Mayis ayinda tup bebek tedavisine baslayanlar paylasim grubudur

Aminnnnn inşallah canım Seninle aynı canım 5. Gün embriyosu.test yapmayacaktım sözde senden önce yaptım baksana
Bazen ben de çok pis gaza geliyorum eşim engelliyor sabah erkenden yapacağım ayyyy çok güzel bir gün çok güzel bir haber

İnşallah canım. Sizde kasık ağrısı falan var mı? Kaçıncı gündesiniz?

Kızlar benim ağrım aşırı derecede fazla bıçak saplanıyor sanki ara ara oluyor ama nefesim kesiliyor resmen

Canim bendede var suan siddetli sanci..bu ilaclardan oluyoo..agri kesici bana parol onermislerdi..simdilik..icmicem..
Peki normal regl ağrıların da böyle miydi?yani bu kadar ağrılı mı?benim de ağrılarım var ama böyle dayanamayacak gibi değil

Peki normal regl ağrıların da böyle miydi?yani bu kadar ağrılı mı?benim de ağrılarım var ama böyle dayanamayacak gibi değil
Evet canim boleydi tek farkkk...siddetli olarak bole oluyoduu.yine..3-4 saat sonrada adet oluyodum.sonrasindada sancim azaliyodu...bunda gecmedi..dunden beri..uzun zamana yayilmis oldu sadece..normalde bugundu..ilavlar baskiliyo sanirim..vucudun dengesi sasti..kasiklarimda sanci olusuyo..

Kızlar bu oksapar ve progestoren iğneler ne zamana kadar kullanılıyor benim ilk olduğu için merak ediyorum

Pıhtılaşma için sanırı

Kizlar idrar testi yaptim negatiff..evde vardi buarada 1 tane ..sansimi deniyim dedim..

Kızlar bu oksapar ve progestoren iğneler ne zamana kadar kullanılıyor benim ilk olduğu için merak ediyorum
Ben de bunu merak ediyorum ya.bitti benim bugün oksabar yarın eşim gidip tekrar yazdıracak.prolutex de bitti ama bu zaten 1 hafta sonra bırakılacaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…