Anladim canim..hayirlisi olsun insallah hepimiz icin..ve basarili sonuclar aliriz insallah..ama sunu biliyorum..bu surecte cok pimpirikli olmamamk gerekiyor..alllah korusun negagif oldugunda..bi sure uzuluyo insan ister istemez..birde benden nacizane tavsiye..etrafinizla cok paylasmayin..ben bicok arkadasimla paylasmistim cunki rapor almistim ..arayanlar oldu soledim..tabi sonra sonucu icinde bir dolusu neden olmadigina dair aciklama yapmak zorunda kalmistim..bunlar bile insani uzebiliyor..Bisey kullandik dedi adini da vererek o yuzden bu ay dogru olmaz ilk adetinle baslariz transfer icin calismalara dedi canim.
Ben ve esim disinda kimse bilmiyo canim.Soylemek istemedik.Tutarsa da uzun bi sure soylemeyi dusunmuyoruz.Anladim canim..hayirlisi olsun insallah hepimiz icin..ve basarili sonuclar aliriz insallah..ama sunu biliyorum..bu surecte cok pimpirikli olmamamk gerekiyor..alllah korusun negagif oldugunda..bi sure uzuluyo insan ister istemez..birde benden nacizane tavsiye..etrafinizla cok paylasmayin..ben bicok arkadasimla paylasmistim cunki rapor almistim ..arayanlar oldu soledim..tabi sonra sonucu icinde bir dolusu neden olmadigina dair aciklama yapmak zorunda kalmistim..bunlar bile insani uzebiliyor..
Cokk iyi yapmissiniz..bende bu sefer solemedim hic kimseye..insallah bugun cok dua ettim..hayirlisi olur ve guzel haberler alirizz insallah canim..Ben ve esim disinda kimse bilmiyo canim.Soylemek istemedik.Tutarsa da uzun bi sure soylemeyi dusunmuyoruz.
Amiiinnn bitanem aminnCokk iyi yapmissiniz..bende bu sefer solemedim hic kimseye..insallah bugun cok dua ettim..hayirlisi olur ve guzel haberler alirizz insallah canim..
İşallah hepimiz güzel haberler alırızMerhaba tubis..seninde hayirli ugurlu olsun caimm..bende carsamba basladim ignelere..anlattigin durumlar bendede var.esimdede sizinkiyle ayni durumlar var..
Bende kimseye demedim. İşlem zamanlarıda izin alcam o kadar. Bilince daha zor atlatıyoruzCokk iyi yapmissiniz..bende bu sefer solemedim hic kimseye..insallah bugun cok dua ettim..hayirlisi olur ve guzel haberler alirizz insallah canim..
Bilmiyorum ki. Sadece iki yumurtayı takip ediyoruz dediler. O ne demekse artık. Çok dua edin lütfen.Insallah canim hayirli ugurlu olsun..insallah tutunacak..3. Gun embriyosu olcak sanirim..5. Gunu neden beklemiyolar acaba..kac hucreli oldugunu soyledilermi size..
Hayırlı olsun Rabbim gönlüne göre versinMerhaba hanımlar. Benim de cuma günü yumurtalarım toplandı. 4 yumurtadan 3'ü kaliteli ve bunlardan sadece 1'i döllendi dedi embriyolog. Pazartesi sabah inşaallah transferim olacak. Dua edin. Dua edelim birbirimize.
Selamlar benim de 29 mayısta transferim olacak inşallah 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi olacak hayırlısı ile
Ederim tatlimm benim..arife gunude cok dua ettim..insallah..bu sikintilar biticek..ben inaniyorum..Bilmiyorum ki. Sadece iki yumurtayı takip ediyoruz dediler. O ne demekse artık. Çok dua edin lütfen.
Ilk dneeyimde yasadiklarinizin aynisi tipatippp..bendede oldu..Arkadaşlar öncelikle merhaba.
