Canım sen hamilesin dimi? Bende çok ümitsizdim fsh yüksek diyemi tutmuyor tüp bebek diye. O zaman ilgisi Yok onunla demekki.25ti benim amh de 0.001 cikti
evwt canim hamileyim yok hic umutsuz olma bak topikteki en umutsuz vaka bendim yumurta rezervi neredeyse hic yoktu 2 tane olustu biri kötüymüş digeride orta kalite embriyoydu ama masallah tuttu tamamen nasip kısmet canim ama sen pozitif ol ben transfere kadar hic umudum yoktu ama transferden sonra umudum artti konusuyordum onunla amac pozitif enerji göndermek.rahat ol canim demek istediğim bu aslında kasma kendiniCanım sen hamilesin dimi? Bende çok ümitsizdim fsh yüksek diyemi tutmuyor tüp bebek diye. O zaman ilgisi Yok onunla demekki.
Bende hala bir belirti yok göğüslerimdeki hafif hassasiyet dışında,herşey yolunda çok şükür kesede ama kalp atımlarını duyamadık henüz onun için de bayram sonrasına çağırdı doktorumuzAvrenim guzel haberlerini bekliyorum. bu arada lekelenmelerim oluyo igne baslicam
Canım çok sevindim allah tamamına erdirsin insallah kalp atışı için benide bayramdan sonra çağırdı benim kahverengi akıntı karnım ağrıyo sorduk doktora normal dediler her ihtimale karşı dursun diye iğneye başladık.Bende hala bir belirti yok göğüslerimdeki hafif hassasiyet dışında,herşey yolunda çok şükür kesede ama kalp atımlarını duyamadık henüz onun için de bayram sonrasına çağırdı doktorumuz
Sen nasılsın nasıl gidiyor ne zaman kontrolün?
İyi yapmışsın canım bana da sürekli yat dedi doktor oturmak bile yok,ağrı kanama vs olursa hemen haber ver dedi,inşallah sıkıntımız olmaz hiçbirimizinCanım çok sevindim allah tamamına erdirsin insallah kalp atışı için benide bayramdan sonra çağırdı benim kahverengi akıntı karnım ağrıyo sorduk doktora normal dediler her ihtimale karşı dursun diye iğneye başladık.
Cnm amin bayramdan sonra güzel haberler alırız veririz herkesten insallah dinlen bol bolİyi yapmışsın canım bana da sürekli yat dedi doktor oturmak bile yok,ağrı kanama vs olursa hemen haber ver dedi,inşallah sıkıntımız olmaz hiçbirimizin
canim neden yat diyor bir sorun yoktur insallahİyi yapmışsın canım bana da sürekli yat dedi doktor oturmak bile yok,ağrı kanama vs olursa hemen haber ver dedi,inşallah sıkıntımız olmaz hiçbirimizin
Yaşım 35,miyomlarım da var,riske atmak istemiyorcanim neden yat diyor bir sorun yoktur insallah
Canim tup bebek surecinde nelere dikkat ettin neler yaptin?biz de bu ay nasipse 3. tup bebege baslayacagiz.diger ikisi basarisiz.Canım çok sevindim allah tamamına erdirsin insallah kalp atışı için benide bayramdan sonra çağırdı benim kahverengi akıntı karnım ağrıyo sorduk doktora normal dediler her ihtimale karşı dursun diye iğneye başladık.
Cnm bastan anlatmak istedim benimde toplam 3 düşüm var biri tüp 2 si normal gebelikten ve benim gebeliklerim hepsi kimyasal gebelik oluyodu benim yapmadığım test kalmadı herşey iyi degerler genetik aklına gelmicek şeyler en 2 tüp bebegı yaptırmadan histeroskopi önerdiler bi o kalmıstı ve testin sonucunda rahim darlığımdan dolayı ve bebeğin tutuncak hıcbir yeri olmadığından dolayı kimyasal gebelik oluyodu bunları anlatmamın sebebi ben bir kezdaha tüp bebek yaptırsam yine tutunamıcaktı oyuzden baslamadan önce herşeyini yaptır cnm transferden sonra herkes farklı şeyler söylüyo kimi yatmayı kimi 3 günden sonra kalktı ben yattım hep en fazla 10 dk gezinip uzanıyodum yememde hıçbirsey degisiklik yapmadim sadece 8 güne kadar hergun ananas yedim sana diceğim seyler bunlar ekstra birsey yapmadım inşallah tedavin hayırlı olsun cnm allah kimsenin kucağını boş bırakmasın dileğim herkese nasip etsin allah emeklerini boşa çıkarmasın cnmCanim tup bebek surecinde nelere dikkat ettin neler yaptin?biz de bu ay nasipse 3. tup bebege baslayacagiz.diger ikisi basarisiz.
Ben bayramdan sonra gidiyorum canımatışlarını bekleyen kimler var, ben 23 ünde gidiyorum kontrol e.. Sizin ne zaman? Var mı bayramdan önce gidecek?
hayir hic sikinti olmuyor rahat ol yeterlitransferde idrara sıkışık olmak gerekiyormuş zor oluyor mu yaptıran arkadaşlar
Ben kullanıyorum yumurta toplandığından beri sadece transfer yapıldığında 5 gün iğne kullandım aradacrinone jel kullanan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?