Ne güzel katlanmış maşallah kaç embriyo transfer edilmişti sana?persembe 281 olan degerim bugun 1086 olmus kizlar
sağol canım 1 tane transfer edilmistiNe güzel katlanmış maşallah kaç embriyo transfer edilmişti sana?
28 de gideceğim inşallahatışlarını bekleyen kimler var, ben 23 ünde gidiyorum kontrol e.. Sizin ne zaman? Var mı bayramdan önce gidecek?
Canım çok teşekkür ederim.Ben iki tüp bebekte de transfer sonrası her gün iğnem vardı ve çok ağrılı kalçamı mosmor eden bir iğneydi.İğneden hemen sonra çok yürümen lazım demişti hemşire.Ben de o yüzden çok yürüdüm.O yüzden mi tutmadı acaba diye düşünüyorum.Bu sefer iğne de verseler hep yatayım bari.Biz de eşimle bir sürü test yaptırdık canım.Hatta benim tüpümün birisi tıkalı sanıldı HSG'de,bu yüzden laparoskopi yapıldı, meğer açıkmış.Genetik de yaptırdık.Doktorların demesine göre bir sorun yok.Demek ki daha nasip değil diye düşünüyoruz.Bir taraftan da artık yaş geldi geçiyor,hala elimiz boş.Bu sürece başladığımızda 27 yaşındaydım şimdi ise 32.Allahım hayırlısını versin tabi.Normal birisi için "hamileyim" dediğinde artık sevinemiyorum ama senin için ve böyle uğraşıp da nihayet göbişi dolan anne adayları için o kadar seviniyorum ki.Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Bir daha aratmasın.Ananası hep duymuştum ama hiç yemedim.Bu sefer yiyeyim inşallah.Ben de size güzel haberlerimi veririm inşallah bir gün.Çok sağol bilgiler için canım.Cnm bastan anlatmak istedim benimde toplam 3 düşüm var biri tüp 2 si normal gebelikten ve benim gebeliklerim hepsi kimyasal gebelik oluyodu benim yapmadığım test kalmadı herşey iyi degerler genetik aklına gelmicek şeyler en 2 tüp bebegı yaptırmadan histeroskopi önerdiler bi o kalmıstı ve testin sonucunda rahim darlığımdan dolayı ve bebeğin tutuncak hıcbir yeri olmadığından dolayı kimyasal gebelik oluyodu bunları anlatmamın sebebi ben bir kezdaha tüp bebek yaptırsam yine tutunamıcaktı oyuzden baslamadan önce herşeyini yaptır cnm transferden sonra herkes farklı şeyler söylüyo kimi yatmayı kimi 3 günden sonra kalktı ben yattım hep en fazla 10 dk gezinip uzanıyodum yememde hıçbirsey degisiklik yapmadim sadece 8 güne kadar hergun ananas yedim sana diceğim seyler bunlar ekstra birsey yapmadım inşallah tedavin hayırlı olsun cnm allah kimsenin kucağını boş bırakmasın dileğim herkese nasip etsin allah emeklerini boşa çıkarmasın cnm
Canım evet ağrı yapıyor ama iğneler bitince o ağrılar da kalmıyor.Yalnız öyle ki "Allahım yeter ki tutsun ben bir sene bu ağrıyı çekmeye razıyım" dediğimi bilirim.Yani korkulacak bir ağrı değil merak etme :)Kızlar bu yumurta geliştirici iğneler agri yapiyomu.yani okumustum ayağa kalkamadim cok agri yaptı diye biraz korktum.
