Amin tatlimm..insallahhCanım hadi hayırli olsun.bebeginn sana sımsıkı tutunur inşallah.Rabbim hepimizin emeğini boşa çıkarmaz inşallah
Ben sordumm canimm..transfer esnasinda doktoruma..sadece bolunme zannediyodum bi tek o yeterli degilmis..1. Kalite yumurtada parcaciklar olmiyormuss..2. Kalitede ufak ufak parcacikli oluyomuss 3. 4. Diye gidyo bole...ama dediki bana 1. Ve 2. Kalite cok farketmiyo dedi..sizden daha kotu durumda olanlar dedi hamile kaliyoo..Halkında hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırsın valla hiç anlamdm kalite olayını yarında benim transferim var hakkımızda hayirlisi
canim hemsire geldi az once bilgi vermek icin..sordum dus almayin 1 gun d3di herhangi bir enfeksiyon durumu olusmasin diyee...Canik peki dus alıp mı gittin bu konu hakkında bisey dedilermi ben yıkanıp gitmeyi planlıyorum ancak bu konuş için bisey solemediler kafam takildi
Cok tesekkur edrim canimBol şans tüm dualarım seninleevet sonuçları çok güzel olacak inşallah
Tesekkur ederimm canimmRabbim hayırla çıkarsın o kurumdan inşallah seni canım.
Canim 5 dakka felan surdu benim..transferi olanlar simdiden hayirli olur insallah.nasil gecti toplam kac dk.suruyor islem spekulum takilmasiyla birlikte.
Amin tatlim benimmm..Canım hadi hayırli olsun.bebeginn sana sımsıkı tutunur inşallah.Rabbim hepimizin emeğini boşa çıkarmaz inşallah
Transfer esnasında öğrenmek:) paha bicilemez hakkımızda hayırlısı aynen canim insallahBen sordumm canimm..transfer esnasinda doktoruma..sadece bolunme zannediyodum bi tek o yeterli degilmis..1. Kalite yumurtada parcaciklar olmiyormuss..2. Kalitede ufak ufak parcacikli oluyomuss 3. 4. Diye gidyo bole...ama dediki bana 1. Ve 2. Kalite cok farketmiyo dedi..sizden daha kotu durumda olanlar dedi hamile kaliyoo..insallahh guzrl gecicrkk...hayitlii baerlerini alicazzz tatlim.. mutlu olalim hepp..
Transferden sonra ki duş olayımi ben transferden sonra almam ya bi kaç gün evde olucam.kim görecek katlanirizcanim hemsire geldi az once bilgi vermek icin..sordum dus almayin 1 gun d3di herhangi bir enfeksiyon durumu olusmasin diyee...
Adet olmadan yaklaşık 10 gün önce ağızdan ilaçla başlanıyor. Rahim kalınlaşşın diye. Sonra Adetin 2.ya da 3.günü iğnelere başlanıyor. Ortalama 10-12 sürüyor. Ama benim gibi yumurtalar geç gelişiyorsa iş 16 güne uzayabiliyor.Duruma göre 2-3güne bir usg ve kan bakılıyor.benim doktorum sona yaklaştıkça günlük çağırabiliyor duruma göre. Taze emriyo transferi olucaksa yumurta toplamadan 3veya 5 gün sonra transfer yapılır. Donmuş embriyo transferi ise yumurta toplamadan 1 veya 2 adet sonra yapılır. Fakat bu sürece başlamadan bir adet önce adetliyken muayene olun. Çünkü durumuza göre bir tedavi planlanıyor. Ve rutin kanlarınıza bakılıyor.Merhaba kızlar, ben de tüp bebek yaptırmak istiyorum. Yumurta toplama , transfer ortalama kaç gün sürer. Özel bir kurum da öğretmenim artık kuruma gitmeye başlıyorum ,bu ay tedaviye başlasam mi bilemedim
Canım yumurta takip ve toplama toplam 10 gün sürüyor. Ama bunun 3 defasında doktora gidiyorsun. 10 dk muayene ediyor seni ilaçlarını yazıyor. En sonunda da yanı 3. Gidişinde sana şu zaman gel yumurta toplayacağız diyor. Onda işten izin alman lazım çünkü aneztesili bir işlem.Merhaba kızlar, ben de tüp bebek yaptırmak istiyorum. Yumurta toplama , transfer ortalama kaç gün sürer. Özel bir kurum da öğretmenim artık kuruma gitmeye başlıyorum ,bu ay tedaviye başlasam mi bilemedim
Ogretmenim..benim adetin 3. Yada 4. Gunu basladi hep tedavim yani ignelere..onun oncesinde bisey ilac felan verilmedi ..1-2 hafta arasinda igne baslaiyo adetin dedigim gibi 3. Yada 4. Gunu..1-2 hafta degismesi herkesin yumurtasinin buyume hizi farkliyumurtanin toplanabilmesi icinde belli bir boyuta gelmeli..mesela capi en az sanirim 20mm olmasi gerekiyorr..ama 17 -19 mm de olabiliyoo..benimki mesela 19 mm idi..toplandiktan itibaren 2. Ile 6. Gun arasinda yada bugunlerde transfer yapiyolar..sonrasindada 10 gun..test icin bekleme suresi..bu transferden aonrasinda bugun doktorum onermedi yatmayin dedi bana..kan akisinin saglanmasi icin rapor almana gerek yok yani brlki ilk gunu olabilir yada ilk 3 gunu..yani ortalama bi 3 gun felan rapor lazim onun disinda gerek yok..ama bu tedavi sureci en az..2 -3 hafta suruyooo..Merhaba kızlar, ben de tüp bebek yaptırmak istiyorum. Yumurta toplama , transfer ortalama kaç gün sürer. Özel bir kurum da öğretmenim artık kuruma gitmeye başlıyorum ,bu ay tedaviye başlasam mi bilemedim
İlk defa böyle bir şey duyuyorum yanlışlıkla döküldü falan mu?Hiç mantıklı gelmediKızlar merhaba tecrübeli olan yardımcı oalbilir mi benden bugün 12 yumurta toplandı ancak eşimden 2 kez art arda örnek almışlar nedenini sorduğumuzda eksik ondan aldık falan dediler ama ben ikna olmadım , başına böyle bi şey gelen var mı
Yok 2 defa toplayabiliyorlar canım. En kaliteli spermleri almak için.İlk defa böyle bir şey duyuyorum yanlışlıkla döküldü falan mu?Hiç mantıklı gelmedi
Evet alabiliyorlar. Yumurta içine en kaliteli spermleri yerleştirmek için 2 defa üst üste sperm aldıkları oluyorKızlar merhaba tecrübeli olan yardımcı oalbilir mi benden bugün 12 yumurta toplandı ancak eşimden 2 kez art arda örnek almışlar nedenini sorduğumuzda eksik ondan aldık falan dediler ama ben ikna olmadım , başına böyle bi şey gelen var mı
Evet alabiliyorlar. Yumurta içine en kaliteli spermleri yerleştirmek için 2 defa üst üste sperm aldıkları oluyor
Üniversite yapmadılar bize. Özelde mi istiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?