Aminnn canimmmAy canımsın ya valla Rabb'im hepimize nasip etsin inşallah. Hep dua edicem.
Canim lutfen artik okumayi birak olurmu..kafani katistirmaktan baska bisry yapmis olmazsin..moralim bozuldu çok.bir bayan Instagram grubunda çok fazla sevinmeyin benim de öyle düzensiz artış oldu sonra kimyasal oldu yazmış artık kan vermeye de korkuyorum
Valla canım keseyi görüp kalp atışını duyana kadar ben kafayı yemiş olurum büyük ihtimal.Canim lutfen artik okumayi birak olurmu..kafani katistirmaktan baska bisry yapmis olmazsin..cok normal bu panigi yasaman ..kimyasal olanlarin genellikle degerleri daha dusuk..senin degerlin yuksek. Takilma..bole seleree..
Cok normall tatlim benimmm..ama senin degerelrin gayet normal..bosuna stres yapiyosun...Valla canım keseyi görüp kalp atışını duyana kadar ben kafayı yemiş olurum büyük ihtimal.
Sen ne yaptın canım hasta oldun mu?Cok normall tatlim benimmm..ama senin degerelrin gayet normal..bosuna stres yapiyosun...
Evet tatlim bugun oldummm..yarin randevum var bakalim...nasip..Sen ne yaptın canım hasta oldun mu?
Hayırlısı olsun inşallah canım hakkında inşallah bu sefer bebeğine kavuşursun.Evet tatlim bugun oldummm..yarin randevum var bakalim...nasip..
Merhaba canim..dondurulmua embriyolarin kacinci gun embriyolari...sakin ol lutfenn..olurmu..cift embriyo konulmus masallah...bikere..ve 1. Kalite..Kızlar yazışmalarınızı tek tek okudum hamile arkadaşlar Allah kucağınıza almayı nasip etsin olumsuz sonuç olan arkadaşlar Rabbim en kısa zamanda sizede nasip etsin.Geleyim kendi hikayeme :) 1.5 yıllık evliyim 25 yaşındayım ilk tüp bebek denemem transferden sonraki 5.günüm 3.gün embriyosu 1.kalite çift embriyo koyuldu bende bi sorun yoktu eşimin morfoloji sorunu vardı kenardada 4 tane dondurulmuş yumurtam var ama ben çok umutsuzum niye böyle oldum bilmiyorum bu arada kullandığım ilaçlar estrofem,prolutex iğne,oksapar iğne,coraspirin,folik asit ve prednol inşallah bekleyen herkes olumlu sonuç alır
3.gün embriyoları canım doktor kaliteliler dedi ne bileyim valla çok mutsuz hissediyorum nedenseMerhaba canim..dondurulmua embriyolarin kacinci gun embriyolari...sakin ol lutfenn..olurmu..cift embriyo konulmus masallah...bikere..ve 1. Kalite..
Tatlım selam ne yaptın gittin mi doktora?Evet tatlim bugun oldummm..yarin randevum var bakalim...nasip..
Tatlım benimki yeni sonuçlandı maalesef kimyasal oldu şimdi yeniden dondurulmuş embriyo transferi için hazırlıklara başladık hayırlısı olsun bizde morfoloji Sıfır ileri hızlı hareketli sıfır erkek foktörü yani Rabbim hepimizin gönlüne göre versin umutsuz olma iyi düşün iyi olsunSizler ne durumdasınız kızlar umarım herşey yolundadır
Tatlım benimki yeni sonuçlandı maalesef kimyasal oldu şimdi yeniden dondurulmuş embriyo transferi için hazırlıklara başladık hayırlısı olsun bizde morfoloji Sıfır ileri hızlı hareketli sıfır erkek foktörü yani Rabbim hepimizin gönlüne göre versin umutsuz olma iyi düşün iyi olsun
Rahat olun lutfenn..kaliteliyse ...masallah sansiniz cok zaten...icinizi rahat tututn..hersey guzel olacak..3.gün embriyoları canım doktor kaliteliler dedi ne bileyim valla çok mutsuz hissediyorum nedense
Gittim canim..basladik bakalaim...tekrardan...Tatlım selam ne yaptın gittin mi doktora?
İnşallah canım umarım olur yaRahat olun lutfenn..kaliteliyse ...masallah sansiniz cok zaten...icinizi rahat tututn..hersey guzel olacak..
Benim de 3. Gun Dondurdular embriyoları iyi kalite denildi ama 3. Gun olması benim de canımı sıkıyor. Sanki 5 e kalmayacaktı da o yüzden mi 3. Gun tercih edildi diyorum3.gün embriyoları canım doktor kaliteliler dedi ne bileyim valla çok mutsuz hissediyorum nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?