Bende sizlerle aynı yollardan geçtim kah üzüldüm kağ ağladım... Ama sonunda muradıma ermiş biri olarak tüp bebek tedavisi sürecimi sizlere anlatmak istedim benim yaptığım hataları sizler de yapmayın diye. Şuan 2. Denemeyle 7 bucuk aylık hamileyim. Yakında hayırlısıyla kucağıma alacağım bebeğimi inşallah.
Öncelikle il denememi 2019 ocak ayında yaptırmıştım. Doktorum bana transferden sonra işe git gel normal hayatına geri don dedi. Yatmak stres sebebidir dedi. Tabi bu arada ben önceden annemleri yanıma çağırmıştım bize gore hiç yerimden kalkmamalıydım sürekli yatmalıydım sağolsun annem beni yerimden kaldırmadı on gün tabi yatarken de ben kadınlar kulübünde sürekli yazılanları okuyordum bu da iyice strese sebebiyet verfi.o on gün gecmek bilmedi. Neyse sonuc negatif oldu tabi biz perişan olduk. Sonra düşündüm dedim belkide doktor haklıydı. Ve eşimle karar verdik bir dahaki denemede kimseye ailelerimize bile söylemeyecektik. Sessizce halledip normal yaşantıma geri donecek doktor ne derse dediklerine uyacaktım.
Geldik ikince denemeye kasım 2019 yıne dondurulmuş 5.gun emriyolarımla bu sefer 2 tane transfer edildi. Bu sefer hayatımda hiç bir değişiklik yapmadım. Sabah işe gittim öğleden sonra transferim gerçekleşti. Ertesi günde işe gitmeye devam ettim bu arada kimsenin haberi yok ne iştekilerin nede ailelerimizin. Transferim gercekleşti eve gittim sadece o gün uzatndım koltukta. Yemeği dışardan söyledim. Kalktım yemek yedim. Sonra akşam arkadaşımız geldi onla da normal oturdum sohbet ettim haberi yok zaten. Neyse ertesi gün normal hayatıma devam ettım kan testıne kadar duşunmemeye çalıştım. Eşimle dışarlarda gezdık tozduk. Her şey normal akışında. İşe gidip geliyorum. Ve artık kan testi verecektım sabah kanı verdim işe gittim. Sonra eşim işten aldı beni dışarda yemek yedik sonra eve gelip kedimizi alıp veterinere götürdük ve tam orda telefonum çaldı ve doktorum bana mutlu haberi verdi sonuçlar iyiydi. 2 gun sonra tekerar kan vermmemi solyledi gittik tekarar verdik değerlerim iyice yukselmişti artık herşey kesin ve netti.... Ailemi aradım o zaman söyledim şok oldular çok sevindiler kimseye haber vermeyerek hem kendimi hem onları strese sokmamış oldum. İşte benim hikayem böyle....
Biraz uzun oldu
Size de umursamamayı tavsiye ediyorum.normal hayatınıza geri donun bu çok önemli ve nete girmeyin araştırma yapmayın buralarda gezinmeyin
Sizde basladinizmi...hayirli ugurlu olsun insallahBen de varım ben dee:)) inşallahı hepimizin transferi tutar. Kimsenin kucağı boş kalmasın inşallahı..
28 mayis son kontrolum 28+5gun transfermis.. cok az kaldi. Korkularim basladi. Ya tutmazsa korkusu.. icim bi tuhaf..Sizde basladinizmi...hayirli ugurlu olsun insallah
Mumkun oldugunca panik yapmamamk en iyisi..benimde 27 mayis kontrol..muhtemelen hersey yolunda gidersede 29 yada 30 mayisda toplama olur..hemen hemen ayni zmanlarda olucaz gibi..benim tabi hersey uolunda giderse..28 mayis son kontrolum 28+5gun transfermis.. cok az kaldi. Korkularim basladi. Ya tutmazsa korkusu.. icim bi tuhaf..
