Mayis ayinda tup bebek tedavisine baslayanlar paylasim grubudur

Tatlım İnan öyle tatmakla falan olmuyor tam tersi gezin ki kan akışın hızlansın ben sabah keki sıktım 20 dakika yattım yarım saat gezindim evin içinde çünkü hemşire gezin ki jel dağılsın işe yarasın dedi Rabbim nasip ettiyse her şekilde olacaktır dua et ve iyi düşün başka şeylere odaklan beraber bu forma güzel haberlerimizi yazacağız seninle hiç merak etme

Yaaa telefon ne çok hatalı yazım yapmış tatmakla:yatmaklakeki de jeli olmalı canım

Ya Allah razı olsun gerçekten.haklısın rahat olucam elimden geleni yapicam bekliyicem nasipte varsa zaten olacak.dedigin gibi daha ilk gün.oyle yatmıyorum ben de jelden sonra dolaşıyorum evin içinde.Rabbim benimle birlikte isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Amin inşallah canım

Kızlar bugün aradılar beni dün yumurta toplanmıştı 5 embriyo oluşmuş. Muhtemelen yumurta kalitesi oldukça düşük. Bu durumda 3. Ya da 5. Güne hiç embriyo kalır mı ilk gün normalde kaç embriyo oluşuyor bilginiz var mı

Canım kaç yumurtadan beşi döllenmiş niye böyle karamsar oldun ki? Üçüncü güne gelmişti benimkiler 5. Günde yarıyarıya azaldı

Canım kaç yumurtadan beşi döllenmiş niye böyle karamsar oldun ki? Üçüncü güne gelmişti benimkiler 5. Günde yarıyarıya azaldı
9 taneden 5 i döllenmiş daha bugün 1. Gün. Sanki 3. Güne ya da 5. Güne hiç kalmayacak gibi hissediyorum. Bir de 9 tane yumurtadan 5 i nun döllenmesi e oldukça az sanki.

9 taneden 5 i döllenmiş daha bugün 1. Gün. Sanki 3. Güne ya da 5. Güne hiç kalmayacak gibi hissediyorum. Bir de 9 tane yumurtadan 5 i nun döllenmesi e oldukça az sanki.
Canim sadece inan olurmu..inancini kaybetme..masallahh...cok normal bi durum yasiyosun..benim bole arkadaslarim vardii..yumurtalarii gitti 5. Gune..karamsar olma. Aklina getrime..dikkatini dagit..

Merhaba kızlar benim de dün yumurtalarım toplandı 11 adet ama sadece 1 tanesi döllendi maalesef daha önce de 2 başarısız tüp bebek tedavim var şu döllenme problemini nasıl çözeceğimi bilemiyorum eşimin değerleri de çok iyi moralim çok bozuk

Canım ben de de döllenme soeunu var. 9 yumurtadan 5 i dinlendi. Muhtemelen yumurta kalitemiz kötü. Bize piezo yöntemi uygulandı. Demek ki uygulamasa sizin gibi olacaktı. Ben de bilemiyorum. Umarım o bir tane yoluna devam eder. Eğer farklı bir yöntem duyarsanız lütfen bana da bilgi verir mısınız

Canım ya devam eder lütfen dert etme hepsi üçe gelir bence beşinci günde sadece bende yarı yarıya azalma oldu

Merhaba canim nedenini size acikladilarmi..hic uzulme benim 1.denememde 1 tane yumurtam vardi oda dollendi cok sukur 3. Gune gitti ama 2. Kaliteydi..negatifle sonuclandi..simdide 1 yumurtam toplandi dun..allahima sukurler olsun dollendi..3. 5. Gune gidicek insallah..karamsar olma olurmu..labaratuar ortaminin onemi cok fazla bunu biliyorum...

Canim piezzo yontemi ne onu ilk defa duydumm..

Canım sen şimdi neler kullanıyorsun?ilaç olarak benimki bir tane kalçadan progestoren 2 göbekten oksapar folik asit coraspin ,decort bir de günde 6 tane de estrofem bir de vajinal jel var herkes mi bu kadar çok ilaç kullanıyor yoksa bana mu özel her tarafım delik deşik mosmor oldu

Canım bende bu şekilde sadece oksapari pazartesi akşamı başlayacağım. Salı günü transferim var. Inşallah güzel.haberler alırız. Ama transfer işleminden korkuyorum ağrılı olur diye

Merhaba inşallah hayırlı güzel haberler alırsınız Neden 2 oksapar verdi doktor ve kaçlığını kullanıyorsunuz kan pıhtılaşması mı vardı siz de?

Canım coraspin estrofem 3 adet.oksopar gün de 1 tane.bide crinone jel 2 adet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…