- 9 Mayıs 2018
- 1.161
- 941
- 123
- 33
İnşallah hepsi kaliteli olur hepsi 5. Güne kadar gider canım.hayirli olsun inşallahBu sabah 7 tane yumurtam toplandı. İşallah kaliteli embriyolar oluşur.eğer en az 2 kaliteli embriyo olmazsa doktorum tekrar toplama yapacak. Benim yumurtalıklar çok tembel adetten itibaren 17.gün topladık yumurtaları. Banada dua edin lütfen.
Teşekkür ederim cnm. Bu ikinci tüp bebek denemem. Resmen 4 tüp bebeklik ilaç kullandımİnşallah hepsi kaliteli olur hepsi 5. Güne kadar gider canım.hayirli olsun inşallah
Canimm insallahhhh...masallahh ...korkma bak benimde yumurtam 17mm .19mm..oluyo hep ve 1 yumurtam oluyo oda dollleniyo her dedasinda cok sukur..umarim hepsi dollenirr..dollenicektee...ve hepsi kaliteli olur..dualarim seninle tatlimBu sabah 7 tane yumurtam toplandı. İşallah kaliteli embriyolar oluşur.eğer en az 2 kaliteli embriyo olmazsa doktorum tekrar toplama yapacak. Benim yumurtalıklar çok tembel adetten itibaren 17.gün topladık yumurtaları. Banada dua edin lütfen.
Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar versinCanimm insallahhhh...masallahh ...korkma bak benimde yumurtam 17mm .19mm..oluyo hep ve 1 yumurtam oluyo oda dollleniyo her dedasinda cok sukur..umarim hepsi dollenirr..dollenicektee...ve hepsi kaliteli olur..dualarim seninle tatlim.
Allah kalbine göre versin hepsi döllenip sağlıklı bebişl olsun canımBu sabah 7 tane yumurtam toplandı. İşallah kaliteli embriyolar oluşur.eğer en az 2 kaliteli embriyo olmazsa doktorum tekrar toplama yapacak. Benim yumurtalıklar çok tembel adetten itibaren 17.gün topladık yumurtaları. Banada dua edin lütfen.
Ben De idrara sıkışınca oluyor sanki kaşık ve bel ağrısıBenim ara ara özellikle lavabodan kalkınca kasigima ağrı saplanıyor.var mı kızlar sizde birsey
Canim bende olmuyo..benim adet sancilarim basladii..benim adetten bir gun once genellikle sancim olur..ve halsiz hissederim kendimi..suan onu yasiyorum..adetimde zaten gelmis..zamani..yarin yada birgun..allahim korusun tabi..sabah bi dolusu agladim..saolsun esim..destek oldu sarildi bana..cok uzuldum..senin adetine daha vardir..belirti olabilir..hafif kanamam da oldu diyosun..bence tutunuyoo..bebisin..benimki tutunamaya dahi gayret gostermiyo sanki kerata..bugun yarin benim belli olur..sende icini rahat tut..icime dogdu senin olucak belirtilerin var.hadi insalllah kuzum..icini rahat tut ..Benim ara ara özellikle lavabodan kalkınca kasigima ağrı saplanıyor.var mı kızlar sizde birsey
Test yaptinmi hic canim idrar felan..Pazartesiye yaklaşırken sanki bugün modum düştü kızlar hep hayırlısını diledim hep rahattım ama bugün böyle bir melankolik bir havam var dokunsalar ağlayacak gibiyim canım da çok yanıyor iğnelerden
Benim de iğne yerlerim artık aciyor yaPazartesiye yaklaşırken sanki bugün modum düştü kızlar hep hayırlısını diledim hep rahattım ama bugün böyle bir melankolik bir havam var dokunsalar ağlayacak gibiyim canım da çok yanıyor iğnelerden
Hayır yapmadımTest yaptinmi hic canim idrar felan..
