- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
Teşekkürler evet bende stresli insanım gerginim ama bu ise girdiğimden beri çok rahatım kendime hayret ediorm bu dünden beri başladı belki iş yerim bu olayı bilmediği için nasıl izah edebilirim yada solememelimiyim diye kararsızlıktan kaynakluBu olayın en kötüsü stres rahat olmaya çalış ve Allah’a teslim ol ne gelirse ondan deyip razı ol Birçok kişi artık Bilgisayar başında çalışıyor sen en azından evdesin insanlar transfer olup işe dönüyor ertesi gün ben de karantina günleri olmasaydı yarın okula dönecektim ve branş öğretmeniyim yüzlerce çocuk arasında olacaktım hiç bunları düşünme elinden geldiğince rahat ol ben bu tedavinin başından beri hep rahattım normalde çok stresli bir insanım mesela panik atak da var ben de ilaçları bıraktım tedavi öncesi ve başlarken de hep hayırlısını diledim Rabbim de her şeyi çok güzel yoluna koydu şükür şimdi yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim on gün sonra her şey belli olacak benim 9 haftalık bir kaybım da var ekim ayında kürtaj oldum inan böylesi daha zor oluyor O yüzden hepsi sağlıklı hayırlı olanı diledim kucağımıza alabileceğimiz bebişler nasip etsin hepimize herkes çok emek veriyor rahat ol her şey yolunda gidecek Allah’ın izniyle sevgiler![]()