Salepin kalorisi daha fazla sanıyordum az olmasına sevindim mutlaka denicem :)Günaydın kızlar..
Dün öğlen mercimek çorbası, yoğurt, z.yağlı fasulye, (patates oturtma vardı ama sanırım sadece iki dilim patates yedim gerisini yemedim)
Ara: yarım elma
Akşam 18:00 de: Ankara Acity deydik, çocuklar mc dnlds menü tabii, ben de iki lahmacunla bol maydonoz ve bir büyük ayran içtim.
Akşam 21:00 de: Kızlar nestlenin toz salep i var, kızım bayılıyor, 200 ml. kaynar süte ilave edip karıştırıyorsun çok pratik, pakette 57 kalori yazıyor. Kış akşamları onu içiyorum kocaman bir bardakta.. tatlı ihtiyacımı karşılıyor.
Dün toplamda 2 lt. su..
akşam yemeyerek iyi yapmışsın :)Merhaba herkese, yarını çok sabırsızlıkla bekliyorum.
Sabah çökelek ile yapılmış 2 yumurta
8 zeytin
Açık çay
Öğlen dışarda yemek zorunda kaldım soslu ince ekmekli tavuk dürüm.
İlkinde bol çay
Henüz suyu bir litre içtim.
Sabah görüşürüz inşallah iyi akşamlar.
geçen hafta kaçtın canım?Merhaba ben de tartildim ve kilom 75.8.
Maşallah çok güzel vermişsinntünaydın hanımlar
sabah tartıldım
71.600 gr.
800 gr. gitmiş bu hafta
Eski kilonu yeni kilonu ve değişimi yazarsan daha anlaşılır olur canımMerhaba ben de tartildim ve kilom 75.8.
Teşekkür ederim. Diyete başlayalı 4 ayı geçti. O yüzden eskisi kadar çok veremiyorum. Ama yine de güzel gidiyor herşey. Hedefe yaklaştıkça heyecanım artıyor.Maşallah çok güzel vermişsinno kadar güzel menülere bu kadar vermene şaşırmadım
Eski kilonu yeni kilonu ve değişimi yazarsan daha anlaşılır olur canım
Moralini bozma sakın. 300 300 gidecek o kilolarMerhaba kızlar sabah buraya da yazamadım sonucu :)
Geçen hafta 73.9
Bu hafta 73.6
Fark 0.3 kg
Yüzde 0.4 sanırsam
Bu kadar da olsa yeter en azından almadım gururluyum
Benim o kadar olmadı başlayalı ama gerçekten yavaş veriyorum. Bu duruma bir çözüm bulmam gerek artıkTeşekkür ederim. Diyete başlayalı 4 ayı geçti. O yüzden eskisi kadar çok veremiyorum. Ama yine de güzel gidiyor herşey. Hedefe yaklaştıkça heyecanım artıyor.
İnşallah canım önceden planım haftada 1 kg idi ama her zaman öyle gitmiyormuş bunu anladım. Akşam eve gidince tabloya kiloları yazarım kızlar görüşürüzzMoralini bozma sakın. 300 300 gidecek o kilolar
5 günde o kadar vermişsen çok iyi canım akşam eklerim yineGeçen cuma kaç olduğumu hatırlamıyorum ama
25.12.2016'da 76.9(pazar günü)
Bu gün 75.8
Fark1.1)
5 günde çok güzel vermişsinGeçen cuma kaç olduğumu hatırlamıyorum ama
25.12.2016'da 76.9(pazar günü)
Bu gün 75.8
Fark1.1)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?