Olmadigini degil oldugunu dusunerek hayaller kur canim.Bence olacakMerhaba kizlar nasilsiniz...bugun benim 4. Gun oldu..dun bir kereligine mahsus gonepeptyl igne yaptim igneden sonra kasikta agri biraz artti..onun disinda hicbir durum yok..onun disinda transfer gunude buna dahil..midem de biras sıkınti var..bulanti degil ama bahsetmek istedigim..degisik bisey sanki surekli midem doluymus gibi..midem agzimda derler ya o hesap..normal az az yiyorum buarada..onun disinda bende tik yok.bu olmazsa ne yapmaliyim sizce..subattan beridir bu 2. Deneme..
Tatlim olasilik cok dusuk yuzde 20 sansim var..yani bu benim durumumda olanlar arasinda 5 kadinda 1 ihtimal oda beni bulcak ..biraz zor..yumurta kaliteli olsayfi biraz ihtimali fazla derdim ...benim yumurtanin kalitesini artirmmam lazim..cok okudum forumdaki yazilari..kalitee inanilmaz onemli..Guzel Allah im beni hamile kilsin..cok isterim..kaliteyi nasil artirabiliriz..acaba polen vs..bicok sey yaziliyo..ama bunlarida bilincli tuketmek gerekiyo..ilaclari denedim olmadi.kalite artmadi.bitkisel cozumleree bakcamm birasda artikk..Olmadigini degil oldugunu dusunerek hayaller kur canim.Bence olacak
Öyle düşünme çok kaliteli yumurtaların varmış gibi düşün pozitif düşünmenin gücünü eminim ki sen de biliyorsundur. Yüzdelik ihtimale gelince benim doktorum da %25 şansınız var dedi yaştan dolayı ama ben bunlara hiçççççç takılmıyorum Rabbimin ol dedikten sonra ne kalite ne yaş ne de herhangi bir şey ... sevgilerTatlim olasilik cok dusuk yuzde 20 sansim var..yani bu benim durumumda olanlar arasinda 5 kadinda 1 ihtimal oda beni bulcak ..biraz zor..yumurta kaliteli olsayfi biraz ihtimali fazla derdim ...benim yumurtanin kalitesini artirmmam lazim..cok okudum forumdaki yazilari..kalitee inanilmaz onemli..Guzel Allah im beni hamile kilsin..cok isterim..kaliteyi nasil artirabiliriz..acaba polen vs..bicok sey yaziliyo..ama bunlarida bilincli tuketmek gerekiyo..ilaclari denedim olmadi.kalite artmadi.bitkisel cozumleree bakcamm birasda artikk..
Haklisin tatlimm..senin dedigin kabak cekirdeklerinden aldim..birakmadim daha mucadeleyi yani..bazen gucsuz dusebiliyorum..senin 7.gununmu bugun..test felan ne zaman yapmayi dusunuyorsun..Öyle düşünme çok kaliteli yumurtaların varmış gibi düşün pozitif düşünmenin gücünü eminim ki sen de biliyorsundur. Yüzdelik ihtimale gelince benim doktorum da %25 şansınız var dedi yaştan dolayı ama ben bunlara hiçççççç takılmıyorum Rabbimin ol dedikten sonra ne kalite ne yaş ne de herhangi bir şey ... sevgiler
Evet canım Pazartesi yapmayı düşünüyorum 10. Gün 5. Gün embriyosu çıkar herhalde varsaHaklisin tatlimm..senin dedigin kabak cekirdeklerinden aldim..birakmadim daha mucadeleyi yani..bazen gucsuz dusebiliyorum..senin 7.gununmu bugun..test felan ne zaman yapmayi dusunuyorsun..
Canım o pembe akıntı normal demişti hemşire ama ben de yok sen 2 kullanıyorsun ben 1 bundan sebeptir muhtemelen korkma bir şey olmaz inşallahhhKızlar benim 7. Günüm bugün bu jel geriye pembe gelmeye başladıkorktum aradım hemşireyi oda adet kanaması şeklinde olursan mutlaka haber verin dedi.pembe olursa sorun değil dedi
İnşallah canım ya valla çok korktum ama tahriş olabilir dedi o yüzden geliyor dedi hemsiredeCanım o pembe akıntı normal demişti hemşire ama ben de yok sen 2 kullanıyorsun ben 1 bundan sebeptir muhtemelen korkma bir şey olmaz inşallahhh
Bide ağrım var kasıklarımda adet olacak gibi canımİnşallah canım ya valla çok korktum ama tahriş olabilir dedi o yüzden geliyor dedi hemsirede
Canim belki tutunuyo olabilirr..cunki6. Gunde felan tutunuyomus..icini rahat tut...Bide ağrım var kasıklarımda adet olacak gibi canımüstüne de pembe jel gelince baya korktum
Cikar tabi canimm..10. Gun...insallah bu topikteki hepimiz hamis kaliriz..Allah bizi hamile kilsinEvet canım Pazartesi yapmayı düşünüyorum 10. Gün 5. Gün embriyosu çıkar herhalde varsa
Bende de var aynı regl ağrısı gibi özellikle ayakta çok duruncaBide ağrım var kasıklarımda adet olacak gibi canımüstüne de pembe jel gelince baya korktum
Yaaaa ne demek tatlım amin amin binlerce kez aminCikar tabi canimm..10. Gun...insallah bu topikteki hepimiz hamis kaliriz..Allah bizi hamile kilsincok tesekkurler buarada moral oluyosun..canim
İnşallah canım inşallahCanim belki tutunuyo olabilirr..cunki6. Gunde felan tutunuyomus..icini rahat tut...
Aynen canım ayakta durunca bide sabah uyanınca varBende de var aynı regl ağrısı gibi özellikle ayakta çok durunca
Benim ilk gunler gibi degil..suanda jeli sıkmam dahada zorlasti..İnşallah canım inşallah
Allah Allah neden acabaBenim ilk gunler gibi degil..suanda jeli sıkmam dahada zorlasti..
Sanirim jelle alakaliAllah Allah neden acaba
Cnm taze mi donmuş embriyo transferi mi?Kızlar benim 7. Günüm bugün bu jel geriye pembe gelmeye başladıkorktum aradım hemşireyi oda adet kanaması şeklinde olursan mutlaka haber verin dedi.pembe olursa sorun değil dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?