Canım kan pıhtılaşmasın diye veriliyorMerhaba canim oksapar ne ilaci bilginiz varmi ne icin yani..bana daha onceki tedavimde sadece estrofem ve jel verilmisti..
Canım inanki bu tedavinin en ağrısız ve basit kısmı transfer hiçbir ağrı yok son derece keyifli ve duygusal bir an benceCanım bende bu şekilde sadece oksapari pazartesi akşamı başlayacağım. Salı günü transferim var. Inşallah güzel.haberler alırız. Ama transfer işleminden korkuyorum ağrılı olur diye
Merhaba inşallah hayırlı güzel haberler alırsınızNeden 2 oksapar verdi doktor ve kaçlığını kullanıyorsunuz kan pıhtılaşması mı vardı siz de?
[/QUO
Kan pıhtılaşması yok canım iki tane çünkü 0,8 lik bulunamadı piyasada 0,4 lük iki tane vuruluyorum o yüzden
Bana verilmemisti..sizde bole bi riskmi vardi..Canım kan pıhtılaşmasın diye veriliyor
Yok canım benim ilk tedavim her ihtimale karşımı veriyorlar bilmiyorum.her doktor farklı bir yol izliyor anladığım kadariylaBana verilmemisti..sizde bole bi riskmi vardi..
Ihtimalleri dusunuyorlarsa iyi guzel bisey tatlim doktorunuzun onlem almasii...Yok canım benim ilk tedavim her ihtimale karşımı veriyorlar bilmiyorum.her doktor farklı bir yol izliyor anladığım kadariyla
inşallah güzel haberler alırız canımMerhaba canim nedenini size acikladilarmi..hic uzulme benim 1.denememde 1 tane yumurtam vardi oda dollendi cok sukur 3. Gune gitti ama 2. Kaliteydi..negatifle sonuclandi..simdide 1 yumurtam toplandi dun..allahima sukurler olsun dollendi..3. 5. Gune gidicek insallah..karamsar olma olurmu..labaratuar ortaminin onemi cok fazla bunu biliyorum...
Antalya tüp bebek merkezi doktor murat berkkanoğluÇok sevindim cnmm darısı bizlere inşumut oldun vallla bu aralar karantinada olunca iyice olumsuz oldum. Hangi merkezde tedavi gördün Allahın izniyle sağ sağlim al yavrunu inşş
İlaçlarını çok iyi seçmiş doktorunuz insAllah embriyonuz tutunur. Allah hepimizin kucaklarini doldursun insAllahCanım sen şimdi neler kullanıyorsun?ilaç olarak benimki bir tane kalçadan progestoren 2 göbekten oksapar folik asit coraspin ,decort bir de günde 6 tane de estrofem bir de vajinal jel var herkes mi bu kadar çok ilaç kullanıyor yoksa bana mu özel her tarafım delik deşik mosmor oldu
Teşekkür ediyorum canım aminİlaçlarını çok iyi seçmiş doktorunuz insAllah embriyonuz tutunur. Allah hepimizin kucaklarini doldursun insAllah
Siz transfer oldunuz mu transfer olduktan sonra nelere dikkat etmek lazimCanım inanki bu tedavinin en ağrısız ve basit kısmı transfer hiçbir ağrı yok son derece keyifli ve duygusal bir an bence
Doktorunuzda aynı şekilde olmasını mı istedi aslında bole yapmak daha iyi sanki yavaş yavaş yürümek gezinmek lazımEvet canım bugün ikinci günüm kendimi zorlamadan her işimi yaptım canım biraz beslenmeme dikkat ettim sabahları ceviz kabak çekirdeği badem ve kuru kayısı tüketiyorum bol su içmeye çalışıyorum rutin hayatıma geri döndüm gerisi Allahtan bakalım on gün sonra göreceğiz
