hayırlısı inş rahat olun herşey normal gün g ibi strese girmeyin bu çok önemli inş tutacaktır güzel haberlerini bekliyoruz :)Ben de bugün transfer oldum .duygularım karma karışık
Merhaba inşallah sağlıkla size tutunur bebeğinizHerkese merhaba, benim de bugün 11 yumurtam toplandı. Translokasyon sebebiyle NGS yaptıracağız. Sanırım en heyecanlı ve stresli süreç de bundan sonra başlıyor. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
Canım nasıldı operasyon senle aynı saatlerde girdik umarım ikimizin de sonucları iyi çıkar.Tesekkur ederim canimm..ama 5 e kadar uyuyamadim..7 de uyandim..bugun dinleniyorum..kerata anasina cekmis dolu ciktisukurler olsun.. simdii insallah dollennirde saglikli bir sekilde.. senin adinada cok sevindimm.tatlim.masallahh..insallah guzrl haberler alicazz. bu bekleme surecinde ne yapmayi planliyosun .yani dinlenicekmisin yoksa normal hayatina devammi ediceksin..
Canım bildiğim kadarıyla genetik test yapıp sağlıklı embriyoları transfer ediyorlarMerhaba inşallah sağlıkla size tutunur bebeğinizBenim de 1 dış gebelik, 1 kimyasal ve negatif tüp bebek denemem var. Biz de genetik test yaptıracağız, merak ettiğim şey translokasyona rağmen doğal yolla genetik olarak sağlıklı bebek sahibi olunabiliyor mu? Bizde de olma ihtimali olduğunu düşünerek soruyorum
Canim narkozsuz alindi..biraz aci cektim..basimda narkoz icin bekleyen adamin elini butun gucumle sıkarken buldum..canim cok acidi..Canım nasıldı operasyon senle aynı saatlerde girdik umarım ikimizin de sonucları iyi çıkar.
Amin Allah razı olsun ilk denemem birazda ondan ne yapacağımı bilemiyorum.hayırlısı inş rahat olun herşey normal gün g ibi strese girmeyin bu çok önemli inş tutacaktır güzel haberlerini bekliyoruz :)
Yaaa hayırlı olsun nasıl geçti kaçıncı gün embriyosu kalitesi ne? Kaç tane? Ne çok soru sordumBen de bugün transfer oldum .duygularım karma karışık
Teşekkür ederim :) 5. Gün embriyosu tek yumurta konuldu.kaliteli denildi sadece derecesini söylemedilerYaaa hayırlı olsun nasıl geçti kaçıncı gün embriyosu kalitesi ne? Kaç tane? Ne çok soru sordum
Merhabalar opu ne demekMerhabalar bu ay bende ilk tüp bebek tedavimi gerçekleştirdim. Dün opu yapıldı yarın durumla ilgili bilgilendirme yapacaklar umarım herkes olumlu sonuçlar alır ☺
Yumurtanin toplanmasi islemidir opu..Merhabalar opu ne demek
Yumurta toplama demekMerhabalar opu ne demek
Teşekkür ederimMerhaba inşallah sağlıkla size tutunur bebeğinizBenim de 1 dış gebelik, 1 kimyasal ve negatif tüp bebek denemem var. Biz de genetik test yaptıracağız, merak ettiğim şey translokasyona rağmen doğal yolla genetik olarak sağlıklı bebek sahibi olunabiliyor mu? Bizde de olma ihtimali olduğunu düşünerek soruyorum
Takılma bence öyle şeylere, hem daha 1. Gün ne ağrı kesin gösterge ne ağrı olmaması.Ya arkadaşlar ben dün transfer oldum ama hiç ağrım falan yok bu normal mi.
Tatlim hayirli olsun oncelikle..sakin agrilara sunlara bunlara takilma..sole dusun normal yolla hamile kalan bayanlar..adet gecikince anliyo..bide su var tup bebk tedavisiyle hamile kalanlarda agrilarin bir cogu ya kullanilan ilaclardan ignelerden yada adet oncesi belirtilerle ayni seleri yasadigimiz icin oluyor...yani takilma..bu surecte cok zor biliyorum ama..elinden geldigince tedavine normal bir tedavi gibi dusunmeye calis..agrilarin olmamasi yolunda gitmedigini kesinlikle gostermiyor..Ya arkadaşlar ben dün transfer oldum ama hiç ağrım falan yok bu normal mi.
Çok teşekkür ederim inanın insan çok kötü oluyor.ama rahatladım eşimde aynı şeyi söyledi en iyisi bekleyip görmek yoksa böyle kendi kendini yiyip bitiricemTatlim hayirli olsun oncelikle..sakin agrilara sunlara bunlara takilma..sole dusun normal yolla hamile kalan bayanlar..adet gecikince anliyo..bide su var tup bebk tedavisiyle hamile kalanlarda agrilarin bir cogu ya kullanilan ilaclardan ignelerden yada adet oncesi belirtilerle ayni seleri yasadigimiz icin oluyor...yani takilma..bu surecte cok zor biliyorum ama..elinden geldigince tedavine normal bir tedavi gibi dusunmeye calis..agrilarin olmamasi yolunda gitmedigini kesinlikle gostermiyor..
Canim 1. Tedavide ben belki senin gibiydim belki dahada taikiyodumm..negatifle sonuclandi..birde sonrasinda cok uzuldum..sadece sunu ogrendim..ilk tedavide yaptigim hatalari yapmicam ..eger transfer asamasina geldiysen ve rahminde felanda sikinti yoksa zaten sanslisin demektir..daha sonrasinda allahim ote tutsun allah korusun negatif olma durumuda var..ben 12 gun ilk tedavimde yattigim yerden kalkmadim cok yanlismis..gerek yok..jel felan vermistir doktor zaten..ilk bi kac gun dinlen..ama sonrasinda lutfen jelden sonra 15 dakka yuruyus yap..dedigim gibi belirti felan bekleme panik yapma..birde benim yaptigim en buyuk hata 3. Gun embriyosuydu transfer oldu 5. Gun basladim testlere..sakin bole bisey yapma..test gununden once asla test yapmaa..moral bozmaya gerek yok..cunki zaten erken belirti olmuyo...allah sabir versin..kendini surekli telkin et..bu surecte huzurlu ve mutlu olman dilegiyle..insallah guzel haberlerini alcaz...olmuyosada allah korusun..nasipp..yanii..Çok teşekkür ederim inanın insan çok kötü oluyor.ama rahatladım eşimde aynı şeyi söyledi en iyisi bekleyip görmek yoksa böyle kendi kendini yiyip bitiricem
Canım benim de hiçbir ağrım yok iğne izleri dışında bence normal daha çok erken öünküYa arkadaşlar ben dün transfer oldum ama hiç ağrım falan yok bu normal mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?