- 1 Kasım 2016
- 378
- 416
- 18
- 44
Aynen her zaman hesapladığımız gibi olmuyor. Bazı haftalar hiç veremediğim bile oluyor. Önemli olan pes etmeden devam etmekİnşallah canım önceden planım haftada 1 kg idi ama her zaman öyle gitmiyormuş bunu anladım. Akşam eve gidince tabloya kiloları yazarım kızlar görüşürüzz
Canim diyet fikrine çok takılmadan sağlıklı beslenme yi yaşam tarzın haline getirmeliyiz aslında. Dışarda da yemek yiyeceksin tabi. Ama sağlıklı şeyler tercih edeceksin. Kebap yediysen yanında ekmek yemiceksin. Ayran ve salata ile yiyeceksin. Bunun gibi şeyler. Bu zor bır süreç birgün sekteye ugradiysa ertesi gün telafi etmenin yollarını arayacaksin. Hemen koyvermek yok tamam mı?Kızlar ben hepinizden özür diliyorum. Bu hafta çok kötü geçti. Dışarıda 3kez yemek yemek zorunda kaldım. Kendime özel yemek hazırlayamadim . çok stresli günler geçirdim. O yüzden kendimi yemeye verdim. Kendimi çok kötü hissediyorum. Ne zaman başlasam geri bırakıyorum. Aç kalsam kilo veremiyorum da garip ya. 2 Ocak da spor başlıyor. Bir ise yarayacakmi emin değilim . bi de tartı yi okula götürdüm. Orada çocukların kilosunu öğrenmek için geri de eve getirmek istemedim. Kendime yeni bir tartı alıp almamak konusunda kararlı değilim çünkü sinir oluyorum artık kendime gerçekten. Maşallah hayatımda herşey yolunda. Bir çok işi bu yaşıma rağmen başardım ama şu kilo işini bi beceremedim gitti ya.
Inşallah canım istedikten sonra olmaması için bır sebep yokKızlar yeniden araniza döndüm. bomba gibiyim. İnşallah bu sefer olur ya
Aynı şey bana da olmaya başladı. Aç değilim ama bir şeyler atıştırma isteği duyuyorum. bu duyguyu nasıl kontrol edebilirim bilmiyorum.kızlar merhaba
ben de biraz "ne yesem" demelere başladım..
ama iş yerinde çok iyi gidiyorum..
sağlıksız seçenekler yok.. abartmak yok..
menü paylaşmaya devam edeceğim.
ama akşam paylaşırım.
Bugün menum
Kahvaltı
4 yk yulaf ezmesi
1 şu bar süt
1 yk kuru üzüm
Öğle
2 kepçe yayla çorbası
4 yk yoğurt
Yarım dilim çavdar
Ara
Sade kahve
1 kuru incir
2 gün kurusu
1 Yeşilçay
Aksam
5 yk etli taze fasulye
4 yk yoğurt
2 kepçe çorba
Salata
40 dk egzersiz
1 Yeşilçay
1 mandalina
Egzersiz olarak netten video açıyorum. 41 dk. sürüyor. Bayağı ter attırıyor açıkcası. Bahara kadar böyle devam edip sonra yürüyüşe başlamayı düşünüyorum.EGZERSİZ yapman şahene bence..
Menün de öyle..
Bu gidişat süper MAAŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?