Mayis ayinda tup bebek tedavisine baslayanlar paylasim grubudur

Olmadigini degil oldugunu dusunerek hayaller kur canim.Bence olacak

Olmadigini degil oldugunu dusunerek hayaller kur canim.Bence olacak
Tatlim olasilik cok dusuk yuzde 20 sansim var..yani bu benim durumumda olanlar arasinda 5 kadinda 1 ihtimal oda beni bulcak ..biraz zor..yumurta kaliteli olsayfi biraz ihtimali fazla derdim ...benim yumurtanin kalitesini artirmmam lazim..cok okudum forumdaki yazilari..kalitee inanilmaz onemli..Guzel Allah im beni hamile kilsin..cok isterim..kaliteyi nasil artirabiliriz..acaba polen vs..bicok sey yaziliyo..ama bunlarida bilincli tuketmek gerekiyo..ilaclari denedim olmadi.kalite artmadi.bitkisel cozumleree bakcamm birasda artikk..

Öyle düşünme çok kaliteli yumurtaların varmış gibi düşün pozitif düşünmenin gücünü eminim ki sen de biliyorsundur. Yüzdelik ihtimale gelince benim doktorum da %25 şansınız var dedi yaştan dolayı ama ben bunlara hiçççççç takılmıyorum Rabbimin ol dedikten sonra ne kalite ne yaş ne de herhangi bir şey ... sevgiler

Haklisin tatlimm..senin dedigin kabak cekirdeklerinden aldim..birakmadim daha mucadeleyi yani..bazen gucsuz dusebiliyorum..senin 7.gununmu bugun..test felan ne zaman yapmayi dusunuyorsun..

Kızlar benim 7. Günüm bugün bu jel geriye pembe gelmeye başladı korktum aradım hemşireyi oda adet kanaması şeklinde olursan mutlaka haber verin dedi.pembe olursa sorun değil dedi

Haklisin tatlimm..senin dedigin kabak cekirdeklerinden aldim..birakmadim daha mucadeleyi yani..bazen gucsuz dusebiliyorum..senin 7.gununmu bugun..test felan ne zaman yapmayi dusunuyorsun..
Evet canım Pazartesi yapmayı düşünüyorum 10. Gün 5. Gün embriyosu çıkar herhalde varsa

Kızlar benim 7. Günüm bugün bu jel geriye pembe gelmeye başladı korktum aradım hemşireyi oda adet kanaması şeklinde olursan mutlaka haber verin dedi.pembe olursa sorun değil dedi
Canım o pembe akıntı normal demişti hemşire ama ben de yok sen 2 kullanıyorsun ben 1 bundan sebeptir muhtemelen korkma bir şey olmaz inşallahhh

Canım o pembe akıntı normal demişti hemşire ama ben de yok sen 2 kullanıyorsun ben 1 bundan sebeptir muhtemelen korkma bir şey olmaz inşallahhh
İnşallah canım ya valla çok korktum ama tahriş olabilir dedi o yüzden geliyor dedi hemsirede

Bisey sorcam kizlar..bu surecte midesi agzinda olan varmi..aranizda..kuruyemislerdenmidir nedir..midem sanki doluymus gibii..beslenme duzenim sadece su yonde degisti..kuruyemis yemiyodum kucuk bir tavak yapiyorum yiyorum..birde 2 dilim ananas..onun disinda degismedi..midem inanilmaz dolu gibi bole degisik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…