- 17 Eylül 2012
- 246
- 333
- 103
Doktorum Süha Sönmezdr kimdi burcu?
maşallah canım çok sevindim Allah dileyen herkese nasip etsin inşallahgünaydın kizlar sonucumu,aldim 281 olmus bugün test günümdüdileyen herkese versin insallah allahim negatif cikan arkadaslarim umidinizi kaybetmeyin doktorum bana 1 yumurta bile oluşmayabilir demişti cok sukur oldu oda tuttu
en yakin zamanda olmayan arkadaslarinda insallah mutlu haberlerini aliriz
maşallah canım çok sevindim Allah dileyen herkese nasip etsin inşallahgünaydın kizlar sonucumu,aldim 281 olmus bugün test günümdüdileyen herkese versin insallah allahim negatif cikan arkadaslarim umidinizi kaybetmeyin doktorum bana 1 yumurta bile oluşmayabilir demişti cok sukur oldu oda tuttu
aminn cqnim insallahmaşallah canım çok sevindim Allah dileyen herkese nasip etsin inşallah
Maşallah herşey güzel gidiyor senin için de çok sevindimgünaydın kizlar sonucumu,aldim 281 olmus bugün test günümdüdileyen herkese versin insallah allahim negatif cikan arkadaslarim umidinizi kaybetmeyin doktorum bana 1 yumurta bile oluşmayabilir demişti cok sukur oldu oda tuttu
cok teşekkür ederim canim cumle isteyenlere nasip etsin allahimMaşallah herşey güzel gidiyor senin için de çok sevindim
yaa darısı başımıza i,nşallah bende transferimin 7, gününde meraktan çatlamaktayım bakalım neler görücez neler yaşayacağızMrb kizlar az once bebisimin kalp atisini duydum cok duygulandim.Allah isteyen herksse versin insallahhh
Rabbim sizede yasatsin insallahhhhhyaa darısı başımıza i,nşallah bende transferimin 7, gününde meraktan çatlamaktayım bakalım neler görücez neler yaşayacağız
Burda bu güzel haberleri aldıkça kalbim hızlanıyor vallahi,gözün aydın hayırlı olsun,Cumartesi bir gelse de ben de kesceğimi görsem :)Mrb kizlar az once bebisimin kalp atisini duydum cok duygulandim.Allah isteyen herksse versin insallahhh
Anlıyorum canım. Ben progestanı hem fitil hem iğne olarak kullandım. İçinden hep diyordum transfer sonrası hiç yaptırmamış gibi davranılan diye ama o iğneyi vurunup o şekilde olmak mümkün olmadı maalesefcanim benim tesekkur ederim darısı senin basina inşallah
agir birsey kaldirmamak disinda hiçbirşeye dikkat etmedim hatta cogu zamam unutuyordum transferi birkac tanede sigara bile ictim(progestani igne olarak değilde,fitil olarak gunde 3 defa 2serli fitil olarak kullandim birde 3gunde 1 yapilan proluton igne vardi
Ben de olmadı ama rahim ağzın hassassa kısa süreli kanama olabiliyormuş,pıhtı hakkında fikrim yok canımArkadaslar yumurta toplama isleminden sonra kan ve pihti geldi mi sizlerden ve geldiyse ne kadar suruyor
canim nasip kismet değilmiş demekki hayırlısı olsun herşeyin tekrar ne,zaman,deneyecekain insallah bu sefer guzel haberi alırsınAnlıyorum canım. Ben progestanı hem fitil hem iğne olarak kullandım. İçinden hep diyordum transfer sonrası hiç yaptırmamış gibi davranılan diye ama o iğneyi vurunup o şekilde olmak mümkün olmadı maalesef
Ben de olmadı ama rahim ağzın hassassa kısa süreli kanama olabiliyormuş,pıhtı hakkında fikrim yok canım
1 ay ara verelim dedi ama ben kontrole gittiğimde 1 ay daha ara vermemizi isteyeceğim . Hayırlısı. Fsh değeriniz kaçtı acaba? Benim 17canim nasip kismet değilmiş demekki hayırlısı olsun herşeyin tekrar ne,zaman,deneyecekain insallah bu sefer guzel haberi alırsın
25ti benim amh de 0.001 cikti1 ay ara verelim dedi ama ben kontrole gittiğimde 1 ay daha ara vermemizi isteyeceğim . Hayırlısı. Fsh değeriniz kaçtı acaba? Benim 17
Çok geçmiş plsunpıhtı ve kan idraraımdan geliyormuş idrarımı zor yaptım kanlı hatta. ama sabaha geçti çok korktum inşallah tekrarlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?