Benim de 2u mayis kontrol olacak. yumurta toplama 29 ya da 30 unda olacak. Inşallah her aşaması güzel geçer. Hepimiz hayırlı haberler alırız.Mumkun oldugunca panik yapmamamk en iyisi..benimde 27 mayis kontrol..muhtemelen hersey yolunda gidersede 29 yada 30 mayisda toplama olur..hemen hemen ayni zmanlarda olucaz gibi..benim tabi hersey uolunda giderse..
Bende doktor 2 yumurta gordu.aday olabilecek..ama bu 2 sinin disinda 1 tane daha gordu belki oda olabilir..dedi..insallah canim..amin...sizde yumurta sayisi nasilBenim de 2u mayis kontrol olacak. yumurta toplama 29 ya da 30 unda olacak. Inşallah her aşaması güzel geçer. Hepimiz hayırlı haberler alırız.
Siz de doktor kaç yumurta gördüğünü söyledi mi?
Sizin adınıza çok sevindimArkadaşlar öncelikle merhaba.
Bende sizlerle aynı yollardan geçtim kah üzüldüm kağ ağladım... Ama sonunda muradıma ermiş biri olarak tüp bebek tedavisi sürecimi sizlere anlatmak istedim benim yaptığım hataları sizler de yapmayın diye. Şuan 2. Denemeyle 7 bucuk aylık hamileyim. Yakında hayırlısıyla kucağıma alacağım bebeğimi inşallah.
Öncelikle il denememi 2019 ocak ayında yaptırmıştım. Doktorum bana transferden sonra işe git gel normal hayatına geri don dedi. Yatmak stres sebebidir dedi. Tabi bu arada ben önceden annemleri yanıma çağırmıştım bize gore hiç yerimden kalkmamalıydım sürekli yatmalıydım sağolsun annem beni yerimden kaldırmadı on gün tabi yatarken de ben kadınlar kulübünde sürekli yazılanları okuyordum bu da iyice strese sebebiyet verfi.o on gün gecmek bilmedi. Neyse sonuc negatif oldu tabi biz perişan olduk. Sonra düşündüm dedim belkide doktor haklıydı. Ve eşimle karar verdik bir dahaki denemede kimseye ailelerimize bile söylemeyecektik. Sessizce halledip normal yaşantıma geri donecek doktor ne derse dediklerine uyacaktım.
Geldik ikince denemeye kasım 2019 yıne dondurulmuş 5.gun emriyolarımla bu sefer 2 tane transfer edildi. Bu sefer hayatımda hiç bir değişiklik yapmadım. Sabah işe gittim öğleden sonra transferim gerçekleşti. Ertesi günde işe gitmeye devam ettim bu arada kimsenin haberi yok ne iştekilerin nede ailelerimizin. Transferim gercekleşti eve gittim sadece o gün uzatndım koltukta. Yemeği dışardan söyledim. Kalktım yemek yedim. Sonra akşam arkadaşımız geldi onla da normal oturdum sohbet ettim haberi yok zaten. Neyse ertesi gün normal hayatıma devam ettım kan testıne kadar duşunmemeye çalıştım. Eşimle dışarlarda gezdık tozduk. Her şey normal akışında. İşe gidip geliyorum. Ve artık kan testi verecektım sabah kanı verdim işe gittim. Sonra eşim işten aldı beni dışarda yemek yedik sonra eve gelip kedimizi alıp veterinere götürdük ve tam orda telefonum çaldı ve doktorum bana mutlu haberi verdi sonuçlar iyiydi. 2 gun sonra tekerar kan vermmemi solyledi gittik tekarar verdik değerlerim iyice yukselmişti artık herşey kesin ve netti.... Ailemi aradım o zaman söyledim şok oldular çok sevindiler kimseye haber vermeyerek hem kendimi hem onları strese sokmamış oldum. İşte benim hikayem böyle....
Biraz uzun oldu
Size de umursamamayı tavsiye ediyorum.normal hayatınıza geri donun bu çok önemli ve nete girmeyin araştırma yapmayın buralarda gezinmeyin
Canım peki 2. Denemede doktor k bir uygulama yaptımıArkadaşlar öncelikle merhaba.
Biraz uzun oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?