• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs bizim ayımız olsun diyenler buyursun :)

Kızlar bugün ben çok kötü birşey yaptım . tatlı yedim. Tartı günümüz ne zaman bu arada. yarın hepimiz tartılip yazalım mi

Günaydın
Kendimden bahsetmek gerekirse 35 yaşındayım evli ve 2 çocuk annesiyim. Öğretmenim.
Şuan 73.5 kiloyum. Boy 1.62
4 aydır diyetisyen eşliğinde diyet yapıyorum. 17.5 kilo verdim. Daha vermem gereken 8 kilo var. Sonrasına bakacaz artık.
Maşallah gerçekten. Çok güzel verMişsin

Sabah tartıldım vee bu hafta 1.6 kg vermişim :KK9: hem de spor yapamadan. Pazartesi spora tekrar başlicam haftasonu eve kızlar gelicek yapamam ama pazartesi tam gaz devam :KK55: 74.8 olmuşum gün itibariyle :)
Ya çok güzel. Darısı bize

Bugün sabah 2 dilim ekmek ve dün gözümde kalan sabah yerim diye ayırdığım 4 köfte kadar ciğer yeşil çay
Ara 1 mandalina 1 ayran
Öğlen 5 kaşık karnabahar yemeği
Ayran 1 portakal.
Bugün su hiç içmedim. Spor da yok ama 7000 adım attım . 5 de bir kadayıf sarması yedim malesef çok üzgünüm. Yeğenime ders çalıştırken gitti.

Bu arada sizde de oluyor mu. Ben tartı da bi 76 larda geliyorum ertesi gün 77 lerde çıkıyorum çok garip ve 6. gün ilk fire

Boyun kaç bu arada
160 kısagillerdenim :)
Kızlar bugün ben çok kötü birşey yaptım . tatlı yedim. Tartı günümüz ne zaman bu arada. yarın hepimiz tartılip yazalım mi
Tartı günümüz cuma canım ben de kaçamaklarımı cuma yapıyorum ki bi dahaki cumaya kadar toplayabileyim :)
Sen hızlı veriyorsun maşallah
Teşekkür ederim :)
Bugün sabah 2 dilim ekmek ve dün gözümde kalan sabah yerim diye ayırdığım 4 köfte kadar ciğer yeşil çay
Ara 1 mandalina 1 ayran
Öğlen 5 kaşık karnabahar yemeği
Ayran 1 portakal.
Bugün su hiç içmedim. Spor da yok ama 7000 adım attım . 5 de bir kadayıf sarması yedim malesef çok üzgünüm. Yeğenime ders çalıştırken gitti.

Olsun telafi edersin önemli olan burda paylaşmak :)
Bu arada sizde de oluyor mu. Ben tartı da bi 76 larda geliyorum ertesi gün 77 lerde çıkıyorum çok garip ve 6. gün ilk fire
Oluyo tabi. O yüzden her gün tartılmamak gerekiyor ama ben dayanamayıp tartılıyorum :KK14: cuma gününü tartı günü olarak kabul ettim ki diğer günlerde tartıldığım kiloyu dikkate almıyım diye

Dün kendime ilan ettiğim tatil günümdü :)
Dünkü menüm
Sabah 06.30
Tam buğday ekmeğindenyağsız tost
Öğlen 12.00
Çabuk çorba
Akşam 15.30
3 kaşık köri soslu tavuk
4 kaşık makarna
Salata
Su sadece 1 lt :(
Bugün daha sağlıklı bol su içeren bir menüyle karşınızda oluciyim inşallah :KK36:

160 kısagillerdenim :)

Tartı günümüz cuma canım ben de kaçamaklarımı cuma yapıyorum ki bi dahaki cumaya kadar toplayabileyim :)

Teşekkür ederim :)

Olsun telafi edersin önemli olan burda paylaşmak :)

Oluyo tabi. O yüzden her gün tartılmamak gerekiyor ama ben dayanamayıp tartılıyorum :KK14: cuma gününü tartı günü olarak kabul ettim ki diğer günlerde tartıldığım kiloyu dikkate almıyım diye
Boyumuz da aynı sayilir

