Mayıs bizim ayımız olsun diyenler buyursun :)

Günaydın kızlar..

Dün öğlen mercimek çorbası, yoğurt, z.yağlı fasulye, (patates oturtma vardı ama sanırım sadece iki dilim patates yedim gerisini yemedim)

Ara: yarım elma

Akşam 18:00 de: Ankara Acity deydik, çocuklar mc dnlds menü tabii, ben de iki lahmacunla bol maydonoz ve bir büyük ayran içtim.

Akşam 21:00 de: Kızlar nestlenin toz salep i var, kızım bayılıyor, 200 ml. kaynar süte ilave edip karıştırıyorsun çok pratik, pakette 57 kalori yazıyor. Kış akşamları onu içiyorum kocaman bir bardakta.. tatlı ihtiyacımı karşılıyor.

Dün toplamda 2 lt. su..

Salepin kalorisi daha fazla sanıyordum az olmasına sevindim mutlaka denicem :)

Merhaba herkese, yarını çok sabırsızlıkla bekliyorum.

Sabah çökelek ile yapılmış 2 yumurta
8 zeytin
Açık çay

Öğlen dışarda yemek zorunda kaldım soslu ince ekmekli tavuk dürüm.

İlkinde bol çay

Henüz suyu bir litre içtim.

Sabah görüşürüz inşallah iyi akşamlar.

akşam yemeyerek iyi yapmışsın :)

İyi akşamlar hanımlar :)
sabah 08.00
tam buğday ekmeğinden yağsız tost
öğlen 12.00 (yemekhane)
yarım kepçe çorba
3 kaşık türlü(susuz)
2 kaşık makarna
salata
akşam 18.00
1 kase çorba
1 tabak brokoli yemeği
1 dilim tam buğday ekmeği

toplam 1250 kalori aldım
1.5 lt su içtim
yemekler midemden uzaklaşınca hastalığıma rağmen leslie yapıcam

Merhaba kızlar sabah buraya da yazamadım sonucu :)
Geçen hafta 73.9
Bu hafta 73.6
Fark 0.3 kg
Yüzde 0.4 sanırsam
Bu kadar da olsa yeter en azından almadım gururluyum

Maşallah çok güzel vermişsinn o kadar güzel menülere bu kadar vermene şaşırmadım

Eski kilonu yeni kilonu ve değişimi yazarsan daha anlaşılır olur canım
Teşekkür ederim. Diyete başlayalı 4 ayı geçti. O yüzden eskisi kadar çok veremiyorum. Ama yine de güzel gidiyor herşey. Hedefe yaklaştıkça heyecanım artıyor.

Teşekkür ederim. Diyete başlayalı 4 ayı geçti. O yüzden eskisi kadar çok veremiyorum. Ama yine de güzel gidiyor herşey. Hedefe yaklaştıkça heyecanım artıyor.
Benim o kadar olmadı başlayalı ama gerçekten yavaş veriyorum. Bu duruma bir çözüm bulmam gerek artık

Geçen cuma kaç olduğumu hatırlamıyorum ama
25.12.2016'da 76.9(pazar günü)
Bu gün 75.8
Fark1.1)

Bu arada bugün süt ve lifalifi sadece bir öğün yiyebilicem sabah yiyemedim süt yoktu akşam yemeğim böyle olucak benimle başlayan arkadaşa duyurulur bi dahaki cuma bomba gibi dönücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…