Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım mayıs ayının tüp bebekleri olarak hep pozitif görürüz inşallah hayırlı olsun şimdidenkızlar transferim yapıldı az önce ☺ kaliteli gordugunden tek embriyo koydu doktor. umarım hayırlı haberler aliriz..
Hadi hayırlısı olsun. Olanı biteni bizimle paylaş olur mu? Bende adetimi bekliyorum heyecanla.Günaydınn bugün adet oldum yarın gidiyorum başlamak için ilk tedavim çok heyecanlıyım inşallah hayırlı güzel başlangıçlar ve sonuçlar olur hepimiz için
sağol canım benim. transfer aşamasını konuşmadım bile. şuan izlemede .duruma göre dondurucaz dedi embriyolog .rahim dinlendirme yapılacakmışhayırlı olsunnanaben
umarım bundan sonrakı süreç hepimiz için hep güzel ilerler kaçıncı gün transfer edileceği hakkında birşey söyledi mi dr?
sağol canım. Allah bu yolda emek harcayan isteyen herkesin gönlündekini versin. seninde tedavin hayırlı olsun. dilerim paylaşacağın çok güzel haberlerin olur. diğer arkadaşlarında emekleri boşa çıkmasın inşallahnanaben hayirlisi olsunnn cok guzel haberler. Su mübarek saatler hürmetine, Rabbim hayirli saglikli evlatlar versin bu ay insallah :) Bende yarin ignelere basliyorum. Allah yar ve yardimcimiz olsun..
sizinle aynıyız bende buğün adet oldum ve yarına randevu aldım doktorumdan başlayacağız tedaviye bende çok heyecanlıyım adım adım yaklaşıyorum bebeğimeGünaydınn bugün adet oldum yarın gidiyorum başlamak için ilk tedavim çok heyecanlıyım inşallah hayırlı güzel başlangıçlar ve sonuçlar olur hepimiz için
Hayırlısı oldunEki Görüntüle 1994270 Arkadaşlar ben de bugün muayene oldum ve bu akşam iğnelere başlıyorum.ilaç reçetemi de paylaşayım
Amin canım benim de 6 mayısta transferim oldu.dua edelim hep beraber.inş tutunurlarMerhaba kizlar benimde 3gun once tranferim gerceklesti.cok heyecanli bi bekleyis.Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Tabiki paylaşırım çünkü bende çok merak ediyordum oyüzden yazacağım aşamalarıHadi hayırlısı olsun. Olanı biteni bizimle paylaş olur mu? Bende adetimi bekliyorum heyecanla.
aaa ne güzel o zaman yarın doktor çıkışı yazalım bakalım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah bu süreçte beraberizsizinle aynıyız bende buğün adet oldum ve yarına randevu aldım doktorumdan başlayacağız tedaviye bende çok heyecanlıyım adım adım yaklaşıyorum bebeğime![]()
Aldın mı peki ilaçları ne kadar tuttuEki Görüntüle 1994270 Arkadaşlar ben de bugün muayene oldum ve bu akşam iğnelere başlıyorum.ilaç reçetemi de paylaşayım
Insallah canim insallah.senin guzel haberini daha once alicaz.gunler gecmiyo sankiii.Amin canım benim de 6 mayısta transferim oldu.dua edelim hep beraber.inş tutunurlar