Oluyo canim..hepimizde..yasadigin cok normal..guzel haberlerini alicaz insallah..benim adet sancilarim basladi..benimde moralim bozuldu biraz bugun...cok dua et lutfenn benim icinde olurmuHayır yapmadım
İnşallahh canım Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinOluyo canim..hepimizde..yasadigin cok normal..guzel haberlerini alicaz insallah..benim adet sancilarim basladi..benimde moralim bozuldu biraz bugun...cok dua et lutfenn benim icinde olurmuelimden geleni yaptim bu sefer..Allah im hepimizin yaninda olur insallah
Ay inşallah canım benim.Rabbim hepimize nasip etsin inşallah.ama benim de adetime az kaldı 2 gün kaldıCanim bende olmuyo..benim adet sancilarim basladii..benim adetten bir gun once genellikle sancim olur..ve halsiz hissederim kendimi..suan onu yasiyorum..adetimde zaten gelmis..zamani..yarin yada birgun..allahim korusun tabi..sabah bi dolusu agladim..saolsun esim..destek oldu sarildi bana..cok uzuldum..senin adetine daha vardir..belirti olabilir..hafif kanamam da oldu diyosun..bence tutunuyoo..bebisin..benimki tutunamaya dahi gayret gostermiyo sanki kerata..bugun yarin benim belli olur..sende icini rahat tut..icime dogdu senin olucak belirtilerin var.hadi insalllah kuzum..icini rahat tut ..
Adet belirtileri yasiyomusun canim benimde en gec pazartesi adet gunum normal sartlarda..sancim var suan inanilmaz derecede.adet sancisi gibi..kotu oldum adetime bi 5 gun felan olsaydi tutunuyo felan derdim..ama suan cok korkuyorumm..Guzel Allahim yardimcimiz olsun dualarimizi bosa cikarmasinn..Ay inşallah canım benim.Rabbim hepimize nasip etsin inşallah.ama benim de adetime az kaldı 2 gün kaldıbakalım bekliyoruz mecbur
Evet canım yaşıyorum adet sancısı gibi ağrım var .Ben de korkuyorum vallaAdet belirtileri yasiyomusun canim benimde en gec pazartesi adet gunum normal sartlarda..sancim var suan inanilmaz derecede.adet sancisi gibi..kotu oldum adetime bi 5 gun felan olsaydi tutunuyo felan derdim..ama suan cok korkuyorumm..Guzel Allahim yardimcimiz olsun dualarimizi bosa cikarmasinn..
Yaaa canım sen niye bu kadar stres yaptın olumsuz etkileniyor bak sürecin yapma lütfen böyle ilaçlardan dolayı zaten adet olmazsın ayrıca iki hamilelik geçirdim her seferinde regl olacağım sanmıştım hatta pet koyuyordum ikisi birbirine çok benziyor boşuna kendini yıpratıyorsun şu an kaderinde ne varsa o olacak ne kadar üzsen de kendini bu değişmeyecek onun için dua et ve sakin ol ben de sana ve bu forumdaki herkese çok dua ediyorum bak transferden sonra bana söylenen ilk şey “stresten uzak dur” oldu demekki ne kadar etkili sakinleş ve gününü bekle lütfen dualarım seninleAdet belirtileri yasiyomusun canim benimde en gec pazartesi adet gunum normal sartlarda..sancim var suan inanilmaz derecede.adet sancisi gibi..kotu oldum adetime bi 5 gun felan olsaydi tutunuyo felan derdim..ama suan cok korkuyorumm..Guzel Allahim yardimcimiz olsun dualarimizi bosa cikarmasinn..
Cok tesekkur ederim canim.Yaaa canım sen niye bu kadar stres yaptın olumsuz etkileniyor bak sürecin yapma lütfen böyle ilaçlardan dolayı zaten adet olmazsın ayrıca iki hamilelik geçirdim her seferinde regl olacağım sanmıştım hatta pet koyuyordum ikisi birbirine çok benziyor boşuna kendini yıpratıyorsun şu an kaderinde ne varsa o olacak ne kadar üzsen de kendini bu değişmeyecek onun için dua et ve sakin ol ben de sana ve bu forumdaki herkese çok dua ediyorum bak transferden sonra bana söylenen ilk şey “stresten uzak dur” oldu demekki ne kadar etkili sakinleş ve gününü bekle lütfen dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?