Mayis ayinda tup bebek tedavisine baslayanlar paylasim grubudur

moralim bozuldu çok.bir bayan Instagram grubunda çok fazla sevinmeyin benim de öyle düzensiz artış oldu sonra kimyasal oldu yazmış artık kan vermeye de korkuyorum

moralim bozuldu çok.bir bayan Instagram grubunda çok fazla sevinmeyin benim de öyle düzensiz artış oldu sonra kimyasal oldu yazmış artık kan vermeye de korkuyorum
Canim lutfen artik okumayi birak olurmu..kafani katistirmaktan baska bisry yapmis olmazsin..cok normal bu panigi yasaman ..kimyasal olanlarin genellikle degerleri daha dusuk..senin degerlin yuksek. Takilma..bole seleree..

Canim lutfen artik okumayi birak olurmu..kafani katistirmaktan baska bisry yapmis olmazsin..cok normal bu panigi yasaman ..kimyasal olanlarin genellikle degerleri daha dusuk..senin degerlin yuksek. Takilma..bole seleree..
Valla canım keseyi görüp kalp atışını duyana kadar ben kafayı yemiş olurum büyük ihtimal.

Kızlar yazışmalarınızı tek tek okudum hamile arkadaşlar Allah kucağınıza almayı nasip etsin olumsuz sonuç olan arkadaşlar Rabbim en kısa zamanda sizede nasip etsin.Geleyim kendi hikayeme :) 1.5 yıllık evliyim 25 yaşındayım ilk tüp bebek denemem transferden sonraki 5.günüm 3.gün embriyosu 1.kalite çift embriyo koyuldu bende bi sorun yoktu eşimin morfoloji sorunu vardı kenardada 4 tane dondurulmuş yumurtam var ama ben çok umutsuzum niye böyle oldum bilmiyorum bu arada kullandığım ilaçlar estrofem,prolutex iğne,oksapar iğne,coraspirin,folik asit ve prednol inşallah bekleyen herkes olumlu sonuç alır

Merhaba canim..dondurulmua embriyolarin kacinci gun embriyolari...sakin ol lutfenn..olurmu..cift embriyo konulmus masallah...bikere..ve 1. Kalite..

Sizler ne durumdasınız kızlar umarım herşey yolundadır
Tatlım benimki yeni sonuçlandı maalesef kimyasal oldu şimdi yeniden dondurulmuş embriyo transferi için hazırlıklara başladık hayırlısı olsun bizde morfoloji Sıfır ileri hızlı hareketli sıfır erkek foktörü yani Rabbim hepimizin gönlüne göre versin umutsuz olma iyi düşün iyi olsun

Çok üzüldüm Rabbim hayırlısını versin inşallah umarım bu defa olur kavuşursun evladına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…