• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs bizim ayımız olsun diyenler buyursun :)

Kızlar bugün biraz kaçırdım . elmalı kurabiye tatlı falan dedi saat 2 de uzun bir süre misafirliğe gitmeyi düşünmüyorum ya.
Misafirlikte ikram edilenin sadece tadına bakmakla yetinmek gerekiyo böyle yapınca karşı taraf da mutlu oluyo biz de zarar görmemiş oluyoruz :kk77:

Misafirlikte ikram edilenin sadece tadına bakmakla yetinmek gerekiyo böyle yapınca karşı taraf da mutlu oluyo biz de zarar görmemiş oluyoruz :kk77:
Aslında okuldan çıkınca gittim. Ve normalde yemek yerdim.3 4 kaşık Patates salatası ve 4 tane lahana sarması yedim. Sonra ki yediklerim ışte mahvetti.

Aslında okuldan çıkınca gittim. Ve normalde yemek yerdim.3 4 kaşık Patates salatası ve 4 tane lahana sarması yedim. Sonra ki yediklerim ışte mahvetti.
Ben de tam patatesle sarmadan bişe olmaz dicektim ki tatlı da yemişsin :KK59: tatlının kalorisine göre sporla telafi edebilirsin ben öyle yapıyorum güzel oluyo :super:

Merhabalarrr:KK68:
Bugünkü menüm
Sabah 08.30
İki dilim tam buğday ekmeğiyle yağsız tost
Öğlen 12.00
4 kaşık pırasa yemeği
Akşam
8 kaşık ıspanak yemeği
4 kaşık yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

Toplam 700 kalori aldım
Su 1 lt henüz yatana kadar 2.5 olucak
Spor leslie 5 mil

peki önceden abur cubur yiyor muydun? burda herkes abur cuburdan muzdarip de bi tek ben mi değilim diye merak ettim. 40 yıl yemesem aklıma gelmez. bu iki gün de mecburen yedim resmen o da az yani. kilo alma nedenim de porsiyonlarımın büyük olmasıydı yoksa hep ev yemeği yerim normalde
Bende yemek yemem abur çubur yerim ;( çok güzel veriyorsun

tüm gün güzel zel beslendim derken iki saat önce dayanamayıp tatlı yedim vicdan azabı mı desemmm tartıda gelecek kilo muu:KK17:

üç tane günüm güzel geçmişti inşallah çok farketmez yarın sıkı sıkı sarılmayı düğünüyorum diyetime
Evdekilerle konuş düzgünce yapmasınlar canım. Gerçekten dayanamıyor insan. Ben abur cubura dayanamam diye eve aldırmiyorum. İlk başta sorun oldu ama benim ağladığımi görünce bıraktılar almayı

Screenshot_2016-12-21-07-54-49.webp

Hayran kaldım :KK9:

merhaba hanımlar
kusura bakmayın bir kaç gündür yoktum. bundan sonra hergün yazıcam söz
bugün menüm
kahvaltı
4 y.k. yulaf ezmesi
1 su bar. süt
1 y.k. kuru üzüm

öğle(okulda arkadaşlar bir şeyler yapıp getirmişler onlardan yiyecem)
3 y.k. yoğurtlu makarna salatası
1 dilim börek
1 dilim kek

ara
200 ml. süt

akşam
1 avuç içi kadar haşlanmış tavuk eti
salata
4 y.k. yoğurt
2 yemek k. bulgur pilavı

40 dk. egzersiz

1 fincan yeşilçay
1 elma

Evdekilerle konuş düzgünce yapmasınlar canım. Gerçekten dayanamıyor insan. Ben abur cubura dayanamam diye eve aldırmiyorum. İlk başta sorun oldu ama benim ağladığımi görünce bıraktılar almayı
bizim evde de aynı sorun var. eşim sürekli çerez,fındık,fıstık alıyor.(en büyük zaafım) alma diyorum sen yemiyorsun diye biz de mi yemeyelim diyor.:110:

merhaba hanımlar
kusura bakmayın bir kaç gündür yoktum. bundan sonra hergün yazıcam söz
bugün menüm
kahvaltı
4 y.k. yulaf ezmesi
1 su bar. süt
1 y.k. kuru üzüm

öğle(okulda arkadaşlar bir şeyler yapıp getirmişler onlardan yiyecem)
3 y.k. yoğurtlu makarna salatası
1 dilim börek
1 dilim kek

ara
200 ml. süt

akşam
1 avuç içi kadar haşlanmış tavuk eti
salata
4 y.k. yoğurt
2 yemek k. bulgur pilavı

40 dk. egzersiz

1 fincan yeşilçay