MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

Merhaba arkadaşlar. Bende şuanda tüp bebek tedavisi görüyorum. Benim yumurta rezervim az. 1,5 ay önce laparoskopi ile çikolata kisti ve miyim aldırdım 2 adet. Bu ay da tüp yapalım dedi dr um . Bugün tedaviye başlayalı 7 gün oldu. İğne bürünüyorum. 2 yumurta oluşmuş.

Günaydınn bugün adet oldum yarın gidiyorum başlamak için ilk tedavim çok heyecanlıyım inşallah hayırlı güzel başlangıçlar ve sonuçlar olur hepimiz için

Günaydınn bugün adet oldum yarın gidiyorum başlamak için ilk tedavim çok heyecanlıyım inşallah hayırlı güzel başlangıçlar ve sonuçlar olur hepimiz için
Hadi hayırlısı olsun. Olanı biteni bizimle paylaş olur mu? Bende adetimi bekliyorum heyecanla.

merhaba arkadaşlar. Dün opu işlemim yapıldı. dr 3-4 tane alırız yumurta demişti ama toplamda 10 adet yumurtam toplanmış.çok şaşırdım.ilk tedavimde 4 tane yumurtam olmuştu ve hiçbiri döllenmemişti. bu sabah embriyolog aradı. ca iyonofor uygulandı. 9 tane yumurtam olgun yumurtaymış ve 3 tanesi allahın izniyle döllenmiş. benim gibi döllenme problemi olanlara umut olsun diye paylaşıyorum. şu asamadan sonra gönlüm herşeyin güzel ilerlemesinden yana ama ilerlemese bile döllendiğini bilmenin mutluluğunu ancak benmle aynı sorunu yaşayan anlayabilir. 3 aydır omega bal arısütü polen ginseng tozu ve propolis kullandım.tek yumurtalıktan yumurta veriyorum cünkü diğer tarafta çikolta kistim var 3.5 cm. bu karışımları kullandıktan sonra çikolata olan tarafta yumurta verdi. hamdolsun .ben faydasını bu anlamda gördüm. inş birilerininde işine yarar.yaşım 36 amh: 1,58 fsh :6,25

hayırlı olsun nanaben nanaben :halay:umarım bundan sonrakı süreç hepimiz için hep güzel ilerler kaçıncı gün transfer edileceği hakkında birşey söyledi mi dr?

hayırlı olsun nanaben nanaben :halay:umarım bundan sonrakı süreç hepimiz için hep güzel ilerler kaçıncı gün transfer edileceği hakkında birşey söyledi mi dr?
sağol canım benim. transfer aşamasını konuşmadım bile. şuan izlemede .duruma göre dondurucaz dedi embriyolog .rahim dinlendirme yapılacakmış

nanaben nanaben hayirlisi olsunnn cok guzel haberler. Su mübarek saatler hürmetine, Rabbim hayirli saglikli evlatlar versin bu ay insallah :) Bende yarin ignelere basliyorum. Allah yar ve yardimcimiz olsun..

nanaben nanaben hayirlisi olsunnn cok guzel haberler. Su mübarek saatler hürmetine, Rabbim hayirli saglikli evlatlar versin bu ay insallah :) Bende yarin ignelere basliyorum. Allah yar ve yardimcimiz olsun..
sağol canım. Allah bu yolda emek harcayan isteyen herkesin gönlündekini versin. seninde tedavin hayırlı olsun. dilerim paylaşacağın çok güzel haberlerin olur. diğer arkadaşlarında emekleri boşa çıkmasın inşallah

Kızlar pazartesi benim yumurtalar toplanacak . İnşallah kolay bir işlemdir. 2 adet yumurtam oluştu inşallah verimlidir kızlar. Çok korkuyorum içi boş çıkarsa diye.

Merhaba kizlar benimde 3gun once tranferim gerceklesti.cok heyecanli bi bekleyis.Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

kızlar bugün doktor randevum vardı, uzun protokol başladık. Lucrin 5 mg verdi. adete kadar bunu kullancakmışım, sonra başka bir iğne daha ekliyecekmiş. Her muayenede çok kasılıyorum, biraz ağrılı geçiyo. Daha çok bu durumu yaşayacağımı farkındayım ama bir türlü gerginliğimi atamıyorum.

sizinle aynıyız bende buğün adet oldum ve yarına randevu aldım doktorumdan başlayacağız tedaviye bende çok heyecanlıyım adım adım yaklaşıyorum bebeğime :KK70::halay::emir_bebek::anne:

Son düzenleme:
IMG_4450.webp
Arkadaşlar ben de bugün muayene oldum ve bu akşam iğnelere başlıyorum.ilaç reçetemi de paylaşayım

sizinle aynıyız bende buğün adet oldum ve yarına randevu aldım doktorumdan başlayacağız tedaviye bende çok heyecanlıyım adım adım yaklaşıyorum bebeğime :KK70::halay::emir_bebek::anne:
aaa ne güzel o zaman yarın doktor çıkışı yazalım bakalım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah bu süreçte beraberiz

Back
X