Mayis ayinda tup bebek tedavisine baslayanlar paylasim grubudur

Tamam canım çok teşekkür ederim.peki hep aynı saatte mı kullanıyorsunuz jeli

Evet jeli siktiktan hemen sonra yuruyorum..hemsire dinlenin felan demedi bana..muhakkak yuruyus yapin dedi ama 15 dakika
Normal sartlardada yuruyus yapmamiz gerekiyormus zaten rahimdeki kan akisi icin...ay ay sorma kuzum ya ilk deneyimimde cok paniktimm..1 hafta rapor aldim..annem geldi yanima..ve klasik turk annesi yerimden kalkmadim tabi 1 hafta aman bisey olur diye cok yanlis yapmisim..eger 3. Gun embriyoau ise 3 gun diye okumutum 5. Gun embriyoau ise 2 gun diye duydum dinelnmek gerekiyomus ..sonrasinda zaten yuruyuslede desteklemek gerekiyo

Tamam canım çok teşekkür ederim.peki hep aynı saatte mı kullanıyorsunuz jeli
Yok tatlim ya 1 saat once veya sonra degisiyo gunde 2 kere kullaniyorum sabah aksam..transfer yarin gerceklesirse .transferde dahada dikkat ederim sanirim..aslinda buda bir detay olabilir..

Merhabalar geçen sene çıkardığım raporu bu sene tekrar kullanamıyorum sanırım. Tekrar aynı aşamalardan geçip mi çıkartıcam bilenler bilgi verirse sevinirim

Ben de 12 gibi kullanıyorum canım.ayni anda iki tane
Hımmm ben bir kullanıyorum sen iki kullandığın için çıkıyordur belki aynı anda mı sıkmak zorundasın peki bir sabah bir akşam olsa belki daha az akar dışarı

Hımmm ben bir kullanıyorum sen iki kullandığın için çıkıyordur belki aynı anda mı sıkmak zorundasın peki bir sabah bir akşam olsa belki daha az akar dışarı
Aynı anda dediler canım bana.tranferden önce de öyle kullandım .peki su içme olayını nasıl yapıyorsunuz su içmekten lavabodan çıkamıyorum bu seferde.herkes bol bol su için diyor

Aynı anda dediler canım bana.tranferden önce de öyle kullandım .peki su içme olayını nasıl yapıyorsunuz su içmekten lavabodan çıkamıyorum bu seferde.herkes bol bol su için diyor
Maalesef sabaha kadar kaç defa gidiyorum ben bile hatırlamıyorum bazen

Canım sen kaç yaşındasın ki iki embriyo transfer edecekler?kaçıncı gün embriyosu?
Canım 28 yaşındayım. 7 yıldır hiç hamile kalmadım ve aşılama yapmadan tüp bebek dedi hep doktorlar bende de eşimdedir sıkıntı var doktora 2 emriyo istediğimi söledim tamam dedi. Her doktor kabul etmiyor anladığım kadariyla

Canimm hadi bakalim..benimde yarin olcak Allah izin verirse 3. Gun embriyosu..2. Kaliteymis..1 tane embriyo..⚘⚘hayirli ugurlu olsun..sizede..
Ya nasıl geçtiğini yazarsan çok sevinirim benim 2 tane 5.gün embriyosu ikiside ama biri kaliteli diğeri orta kaliteli bunlar ne demek çok bilmiorm valla

Merhabalar geçen sene çıkardığım raporu bu sene tekrar kullanamıyorum sanırım. Tekrar aynı aşamalardan geçip mi çıkartıcam bilenler bilgi verirse sevinirim
2. Kez kullanicaksan canim raporunu benden sadece aile kaydinin guncel halininistediler onuda zatrn e devletten cikartip guncel halini verdim..ama 3 ay arayla oldu...2 deneme ...

Ya nasıl geçtiğini yazarsan çok sevinirim benim 2 tane 5.gün embriyosu ikiside ama biri kaliteli diğeri orta kaliteli bunlar ne demek çok bilmiorm valla
Masallah oncelikleeguzrl bisey ikisinidemi transfer edicekler..eger ikisinide transfer ediceklerse sansin cok buyukk..panik yapma hic..canim..

Masallah oncelikleeguzrl bisey ikisinidemi transfer edicekler..eger ikisinide transfer ediceklerse sansin cok buyukk..panik yapma hic..canim..
Inşallah öledir canım peki orta kalite ile ıyi kalite anlamları ne demek benim baya yumurtam toplandı. Ve geriye dondurulmuş yumurtam çok var ama dediği gibi doktorun çözdükten sonra bozuk çıkan olabiliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…