- 10 Mayıs 2017
- 44
- 27
- 3
- 40
Evet zor geçiyor hafif kasık ağrım var sen de de oluyor mu? Bir de kaçıncı gün bakacaksın kanda?Insallah canim insallah.senin guzel haberini daha once alicaz.gunler gecmiyo sankiii.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet zor geçiyor hafif kasık ağrım var sen de de oluyor mu? Bir de kaçıncı gün bakacaksın kanda?Insallah canim insallah.senin guzel haberini daha once alicaz.gunler gecmiyo sankiii.
Canim oturup kalkarken kasık agrisi oluyor.18 mayis yada 19 mayista tahlil yapmam lazim.18inde yaparim heralde.Evet zor geçiyor hafif kasık ağrım var sen de de oluyor mu? Bir de kaçıncı gün bakacaksın kanda?
Benim de 16 mayısta canım.Hepimizin arka arkaya Güzel haberler bekliyoruzCanim oturup kalkarken kasık agrisi oluyor.18 mayis yada 19 mayista tahlil yapmam lazim.18inde yaparim heralde.
İnşallah hepimiz anne oluruzaaa ne güzel o zaman yarın doktor çıkışı yazalım bakalım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah bu süreçte beraberiz
İnşallahİnşallah hepimiz anne oluruz![]()
Aldım,daha doğrusu eczacı merkeze getirdi ödemeyi Pazartesi kontrole gidince yapıcam o zaman söylerim ne tuttuğunuAldın mı peki ilaçları ne kadar tuttu
Doktora gittiniz mi bnm randevum 3 de çok heyecanlıyım merak ediyorum ne denildiğinisizinle aynıyız bende buğün adet oldum ve yarına randevu aldım doktorumdan başlayacağız tedaviye bende çok heyecanlıyım adım adım yaklaşıyorum bebeğime![]()
![]()
Gittim vajinal usg ile baktı sonra ilaçlarımı yazdı rapor çıkarttık ilaçlar için yapıldı bile göbeğime salı kontrole çağırdı sizin nasıl geçti Yeni gördüm mesajınızıDoktora gittiniz mi bnm randevum 3 de çok heyecanlıyım merak ediyorum ne denildiğini![]()
Benimde aynı şekilde ben raporsuz yaptırıyorum saat 7 de yapacağım iğneyi bnmde salı kontrol Allahım çok heyecanlı değil miGittim vajinal usg ile baktı sonra ilaçlarımı yazdı rapor çıkarttık ilaçlar için yapıldı bile göbeğime salı kontrole çağırdı sizin nasıl geçti Yeni gördüm mesajınızı![]()
İnşallah peki ilaç ne verdi sanaAynen çok heyecanlı inşallah hayırlısı ile atlatırız![]()
Bana antibiyotik vermedi o ne için acabaİyi akşamlar herkese bende memorial da tedaviye basladım dün bugün ikinci iğnemi de yaptım bana sadece folik asit ve bi antibiyotik ve iğne verildi herhangi bi bi vitamin falan verilmedi adetin ikinci günü ıkı yumurta görünüyor dedi pazar sabah kontrolüm var bakalım