• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs bizim ayımız olsun diyenler buyursun :)

Benim de kahvaltı yulaf ezmesi süt ve kuru üzüm karisimiydi.
Öğle
2 kepçe çorba erişte
4 y.k. yoğurt

Ara
Yarım muz
Yeşilçay

200 ml. Süt

Aksam
5 y.k. Mantarlı tavuk sote
Salata
4 y.k. yoğurt
1 dilim çavdar

40 dk. Egzersiz
1 elma
Yeşilçay

Su 12 bardak

Merhaba :) sabah tam olarak giremedim geç kaldım ama tartıldım tabi :)
Geçen cuma 74.8
Bugün 73.9
Fark 0.9
Keşke 1 kiloya tamamlayabilseydim ama hissediyorum vücudumdaki değişimi:KK71:

Merhaba :) sabah tam olarak giremedim geç kaldım ama tartıldım tabi :)
Geçen cuma 74.8
Bugün 73.9
Fark 0.9
Keşke 1 kiloya tamamlayabilseydim ama hissediyorum vücudumdaki değişimi:KK71:

Çok sevindimmmm
Demek ki eşit başlamış gibi olacağız.
Haydi hayırlı olsun.. Kışın şişmek yerine Mayısa kadar kilo vermek müthişşş olacak ben de bunu hissediyorum.

Çok sevindimmmm
Demek ki eşit başlamış gibi olacağız.
Haydi hayırlı olsun.. Kışın şişmek yerine Mayısa kadar kilo vermek müthişşş olacak ben de bunu hissediyorum.
Teşekkür ederim :KK68:Mayısı hedef koydum yavaş yavaş verelim diye çünkü hızlı verilenin hemen alındığını hepimiz biliyoruz :bicak:

Kilo tablosu yapmak için zamanın olacak mı? İlk msja bir kilo tablosu mu yapsak?
Akşam yaparım eski mesajlarda söylemiştim de kimse istememişti diye yapmamıştım ama akşam eve gidince hemen yaparım :halay:
bence çok güzel vermişsin bir haftada. her hafta en az 700-800 gr. versen süper olur.
Bu şekilde katılımınız beni çok mutlu etti :KK19: teşekkür ederim :) birlikte verelim her hafta daha mutlu olucaz 100 gr versek de bunu düşünerek devam edelim tam gaz :KK55:

İyi akşamlar arkadaşlarım :)

Bugünkü menüm:
Sabah 08.00
Tam buğday ekmeğinden yağsız tost
Öğlen 12.30
Koca bir tabak mısırlı yağsız marul salatası
Akşam 18.00
Bir tabak lifalif tahıl gevreği ve süt

Toplam 670 kalori aldım
Su 2 lt
Spor yok evde değilim bugün zaten yorgunluktan ölüyorum :KK43:

drparlak drparlak akşamı ne kadar hafif yemişsin tebrikler.

Ben de öğlen az yağlı koca bir kase kıvırcık salata.. bir ince dilim kaşar.. bir parça tavuk ve iki kşk bulgur pilavı

Arada bir elma bir mandalina

Akşam yani az önce 1 yumurtadan omlet (yulaf kepekli) iki ymk kşğ dünden kalma çiğ köfte bir kase yoğurt ve bir dilim bazlamadan ekmek

Kızlar bende bugün 76.3 geldim. Geçen hafta ile aynı. Biraz daha dikkat etmem gerekiyo. Çok üzüldüm kendi halime .

drparlak drparlak akşamı ne kadar hafif yemişsin tebrikler.

Ben de öğlen az yağlı koca bir kase kıvırcık salata.. bir ince dilim kaşar.. bir parça tavuk ve iki kşk bulgur pilavı

Arada bir elma bir mandalina

Akşam yani az önce 1 yumurtadan omlet (yulaf kepekli) iki ymk kşğ dünden kalma çiğ köfte bir kase yoğurt ve bir dilim bazlamadan ekmek
Güzel menü afiyet olsun :) akşam ne kadar hafif yemişim dimi arkadaş bişi getircek diye öyle yedim ona dadanmiyim diye sonra 1 tane yedim dayanamadım :KK12:

Kızlar bende bugün 76.3 geldim. Geçen hafta ile aynı. Biraz daha dikkat etmem gerekiyo. Çok üzüldüm kendi halime .
Üzülme canım eskiyle kıyasla. eskiden olsa belki her hafta kilon artıyordu ama şimdi en azından sabit yani artı görmekten iyidir :KK52:
Hepinizi tebrik ederim kızlar
:KK9::KK9::KK9:alkış hepimize

Şimdi tablo yapmaya çalışcam bugün bildirdiğiniz kiloları yazıcam bi başlangıç olsun arkadaşlar

Back
X