Canım ümitsiz olma bak defalarca deneyenler güzel sonuçlara ulaşmış. Sakin moralini bozma. Elbet de olacak zamanı olduğunda.Canim benim zaten 2. Ydi bu en son..3. Ye baslamadim..doktorum takviyeler verdi..cokta umitli degilim ama...bakalim..insallah hayirlisi olur.
canim bilgidim kadariyle 5.gun embriyolari icin AA, BB gruplamasi var. 3. gunler icin hucre sayisi ve fragmantasyon orani soyleniyor.Sürekli hemşireye bir şeyler sorup duruyorum. Bize embriyolar ile ilgili aa ba gibi şeyler denilmedi. Sadece 3. Gün embriyosu ve kaliteli olduğu söylendi.
canım bende de kistler var. senin amh değerin kaç, kaç yumurtan toplandı, tüp bebek tedavisinde ne gibi olumsuzlak çıkıyor bu kist yüzünden anlatır mısınAminnnnn inşallah canım benim.sen umudunu kaybetme yeter ki.olacak inşallah.soylemek istersen eğer neden olmuyor bebek nedeni nedir.ben de çikolata kisti var hem de 6cm 2 adet o yüzden tüp bebek yaptık biz
Ben 31 yaşındayım değerim 1.79 canım .8 yumurtam toplandı sadece.tüp bebekte herhangi bir olumsuzluk oluşturmadı.eger kimyasalla sonuclanmazsa tabii şuan ne olacak bilmiyorum Çarşamba kontrole gidicemcanım bende de kistler var. senin amh değerin kaç, kaç yumurtan toplandı, tüp bebek tedavisinde ne gibi olumsuzlak çıkıyor bu kist yüzünden anlatır mısın
Tutunmasına engel mi bilmiyorum doktor bununla ilgili birşey demedi 8 taneside döllendi evet.cok şükür hepsi kaliteli çıktı.7 tanesini dondurduk bizTutunmasına engeli var mi acaba. 8 Yumurtanin hepsi dollendi mi kalite acisindan da etkisini merak ediyorum
Uzun protokol nasıl oluyor hangi durumda yapılıyor?İnşallahHayır yapmadılar 2. Ve 3. Deneme aynı doktor ile oldu sadece uzun protokol yaptı bu sefer gerçi farkeden olmadı 6 tane diğerinde 7 tane bunda döllendi 19 yumurtadan başa baş oldu yani korkuyorum 2. Denemem de değerim 19 çıkmıştı sonra düşmeye başladı bu kimyasal mı oluyor
genelde yumurta sayısı az veya yumurta kalitesi düşük olanlarda yumurta sayısı fazla olsun diye uzun protokol ilaç kullanılıyor . Fakat benimkinde yumurtalarım oluyor ama iki 3 tanesi 6. Gün 21 cm 22 cm ulaşıp çok çabuk çatlama durumuna geldiği için doktor baskılayıcı ilaçlar vererek hepsinin aynı anda büyümesini sağlamak için yaptı . Ama malesef spermlerimiz çok iyi olmadığı için döllenme sayısı da embriyo kalitesi de düşük oluyor .Uzun protokol nasıl oluyor hangi durumda yapılıyor?
Sukurler olsun tatlim benim..insallah hamilleik surecinde hep guzel gecicek..anladigim kadariyla sadece transfer sureci degilde..sonrasindada zorlu surecler var..hersey guzel olucak..allahim huzurlu mutlu bir gebelik gecirmeni saglar insallah..Merhaba arkadaşlar çok şükür bugün gittim doktora kesemizi gördük çok Azda olsa kalp atışını duyduk.15 gün bana eziyet olmuştu resmen degerlerimden dolayı kimyasal gecirdigimi söyleyen çok arkadaş oldu.nolur kimseyi dinlemeyin herkesin hamileliği herkesin vücudu tedavisi kendine özgüdür.Rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Amin canım benim hadi sizi bekliyorum ben de sizden de hayırlı haber gelecek inşallah.sorma transferle bitmiyor diyorum ya bana kimyasal geçiriyorsun dediler o kadar karktum ki 15 gün ömrümden ömür gitti.bol dua Edip doktorun ne diyorsa onu dinlemek en iyisi .Sukurler olsun tatlim benim..insallah hamilleik surecinde hep guzel gecicek..anladigim kadariyla sadece transfer sureci degilde..sonrasindada zorlu surecler var..hersey guzel olucak..allahim huzurlu mutlu bir gebelik gecirmeni saglar insallah..