Benim bugün menum
Kahvaltı
2 yemek k. Cokelek
3 zeytin
1 dilim çavdar
Şekersiz çay

Öğle
5 yemek k. Fırında diyet Mücver
4 yemek k. Yoğurt
1 dilim çavdar

Ara
Yarım form bisküvi
Yeşilçay

Aksam
5 yemek k. Kıymalı patlıcan yemeği
4 yemek k. Yoğurt
Salata

45 dk egzersiz
1 kuru incir
1 bardak süt

İyi akşamlar kızlar.
Sabah iki dilim ekmek 1 kk peynir 1 muz
Ara yarım muz mandalina
Akşam biraz et 2 dilim ekmek 1 dilim peynir bir kepçe den az çorba
Ara ayran
3 litre su içtim mutluyum bugün. 76.1 geldim

Kızlar bugün neler yedim
Sabah iki dilim tam buğday ekmeği ile yapılmış tost muz
Akşam bir kase çorba 4 kaşık mantı. Salata

Benim bugün menum
Kahvaltı
2 yemek k. Cokelek
3 zeytin
1 dilim çavdar
Şekersiz çay

Öğle
5 yemek k. Fırında diyet Mücver
4 yemek k. Yoğurt
1 dilim çavdar

Ara
Yarım form bisküvi
Yeşilçay

Aksam
5 yemek k. Kıymalı patlıcan yemeği
4 yemek k. Yoğurt
Salata

45 dk egzersiz
1 kuru incir
1 bardak süt
çok beğendim afiyet olsun :KK9:

İyi akşamlar kızlar.
Sabah iki dilim ekmek 1 kk peynir 1 muz
Ara yarım muz mandalina
Akşam biraz et 2 dilim ekmek 1 dilim peynir bir kepçe den az çorba
Ara ayran
3 litre su içtim mutluyum bugün. 76.1 geldim

Kızlar bugün neler yedim
Sabah iki dilim tam buğday ekmeği ile yapılmış tost muz
Akşam bir kase çorba 4 kaşık mantı. Salata
çok güzel aynen devam :21:

sık girmiyorum diye yokum sanmayın ruhum burda aslında :KK8: iki gün çok karışık şeyler yedim evde olmadığımdan yarın da elif detoxuna başlıyorum iki gün yediklerimi telafi etmem lazım :KK70: siz neler yapıyorsunuz nasıl gidiyo arkadaşlar

diyete başlayalı 6 hafta oldu. sanki motivasyonum biraz düştü. tekrar yükseltmek için spora başlamalıyım yarın. bi de her gün kendimizi motive edicek bir şeyler paylaşmaya çalışıcam :)

diyete başlayalı 6 hafta oldu. sanki motivasyonum biraz düştü. tekrar yükseltmek için spora başlamalıyım yarın. bi de her gün kendimizi motive edicek bir şeyler paylaşmaya çalışıcam :)
Canım benim neden düştü ki motivasyonun . çok iyi kilo veriyorsun. arada kaçamak illa ki oluyor malesef. Zaten telafi etmeyi de düşünüyorsun

Ben yirmi günlük hedefler koyuyorum kendime. yani 20 gün diyeti bozmaz isem 1 gün ara vereceğim diye. Böyle yapabilirsin sende.

Canım benim neden düştü ki motivasyonun . çok iyi kilo veriyorsun. arada kaçamak illa ki oluyor malesef. Zaten telafi etmeyi de düşünüyorsun
teşekkür ederimmm bu dediklerin bile motivasyonumu artırdı :KK200: kilo verdiğimi aynada görüyorum insanlar söylüyo ama geçen avm ye gittim yine psikolojim bozuk döndüm :KK43: burdan uzak kaldığım için sanırım düştüm biraz

yılbaşına kadar çok hafif beslenmeyi düşünüyorum et ve yağı azaltarak yani. midem sanki hassaslaştı bu ara. bol meyveli taze sebzeli beslenme olsun detoks gibi. proteini de yumurtadan alırım çünkü spor da yapıcam kaslarımdan gitmesin :spor:

Back
X