Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen hızlı veriyorsun maşallah
Maşallah gerçekten. Çok güzel verMişsinGünaydın
Kendimden bahsetmek gerekirse 35 yaşındayım evli ve 2 çocuk annesiyim. Öğretmenim.
Şuan 73.5 kiloyum. Boy 1.62
4 aydır diyetisyen eşliğinde diyet yapıyorum. 17.5 kilo verdim. Daha vermem gereken 8 kilo var. Sonrasına bakacaz artık.
Ya çok güzel. Darısı bizeSabah tartıldım vee bu hafta 1.6 kg vermişimhem de spor yapamadan. Pazartesi spora tekrar başlicam haftasonu eve kızlar gelicek yapamam ama pazartesi tam gaz devam
74.8 olmuşum gün itibariyle :)
160 kısagillerdenim :)Boyun kaç bu arada
Tartı günümüz cuma canım ben de kaçamaklarımı cuma yapıyorum ki bi dahaki cumaya kadar toplayabileyim :)Kızlar bugün ben çok kötü birşey yaptım . tatlı yedim. Tartı günümüz ne zaman bu arada. yarın hepimiz tartılip yazalım mi
Teşekkür ederim :)Sen hızlı veriyorsun maşallah
Bugün sabah 2 dilim ekmek ve dün gözümde kalan sabah yerim diye ayırdığım 4 köfte kadar ciğer yeşil çay
Ara 1 mandalina 1 ayran
Öğlen 5 kaşık karnabahar yemeği
Ayran 1 portakal.
Bugün su hiç içmedim. Spor da yok ama 7000 adım attım . 5 de bir kadayıf sarması yedim malesef çok üzgünüm. Yeğenime ders çalıştırken gitti.
Oluyo tabi. O yüzden her gün tartılmamak gerekiyor ama ben dayanamayıp tartılıyorumBu arada sizde de oluyor mu. Ben tartı da bi 76 larda geliyorum ertesi gün 77 lerde çıkıyorum çok garip ve 6. gün ilk fire
Boyumuz da aynı sayilir160 kısagillerdenim :)
Tartı günümüz cuma canım ben de kaçamaklarımı cuma yapıyorum ki bi dahaki cumaya kadar toplayabileyim :)
Teşekkür ederim :)
Olsun telafi edersin önemli olan burda paylaşmak :)
Oluyo tabi. O yüzden her gün tartılmamak gerekiyor ama ben dayanamayıp tartılıyorumcuma gününü tartı günü olarak kabul ettim ki diğer günlerde tartıldığım kiloyu dikkate almıyım diye
çok beğendim afiyet olsunBenim bugün menum
Kahvaltı
2 yemek k. Cokelek
3 zeytin
1 dilim çavdar
Şekersiz çay
Öğle
5 yemek k. Fırında diyet Mücver
4 yemek k. Yoğurt
1 dilim çavdar
Ara
Yarım form bisküvi
Yeşilçay
Aksam
5 yemek k. Kıymalı patlıcan yemeği
4 yemek k. Yoğurt
Salata
45 dk egzersiz
1 kuru incir
1 bardak süt
İyi akşamlar kızlar.
Sabah iki dilim ekmek 1 kk peynir 1 muz
Ara yarım muz mandalina
Akşam biraz et 2 dilim ekmek 1 dilim peynir bir kepçe den az çorba
Ara ayran
3 litre su içtim mutluyum bugün. 76.1 geldim
çok güzel aynen devamKızlar bugün neler yedim
Sabah iki dilim tam buğday ekmeği ile yapılmış tost muz
Akşam bir kase çorba 4 kaşık mantı. Salata
Canım benim neden düştü ki motivasyonun . çok iyi kilo veriyorsun. arada kaçamak illa ki oluyor malesef. Zaten telafi etmeyi de düşünüyorsundiyete başlayalı 6 hafta oldu. sanki motivasyonum biraz düştü. tekrar yükseltmek için spora başlamalıyım yarın. bi de her gün kendimizi motive edicek bir şeyler paylaşmaya çalışıcam :)
teşekkür ederimmm bu dediklerin bile motivasyonumu artırdıCanım benim neden düştü ki motivasyonun . çok iyi kilo veriyorsun. arada kaçamak illa ki oluyor malesef. Zaten telafi etmeyi de düşünüyorsun
çok mantıklı :) ben de yılbaşına kadar böyle bir şey yapayım :)Ben yirmi günlük hedefler koyuyorum kendime. yani 20 gün diyeti bozmaz isem 1 gün ara vereceğim diye. Böyle yapabilirsin sende.