Teşekkür ederim cevabın icinCanım evet ağrı yapıyor ama iğneler bitince o ağrılar da kalmıyor.Yalnız öyle ki "Allahım yeter ki tutsun ben bir sene bu ağrıyı çekmeye razıyım" dediğimi bilirim.Yani korkulacak bir ağrı değil merak etme :)
Allah gönlüne göre versin cnm insallah tabi biz çekenler anlar bizi tabi her yıl insanı tamamen piskolojisini bozuyo allah yardımcımız olsun tüm isteyenler rabbim nasip etsin.Canım çok teşekkür ederim.Ben iki tüp bebekte de transfer sonrası her gün iğnem vardı ve çok ağrılı kalçamı mosmor eden bir iğneydi.İğneden hemen sonra çok yürümen lazım demişti hemşire.Ben de o yüzden çok yürüdüm.O yüzden mi tutmadı acaba diye düşünüyorum.Bu sefer iğne de verseler hep yatayım bari.Biz de eşimle bir sürü test yaptırdık canım.Hatta benim tüpümün birisi tıkalı sanıldı HSG'de,bu yüzden laparoskopi yapıldı, meğer açıkmış.Genetik de yaptırdık.Doktorların demesine göre bir sorun yok.Demek ki daha nasip değil diye düşünüyoruz.Bir taraftan da artık yaş geldi geçiyor,hala elimiz boş.Bu sürece başladığımızda 27 yaşındaydım şimdi ise 32.Allahım hayırlısını versin tabi.Normal birisi için "hamileyim" dediğinde artık sevinemiyorum ama senin için ve böyle uğraşıp da nihayet göbişi dolan anne adayları için o kadar seviniyorum ki.Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Bir daha aratmasın.Ananası hep duymuştum ama hiç yemedim.Bu sefer yiyeyim inşallah.Ben de size güzel haberlerimi veririm inşallah bir gün.Çok sağol bilgiler için canım.
Insallah dondurularacak kadar embriyon olur canim.Masallah 8 harika bir sayi.Ilk denemen mi?Biz de haziran sonu temmuz basi ucuncu tup bebege baslayacagiz nasipse.Merhaba yarın transferim var izmir irenbede 9 yumurtam toplandı salı günü 8 i döllenmiş yarın ne kadar trnsfer olacak pek bilmiyorum ilk denememiz bakalım poİzif olmaya çalışıyorum ... transferi olanlar var mı bu aralar
Cnm gözün aydın çok sevindim bende allah tamamına erdirsin cnm bu arada 6 hafta 6 günlüķ benimde aynı gidiyoruz benim lekelenmelerim hala devam darısı bizlerin başına tebrikler cnm .Mrb lar herkese, ancak yazabildim, dün biraz panikledik hafif kanama var diye doktorum gelin dedi çok şükür bebisimizin kalpatislarını duyduk .. Çok heyecanlı garip duygusal bir andi... Hani nerede kalbi diye şaşkınlık mutluluk yaşadık.. Anne olma duygusunu daha çok hissettim artik.. Allah isteyen herkese nasip etsin yaşatsın bu mutluluğu insallahhh..
Bu arada 6h6g lük 9 mm yiz
Sizlerinde güzel haberlerinizi bekliyorum..
Bu arda cnm kalp atışını üstenmı vajınadanmı gorduMrb lar herkese, ancak yazabildim, dün biraz panikledik hafif kanama var diye doktorum gelin dedi çok şükür bebisimizin kalpatislarını duyduk .. Çok heyecanlı garip duygusal bir andi... Hani nerede kalbi diye şaşkınlık mutluluk yaşadık.. Anne olma duygusunu daha çok hissettim artik.. Allah isteyen herkese nasip etsin yaşatsın bu mutluluğu insallahhh..
Bu arada 6h6g lük 9 mm yiz
Sizlerinde güzel haberlerinizi bekliyorum..
Vajinadan bakıyor gittiğim doktorBu arda cnm kalp atışını üstenmı vajınadanmı gordu
hayirli olsun insallah tutunurlarTebrik ederim bende transfer oldum ilk transferim hayırlısı 3 adet naklettiker 5 tane dordurucaz
Gez sitres at tedavine güzel güzel başala insallah allahın izniyle kendiliğinden olur .Kizlaaaaarrr :)
Uzun zamandir yazamadim, ne durumdasiniz bi söyleyin bakalim ?
Bildiginiz gibi benim ilk deneme tutmamisti ama olsun, nasipten öte köy yok, biliyoruz.
Biz saglikliyiz ya sükür, yine deneriz dedik :)
Bu ay doktorum ara verelim dedi, malum dondurulmus da yok bizim, bir sonraki adetimle tekrar baslayacagiz nasipse.
Ama o zamana kadar tatil planladik bi kac yere, kocikoyla gezme zamani insallah :)
Bu arada almanya'da havalar sahane, inanilir gibi degil resmen yaz :) - aliskin degiliz boyle havalara buralarda-
Gelismelerden haberdar ederim ama sanirim benim yeni tedavi ve transfer temmuz sonunu bulacak.
Insallah dogal yolla olur da Rabbim muhtac birakmaz :)
Hepinize sevgiler, dualarimdasiniz :)
Hayırlısı olsun insallahTebrik ederim bende transfer oldum ilk transferim hayırlısı 3 adet naklettiker 5 tane dordurucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?