Mayis ayinda tup bebek tedavisine baslayanlar paylasim grubudur

Yok canım ihtiyaç duyulduğunda istiyorlar onu. Merkeze göre değişmiyor ihtiyaç durumuna göre her yer isteyebiliyor. Bize de ihtiyaç olursa tekrar isteyebilir demişlerdi.

Merhaba kizlar dun transfer oldugundan beri..normal hayatima dondum ben..yanlismi yapiyorum bilemedim..
Merhaba canım kendini zorlama yeter ki düşünmemek için en güzeli bence normale dönmek.agir kaldırma ve çok fazla eğilip kalkma.benim de bugün 4. Gün heyecanlı ve korkulu bir bekleyiş

Merhaba kizlar dun transfer oldugundan beri..normal hayatima dondum ben..yanlismi yapiyorum bilemedim..
Yok be canım ne yanlışı kendini çok yorma sıkıntı olmaz bence hadi bakalım geri sayım başladı senin de

Merhaba canım kendini zorlama yeter ki düşünmemek için en güzeli bence normale dönmek.agir kaldırma ve çok fazla eğilip kalkma.benim de bugün 4. Gün heyecanlı ve korkulu bir bekleyiş
Canım sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun?bana 10 Haziran dediler ama ben 8 haziranda yapacağım evde idrar testini 5. Gün embriyosu olduğu için varsa çıkar gibi geldi bana

Ya sabah mesela jeli surdum yuruyuse ciktim canim..tabi duramadim markete girdim bi yaklasik2 kilo agitliginda biseyler aldim eve donustede bi 10 dakka daha yurufum zarari olmamistir umarim..kotktum sonradann..

Inan kuzum dusunmemeye calisiyorumm elimden geldigincee..senin 4. Gun olmuss..masallahhh canim..benim1. Gunum..11 haziranda test gunum..transfer gunu sayilmiyomus..

Yok be canım ne yanlışı kendini çok yorma sıkıntı olmaz bence hadi bakalım geri sayım başladı senin de
Dedigin gibi yapiyorumm..canimm..ama sabah bi poset tasidim yuruyus esnasinda ondan biras panik yaptim sanirim..yordu beni biraz cunki..dedim kendi kendime normal davranacam derkende abartma olayikerata aliskin gercii surekli market pazarr..

Canım sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun?bana 10 Haziran dediler ama ben 8 haziranda yapacağım evde idrar testini 5. Gün embriyosu olduğu için varsa çıkar gibi geldi bana
Canım benim de 10 Haziran'da test günün seninle aynı.oncesinde yaparmiyim hiç bilmiyorum ya zaten baya heyecan yaptım ben belirti falan da olmayınca korkmuyor degilim

Canım benim de 10 Haziran'da test günün seninle aynı.oncesinde yaparmiyim hiç bilmiyorum ya zaten baya heyecan yaptım ben belirti falan da olmayınca korkmuyor degilim
Bende de yokbakalım aman hayırlısı olsun ben yapayım pozitifi görürsem sana da bir cesaret gelir belki

Bende de yokbakalım aman hayırlısı olsun ben yapayım pozitifi görürsem sana da bir cesaret gelir belki
Kizlar az once yemek yaptim ...birasda ayakata durdum kasiklatimda agri oldu...normalmii siz yrmeklerinizi felan yapiyomusunuz mutfakta..

Kizlar az once yemek yaptim ...birasda ayakata durdum kasiklatimda agri oldu...normalmii siz yrmeklerinizi felan yapiyomusunuz mutfakta..
Canımcım valla ben her işi yapıyorum temizlik dışındabir tek onu eşim yapıyor bugün de iğnemi olduktan sonra marketten birkaç kiloluk bir şeyler aldım azıcık rahat ol lütfen yemek yapmakla falan bir şey olmaz benim sadece belimde ağrı oluyor arada hafif

Canim sansim cok az olunca..biraz pimpiriklenmiyorda degilimm..ilk gunden dikkat etmedim buarada cok dinlenmeye asiri yormuyorum kendimide ama...saolasin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…