Bazen ben de çok pis gaza geliyorum eşim engelliyor sabah erkenden yapacağım ayyyy çok güzel bir gün çok güzel bir haberAminnnnn inşallah canım Seninle aynı canım 5. Gün embriyosu.test yapmayacaktım sözde senden önce yaptım baksana
Hadi inşallah canım sen den de hayırlı haberler bekliyoruzBazen ben de çok pis gaza geliyorum eşim engelliyor sabah erkenden yapacağım ayyyy çok güzel bir gün çok güzel bir haber
İnşallah canım. Sizde kasık ağrısı falan var mı? Kaçıncı gündesiniz?Canım inşallah kan testi yanlıştır kanın karışmıştır falan çatlatma iğnesinin etkisi acaba idrarda çıkıp kanda çıkmıyor olabilir mi? Benim başıma da gelmişti idrarda pozitif görünüyordu hem de acilde yaptılar iki gün sonra kanda baktılar negatifti ama ben başka test de yaptım sonra onlar da negatifti evde yaptım hastaneden gelince inşallahhhh bir hata vardır ve hamilesindir canım
Insallahh canimmmm....alicaz insallah..guzel haberlerimizi...Guzel Allah im dualarimiz kabul etsinnnnn insallahİşte bu ne güzel bir enerji hep böyle az kaldı biz de bu forma güzel haberlerimizi yazacağız datlummmmmm
Kasıktan ziyade bel ağrısı var bende 9. Günümİnşallah canım. Sizde kasık ağrısı falan var mı? Kaçıncı gündesiniz?
Canim bendede var suan siddetli sanci..bu ilaclardan oluyoo..agri kesici bana parol onermislerdi..simdilik..icmicem..Kızlar benim ağrım aşırı derecede fazla bıçak saplanıyor sanki ara ara oluyor ama nefesim kesiliyor resmen
Peki normal regl ağrıların da böyle miydi?yani bu kadar ağrılı mı?benim de ağrılarım var ama böyle dayanamayacak gibi değilCanim bendede var suan siddetli sanci..bu ilaclardan oluyoo..agri kesici bana parol onermislerdi..simdilik..icmicem..
Evet canim boleydi tek farkkk...siddetli olarak bole oluyoduu.yine..3-4 saat sonrada adet oluyodum.sonrasindada sancim azaliyodu...bunda gecmedi..dunden beri..uzun zamana yayilmis oldu sadece..normalde bugundu..ilavlar baskiliyo sanirim..vucudun dengesi sasti..kasiklarimda sanci olusuyo..Peki normal regl ağrıların da böyle miydi?yani bu kadar ağrılı mı?benim de ağrılarım var ama böyle dayanamayacak gibi değil
Canim igne kullanmadigim icin bisey diyemiyecegim..jel ve estrofem..test gunune kadar dendi bana amaa...Kızlar bu oksapar ve progestoren iğneler ne zamana kadar kullanılıyor benim ilk olduğu için merak ediyorum
Bana oksapar vermediler. Progestan hap+fitili, progestan dex ampul, estrofem, folic, coraspin.Kızlar bu oksapar ve progestoren iğneler ne zamana kadar kullanılıyor benim ilk olduğu için merak ediyorum
Senin yarin test gunun dimi canim..Pıhtılaşma için sanırı
Canım bana verilen kağıtta 10 Haziran yazıyor ama ben yarın yapacağım yarın 10. Gün varsa Çıkar diye düşünüyorumSenin yarin test gunun dimi canim..
Sakın buna canını sıkma daha çok günün varKizlar idrar testi yaptim negatiff..evde vardi buarada 1 tane ..sansimi deniyim dedim..
Ben dayanamadim az once yaptim canim idrar testi negatif ciktiCanım bana verilen kağıtta 10 Haziran yazıyor ama ben yarın yapacağım yarın 10. Gün varsa Çıkar diye düşünüyorum
Ben de bunu merak ediyorum ya.bitti benim bugün oksabar yarın eşim gidip tekrar yazdıracak.prolutex de bitti ama bu zaten 1 hafta sonra bırakılacaktı.Kızlar bu oksapar ve progestoren iğneler ne zamana kadar kullanılıyor benim ilk olduğu için merak ediyorum
Yok canim canimi sikmadim hic..dedigin gibi seninde hersey olacagina variyor..Sakın buna canını sıkma daha çok günün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?