Mayıs bizim ayımız olsun diyenler buyursun :)

Kalori hesaplasak yüksek gelebilir fazla karbonhidrat var ama yine de kendini kaptırıp 2 tabak kısır yememişsin sonuçta. Böyle yiyeceklerin diyette yenmesi tarafındayım ölçüyü kaçırmadıkça yani aynen yaptığın gibi
Ben de pizza ve tatlı fazla olmamış mi diye düşünürken açıklaması yapmışsın. Doğru bır adım atmissin. Vücudu arada şaşırtmak gerek
Aynen canım şaşırtıcam şaşırtmasına ama resmen yiyemiyorum midem bulanıyo yemeklerden. Kilo alma topiklerine yazıcam artık
Demir eksikliği bende kronik. Çayı azalttım ben de. Bakalım düzelme olmuş mu? Simit olayina gelecek olursak dışarda daha masum birsey bulamadım malesef. Hem kahvaltı hem öğle yemeği oldu
Çay yerine portakal suyu iç canım asitli olduğu için demir emilimini artırıyo ıspanak ciğer ya da etin yanında önerebilirim

Artık menülerine yorum yapmicam her gün mü güzel olur kendi menülerimden utanıyorum

Portakal suyunu denemeliyim. Ben limonlu salata yiyorum etin yanında. C vitamini demir emilimini arttırıyormuş.
Menülerimi ise diyetisyen listesine göre şekillendirdiğim için fazla zorlanmıyorum. (sadece öğle yemeğimde bulunan ıspanağı yıkarken bayağı zorlandım.çok çamurluydu)

Evet portakal suyunda da c vitamini var asitli ortamı yaratan da o zaten. Bir de demir içeren yiyeceklerin yanında yoğurt yenmemeli çünkü o da c vitamininin tersi iş yapıyor emilimi azaltıyor :)

Merhaba kızlar
Bugünkü menüm
Sabah 08.00
1 bardak kadar kayısı püresi
Ara 10.30
Yarım paket sade crax 77 kalori
Öğlen
Fırında köfte patates (4 köfte 4 dilim patates)
İceberg salata
Akşam 16.30
1 kase yayla çorbası
1 dilim tam buğday ekmeği
18.00 gibi tekrar çorba içicem boğazıma iyi geldi. ekmek yemicem
Çorbayı da içinde 877 kalori yapıcak.
Güya çok yicektim metabolizmamı oyuna getircektim yiyemedim midem her şeyden bulanıyo

İyi akşamlar,

Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
6 zeytin
Biraz peynir
açık çay

Öğlen çokça meyve ( yarım nar, yarım elma,portakal)
çocuklardan aldığım bir kaç bisküvi

Akşam bir kepçe çorba, salata.

2.5 litre su ıctim, 2 mil leslie yaptım.

Bu arada unuttum 2 fincan yeşil çay, öğleden sonrada bir bardak tarçınlı süt içtim.

Ayın 15 inde hanımlar arası bir toplantı var ve 73 olarak gitmek istiyorum inşallah.

Bu arada unuttum 2 fincan yeşil çay, öğleden sonrada bir bardak tarçınlı süt içtim.

Ayın 15 inde hanımlar arası bir toplantı var ve 73 olarak gitmek istiyorum inşallah.
İnşallah canım şaşırt herkesi Ben de sürekli bi arayıştayım diyet konusunda. Cuma günü nesfite başlicam. 2 öğün sütle nesfit 1 öğün sağlıklı yemek olacak ara öğünde meyve vs olcak. Cumayı seçtim ki sonraki cumaya kadar ne kadar vermişim belli olsun

bence menün gayet güzel.. arada meyve öğünü yapılabiliyor sanırım.. ben bazen sabah kahvaltıda elme veya muz yiyorum.

Canım ben de sana katılabilirim.
Ama malum c.tesi yılbaşı fırında tavuk yapıcam :) gerçi benim sağlıklı yemeğim de akşam olur o gün tavuk / salata yerim

Kızlar dün öncelikle kereviz salata felan yapamadım.
Beni bir şey kurtaramadı

Ama çok da yemedim. Sonrasında yeşil çay içtim koca bir bardak..

Cuma günü nestle nesfite başlama fikri iyi geldi bana...

Öğle biraz şaşırtır gibi olmuşsun ama kurtarmamis

Canım ben de sana katılabilirim.
Ama malum c.tesi yılbaşı fırında tavuk yapıcam :) gerçi benim sağlıklı yemeğim de akşam olur o gün tavuk / salata yerim

Kızlar dün öncelikle kereviz salata felan yapamadım.
Beni bir şey kurtaramadı

Ama çok da yemedim. Sonrasında yeşil çay içtim koca bir bardak..

Cuma günü nestle nesfite başlama fikri iyi geldi bana...
Çok sevindim bana katılacak olmana sen de cuma mı başlayacaksın
Öğle biraz şaşırtır gibi olmuşsun ama kurtarmamis
Normal menümde olan şeydi yaa 4 köfte 4 patates nedir ki. ama en azından 1 gün çok yedim bence yetmiştir o
Günaydın hanımlar
Güzel ve kacamaksiz bır gün olsun insallah
İnşallah canım
drparlak kayısı püresi nasıl bişi? hazır mı?
Hazır değil canım. Kayısı kurusu oluyor ya hani, suda bir gece bekletiyorum şişiyorlar sonra da blenderdan geçiriyorum püre oluyor. sabah bir bardak kadar yiyorum üstüne 1 şişe su içiyorum öğlene kadar tok tutuyor tavsiye ederim

bugün menüm
kahvaltı
4 yk. yulaf ezmesi
1 yk. kuru üzüm
1 su bar. süt

öğle
2 yk. ıspanaklı yumurta
2 yk. yoğurt
4 adet sarma

ara
2 mandalina

3 adet form bisküvi
1 yeşilçay

akşam
2 kepçe şehriye çorbası
4 adet köfte
salata
4 yk. yoğurt

40 dk. egzersiz

1 yeşilçay

İyi akşamlar,

Bi bardak su
Sabah yarım dilim ekmek
Çok az sucuklu yumurta
Kocaman bir bardak yeşil çay

Öğlen çocuklarla, sayısını hatırlamıyorum bir kaç tane pirinç ve mısır patlagi

İlkinde bir yumurta
5-6 zeytin
Az peynir
Bir kaç tane incecik olan form bisküvi
Bol çay
1 bardak yeşil çay

Akşam 2 kaşik mantı

2 litre su
45 dakika egzersiz

Bol açık çay

İyi akşamlar kızlar
Bugünkü menüm
Sabah 07.30
1 bardak kayısı püresi
Ara 10.30
1 parmak kadar kazan simidi
Öğlen 13.00
1 lahmacun
Bol salata
Bir kepçe çorba
Ara 16.00
3 Çatal yaş pasta
Akşam 19.00
Tavuklu salata

Toplam 1120 kalori aldım
1.5 lt su içtim 2ye tamamlarım
Spor yok hala hastayım
Arkadaşımın doğum günü vardı pasta yerine salata yedim yine midem bulanıyo diye yalan söyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…