Aaaaaa ne kadar ilginç bir hikaye ya aynen öle ne kadar sakınırsan okadar gozune batar en doğrusu ol dedikten sonra Allah onu sana verirde alırsa hakkımızda hayırlısı ama ben çok stres olmaya başladım saatlerce bilgisayar başında oturmam da sıkıntı olurmu acaba çalışıyorum ama evden calisiyorum çok iş yerine sileme taraftarı değilim transferimi 2 emriyo transfer edecekler çok alak bullak kafamCanım doktorum kendini yormadan normal hayatına dön dediyürüyüş yapmak istersen yarım saat yavaş tempo dedi ama benim çok da uzanmak yatmak gibi bir lüksüm yok evde çocuk var kociş var yemek ev işi ne kadar da yardım etse eşim bazen yetersiz kalıyor ben Her konuda olduğu gibi biraz kaderciyim Rabbim nasip etmişse her şekilde olur zaten biz dört kardeşiz en küçük kardeşimi annem hiç istememiş zaten aramızda çok yaş farkı var onunla kürtaj olmaya gitmiş kürtaj olmuş fakat karnı büyümeye devam etmiş meğer bizim minnoş ikizmiş birini görüp almış doktor o günkü teknolojiye öbürü de doğdu şükür kardeşimiz oldu iyi ki de olmuş yanii Rabbim ol dedikten sonra önünde hiçbir şey duramaz
Bu olayın en kötüsü stres rahat olmaya çalış ve Allah’a teslim ol ne gelirse ondan deyip razı ol Birçok kişi artık Bilgisayar başında çalışıyor sen en azından evdesin insanlar transfer olup işe dönüyor ertesi gün ben de karantina günleri olmasaydı yarın okula dönecektim ve branş öğretmeniyim yüzlerce çocuk arasında olacaktım hiç bunları düşünme elinden geldiğince rahat ol ben bu tedavinin başından beri hep rahattım normalde çok stresli bir insanım mesela panik atak da var ben de ilaçları bıraktım tedavi öncesi ve başlarken de hep hayırlısını diledim Rabbim de her şeyi çok güzel yoluna koydu şükür şimdi yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim on gün sonra her şey belli olacak benim 9 haftalık bir kaybım da var ekim ayında kürtaj oldum inan böylesi daha zor oluyor O yüzden hepsi sağlıklı hayırlı olanı diledim kucağımıza alabileceğimiz bebişler nasip etsin hepimize herkes çok emek veriyor rahat ol her şey yolunda gidecek Allah’ın izniyle sevgilerAaaaaa ne kadar ilginç bir hikaye ya aynen öle ne kadar sakınırsan okadar gozune batar en doğrusu ol dedikten sonra Allah onu sana verirde alırsa hakkımızda hayırlısı ama ben çok stres olmaya başladım saatlerce bilgisayar başında oturmam da sıkıntı olurmu acaba çalışıyorum ama evden calisiyorum çok iş yerine sileme taraftarı değilim transferimi 2 emriyo transfer edecekler çok alak bullak kafam
Transferin ne zman canim..Aaaaaa ne kadar ilginç bir hikaye ya aynen öle ne kadar sakınırsan okadar gozune batar en doğrusu ol dedikten sonra Allah onu sana verirde alırsa hakkımızda hayırlısı ama ben çok stres olmaya başladım saatlerce bilgisayar başında oturmam da sıkıntı olurmu acaba çalışıyorum ama evden calisiyorum çok iş yerine sileme taraftarı değilim transferimi 2 emriyo transfer edecekler çok alak bullak kafam
Tup bebek icin kac mm olmasi gerekiyor ortalama..bana doktorum ne kadar buyuk olursa okadar iyi demisti..benimde cok buyumuyo canim..Merhabalar bende 22 mayısta iğnelere başladım. Ama geç gelişiyor yumurtalarım. 6 tane 10 mm üstü yumurtam var. Doktorum seninkileri tahminen 16.gün toplarız dedi. Benim gibi olupta kaliteli embriyosu oluşan var mI?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?