Canim rahim dinlendirme benim bildigim kadariyla ust uste tedavi olanlara yapiyolar..yani 2 adet donemi bekletiyolar genellikle..Canım hiç bilmiyorum. Bizim istegimize mi bağlı rahimdinlendirmeonu bile bilmiyorum. Bilen varsa aydınlatırsa bizi güzel olur
Aynen canim..bugun 4 tane igne yaptim mesela..cok yipratici surecler..birde yasak var hicbie yere kipirayamiyoruz..dahada sıkıyorr inaani bu durumlar..genellikle crione jel veriliyor..ama sizin gibi igne kullannalarda oluyor..Benim ilk tedavide progestan iğne vermişti dr ama inanılmaz ağrılı bi iğne ve hergün iğne yaptırmak insanı çok yıpratıyor hem fiziksel hem psikolojik olarak. Crione jelle transfere hazırlanıp tutanlar da var bildiğim onun için merak ediyorum genelde ne kullanılıyor diye.
Allah herkesin emeğinin karşılığını versin inşallah.Aynen canim..bugun 4 tane igne yaptim mesela..cok yipratici surecler..birde yasak var hicbie yere kipirayamiyoruz..dahada sıkıyorr inaani bu durumlar..genellikle crione jel veriliyor..ama sizin gibi igne kullannalarda oluyor..
Aynen bende sorcam..ama ayni durumlar bendede var kasik agrisi..hamile gibi karnim sisti..Çarşamba doktora gidince sorcam. Kasik ağrısı normal mi diye. Karnım top gibi şişti. Zeplin gibi gazbombasina döndüm valla.
Umarım ohss sendromu olmamışımdır.
Yok canım sanırım. Herkes cuma cumartesi yumurta toplatacak sanirim. Bir de bana toplandıktan sonra doktor rahim dinlendirme yapabilir. Taze transferden bahsetmedi. Rahimi hazırlamaktan bahsettiMerhaba transferi olan varmi
Her ikisi de canım artı antibiyotik artı bir şeyler dahaArkadaşlar rahim hazırlamak için progestan iğne mi kullanıyorsunuz crione jel mi?
Sanırım ilk benim olacak cuma günü kısmetse transferimMerhaba transferi olan varmi
Canım eğer çok yumurtan toplandıysa genellikle rahim dinlendirme veriyorlar benim öyle oldu meselaYok canım sanırım. Herkes cuma cumartesi yumurta toplatacak sanirim. Bir de bana toplandıktan sonra doktor rahim dinlendirme yapabilir. Taze transferden bahsetmedi. Rahimi hazırlamaktan bahsetti
En güzeli aslında iğnelerin etkisiyle karında baya şişkinlik yaşıyorsun 2 ay rahim dinlendirme yaptık bizde tabi tam ilaçlara başladık korona muhabbeti çıkınca iptal oldu.Yok canım sanırım. Herkes cuma cumartesi yumurta toplatacak sanirim. Bir de bana toplandıktan sonra doktor rahim dinlendirme yapabilir. Taze transferden bahsetmedi. Rahimi hazırlamaktan bahsetti
Tatlım sucak su torbası koy bana iyi gelmişti bir de bana hemen serum takıldı iki tane bol protein tüket ve su iç çok sıkıntı olmuştu bende de bir de bana iki iğne vermişti yumurta toplandıktan sonra cetrotide bir de kan sulandırıcı bir iğneÇarşamba doktora gidince sorcam. Kasik ağrısı normal mi diye. Karnım top gibi şişti. Zeplin gibi gazbombasina döndüm valla.
Umarım ohss sendromu olmamışımdır.
Harika benimde yarın kontrolüm var bende pazartesi falan transfer gözüküyor bakalmSanırım ilk benim olacak cuma günü kısmetse transferim
Evet bana da o şekilde yapmıştı şişkinliği alsin diye normalmiş şişkinlik olması yürüyüş yap bol bol ozaman korona muhabbeti yoktu hemen inmiştiTatlım sucak su torbası koy bana iyi gelmişti bir de bana hemen serum takıldı iki tane bol protein tüket ve su iç çok sıkıntı olmuştu bende de bir de bana iki iğne vermişti yumurta toplandıktan sonra cetrotide bir de kan sulandırıcı bir iğne
Hayirli ugurlu olur insallah..benimde 27 mayis kontrolum var..eger uygun gorulurse..yani yumurtam olur ve erken catlamamissa 29 mayisa yada 30 mayisa banada yumurta toplama gorunuyo ..
Evet canim bende ayni oldum ve mayıs 6 sında tekrar merkezler faaliyet göstermeye başladıMerhabalar bende eylül 2019 da tüp bebek tedavisine başladım Mart ayında transfer edilecekti ki virüsten dolayı ertelendi tekrar tedavilere başlandı mi tüp bebek merkezleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?