MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

günaydın kizlar sonucumu,aldim 281 olmus bugün test günümdü dileyen herkese versin insallah allahim negatif cikan arkadaslarim umidinizi kaybetmeyin doktorum bana 1 yumurta bile oluşmayabilir demişti cok sukur oldu oda tuttu
en yakin zamanda olmayan arkadaslarinda insallah mutlu haberlerini aliriz

maşallah canım çok sevindim Allah dileyen herkese nasip etsin inşallah

maşallah canım çok sevindim Allah dileyen herkese nasip etsin inşallah

Maşallah herşey güzel gidiyor senin için de çok sevindim

Arkadaslar yumurta toplama isleminden sonra kan ve pihti geldi mi sizlerden ve geldiyse ne kadar suruyor

Anlıyorum canım. Ben progestanı hem fitil hem iğne olarak kullandım. İçinden hep diyordum transfer sonrası hiç yaptırmamış gibi davranılan diye ama o iğneyi vurunup o şekilde olmak mümkün olmadı maalesef

Arkadaslar yumurta toplama isleminden sonra kan ve pihti geldi mi sizlerden ve geldiyse ne kadar suruyor
Ben de olmadı ama rahim ağzın hassassa kısa süreli kanama olabiliyormuş,pıhtı hakkında fikrim yok canım

canim nasip kismet değilmiş demekki hayırlısı olsun herşeyin tekrar ne,zaman,deneyecekain insallah bu sefer guzel haberi alırsın

Ben de olmadı ama rahim ağzın hassassa kısa süreli kanama olabiliyormuş,pıhtı hakkında fikrim yok canım

pıhtı ve kan idraraımdan geliyormuş idrarımı zor yaptım kanlı hatta. ama sabaha geçti çok korktum inşallah tekrarlamaz

canim nasip kismet değilmiş demekki hayırlısı olsun herşeyin tekrar ne,zaman,deneyecekain insallah bu sefer guzel haberi alırsın
1 ay ara verelim dedi ama ben kontrole gittiğimde 1 ay daha ara vermemizi isteyeceğim . Hayırlısı. Fsh değeriniz kaçtı acaba? Benim 17

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…