Amin insallah canim..tahmin bile edemiyorum..transfer surecindeki beklemeden daha kotudur eminim..cok sukur ama sende bebsite iyiymis..masallah..darisi insallah bizleredeAmin canım benim hadi sizi bekliyorum ben de sizden de hayırlı haber gelecek inşallah.sorma transferle bitmiyor diyorum ya bana kimyasal geçiriyorsun dediler o kadar karktum ki 15 gün ömrümden ömür gitti.bol dua Edip doktorun ne diyorsa onu dinlemek en iyisi .
Canim cok hakisin..ama sonucuda bitmiyo bu sefer ne zamn konuscak ne zman yurucek hangi okulu kazancakk.Valla bence tedavi sürecinden daha kötüsü bu bilinmezliğe yolculuk. Tedavi aşamasında yumurta toplamada kaç yumurta toplanacak diye panikliyoruz. O bitiyor kaçı olgun diye düşünüyoruz. Sonra kaç embriyo oluşacak kaçı kalacak diye sınır sistemimiz bozuluyor. Ben henüz bunlara tanık oldum. Embriyo donduruldu. Şimdi de çözülünce bozulur mu korkusu yaşıyorum. Eminim o da bitecek transferden sonra tuttu mi tutsa kese oldu mu kese olsa kalp atışı olacak mi liste uzuyor gidiyor.
Keşke o aşamaları ışık hızıyla geçip sadece sonucu görsek . Bu yolda emek veren isteyen maddi manevi tükenen herkes hayırlısıyla sağlıklı bebeklerine kavuşur insallah
Aynen öyle gerçekten çok zor bir süreç Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.bu süreçte tavsiyemdir herkese kulağınızı tikayin doktor ne diyorsa ona bakınValla bence tedavi sürecinden daha kötüsü bu bilinmezliğe yolculuk. Tedavi aşamasında yumurta toplamada kaç yumurta toplanacak diye panikliyoruz. O bitiyor kaçı olgun diye düşünüyoruz. Sonra kaç embriyo oluşacak kaçı kalacak diye sınır sistemimiz bozuluyor. Ben henüz bunlara tanık oldum. Embriyo donduruldu. Şimdi de çözülünce bozulur mu korkusu yaşıyorum. Eminim o da bitecek transferden sonra tuttu mi tutsa kese oldu mu kese olsa kalp atışı olacak mi liste uzuyor gidiyor.
Keşke o aşamaları ışık hızıyla geçip sadece sonucu görsek . Bu yolda emek veren isteyen maddi manevi tükenen herkes hayırlısıyla sağlıklı bebeklerine kavuşur insallah
Bir de bu süreçte her kafadan bir ses çıkıyor. Kanyak gibi sürekli araştırıyorum. Doktora söz verdim artık. Endişe duymayıp dediklerinden cikmiycam tuhaf bitkisel şeylere bakmiycam. Söylediklerini dikkate alicam sadece. Internet cop gibi bir sürü bilgi kirliliği var.Aynen öyle gerçekten çok zor bir süreç Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.bu süreçte tavsiyemdir herkese kulağınızı tikayin doktor ne diyorsa ona bakın
Merhaba
Merhaba kizlar...Merhaba
Merhaba kizlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?