Mayis ayinda tup bebek tedavisine baslayanlar paylasim grubudur

Herkese merhaba, benim de bugün 11 yumurtam toplandı. Translokasyon sebebiyle NGS yaptıracağız. Sanırım en heyecanlı ve stresli süreç de bundan sonra başlıyor. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
Merhaba inşallah sağlıkla size tutunur bebeğiniz Benim de 1 dış gebelik, 1 kimyasal ve negatif tüp bebek denemem var. Biz de genetik test yaptıracağız, merak ettiğim şey translokasyona rağmen doğal yolla genetik olarak sağlıklı bebek sahibi olunabiliyor mu? Bizde de olma ihtimali olduğunu düşünerek soruyorum

Canım nasıldı operasyon senle aynı saatlerde girdik umarım ikimizin de sonucları iyi çıkar.

Canım bildiğim kadarıyla genetik test yapıp sağlıklı embriyoları transfer ediyorlar

Canım nasıldı operasyon senle aynı saatlerde girdik umarım ikimizin de sonucları iyi çıkar.
Canim narkozsuz alindi..biraz aci cektim..basimda narkoz icin bekleyen adamin elini butun gucumle sıkarken buldum..canim cok acidi..verelim dediler ben istemedim..tek yumurta olunca uyutmayadabiliyolarmis..sonrasinda cok az kanamam oldu.ve kasiklarda da az biraz agri..parol ictim..cok sukur iyi gecti..suan yarini bekliyorum..gun gun aricaklar..dollenip dollenmedigi yarin belli olcakmis..insallah guzrl haberler alicam yarina.senin nasil gecti tatlim..

Teşekkür ederim Benim de iki kimyasal bir 8 haftalık düşük gebeliğim oldu. Translokasyonda bildiğim kadarıyla sağlıklı olma ihtimali var ancak tamamen şans. O yüzden eğer imkan varsa NGS yaptırmak en kısa ve garantili yol sanıyorum.

Yeni ayri bir topik actim kizlar..insallah..faydali bilgilere ulasiriz..tup bebk tedavisindan hamilelige diye bir topik..

Ya arkadaşlar ben dün transfer oldum ama hiç ağrım falan yok bu normal mi.
Tatlim hayirli olsun oncelikle..sakin agrilara sunlara bunlara takilma..sole dusun normal yolla hamile kalan bayanlar..adet gecikince anliyo..bide su var tup bebk tedavisiyle hamile kalanlarda agrilarin bir cogu ya kullanilan ilaclardan ignelerden yada adet oncesi belirtilerle ayni seleri yasadigimiz icin oluyor...yani takilma..bu surecte cok zor biliyorum ama..elinden geldigince tedavine normal bir tedavi gibi dusunmeye calis..agrilarin olmamasi yolunda gitmedigini kesinlikle gostermiyor..

Çok teşekkür ederim inanın insan çok kötü oluyor.ama rahatladım eşimde aynı şeyi söyledi en iyisi bekleyip görmek yoksa böyle kendi kendini yiyip bitiricem

Çok teşekkür ederim inanın insan çok kötü oluyor.ama rahatladım eşimde aynı şeyi söyledi en iyisi bekleyip görmek yoksa böyle kendi kendini yiyip bitiricem
Canim 1. Tedavide ben belki senin gibiydim belki dahada taikiyodumm..negatifle sonuclandi..birde sonrasinda cok uzuldum..sadece sunu ogrendim..ilk tedavide yaptigim hatalari yapmicam ..eger transfer asamasina geldiysen ve rahminde felanda sikinti yoksa zaten sanslisin demektir..daha sonrasinda allahim ote tutsun allah korusun negatif olma durumuda var..ben 12 gun ilk tedavimde yattigim yerden kalkmadim cok yanlismis..gerek yok..jel felan vermistir doktor zaten..ilk bi kac gun dinlen..ama sonrasinda lutfen jelden sonra 15 dakka yuruyus yap..dedigim gibi belirti felan bekleme panik yapma..birde benim yaptigim en buyuk hata 3. Gun embriyosuydu transfer oldu 5. Gun basladim testlere..sakin bole bisey yapma..test gununden once asla test yapmaa..moral bozmaya gerek yok..cunki zaten erken belirti olmuyo...allah sabir versin..kendini surekli telkin et..bu surecte huzurlu ve mutlu olman dilegiyle..insallah guzel haberlerini alcaz...olmuyosada allah korusun..nasipp..yanii..hersey guzel olcakk insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…