- 20 Kasım 2016
- 687
- 839
- 53
Canım fatsecret diye bir uygulama varMenun çok güzel yine. Bır şey merak ettim yediklerin kaç kalori olduğunu nasıl hesapliyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım fatsecret diye bir uygulama varMenun çok güzel yine. Bır şey merak ettim yediklerin kaç kalori olduğunu nasıl hesapliyorsun
Cok tesekkurler :)Merhaba :) s health kullanıyorum hesaplamak için ama başka uygulamalar da var mesela diyetkolik sitesinde her yemeğin her ölçüde kalorisi mevcut ordan da bakıyorum :)
Günaydın herkese
Bu hafta 1.1 kilo vermisim.
Güncel kilom 72.4
Güzel başlangıç inşallah bi dahaki cumaya da güzel sonuçlar alırızAkşam sporu yapmanı tebrik ediyorum.drparlak
Arada menülerimizin fotoğraflı paylaşım güzel olacaktır.
Sabah klasik kahvaltım vardı, peynir, zeytin, maydanoz, domates, iki dilim kepek ekmek.
Bu arada bu cuma kilom: 73,5

Merhaba :) sabah tam olarak giremedim geç kaldım ama tartıldım tabi :)
Geçen cuma 74.8
Bugün 73.9
Fark 0.9
Keşke 1 kiloya tamamlayabilseydim ama hissediyorum vücudumdaki değişimi![]()
bence çok güzel vermişsin bir haftada. her hafta en az 700-800 gr. versen süper olur.Merhaba :) sabah tam olarak giremedim geç kaldım ama tartıldım tabi :)
Geçen cuma 74.8
Bugün 73.9
Fark 0.9
Keşke 1 kiloya tamamlayabilseydim ama hissediyorum vücudumdaki değişimi![]()
Teşekkür ederimÇok sevindimmmm
Demek ki eşit başlamış gibi olacağız.
Haydi hayırlı olsun.. Kışın şişmek yerine Mayısa kadar kilo vermek müthişşş olacak ben de bunu hissediyorum.
Akşam yaparım eski mesajlarda söylemiştim de kimse istememişti diye yapmamıştım ama akşam eve gidince hemen yaparımKilo tablosu yapmak için zamanın olacak mı? İlk msja bir kilo tablosu mu yapsak?

Bu şekilde katılımınız beni çok mutlu ettibence çok güzel vermişsin bir haftada. her hafta en az 700-800 gr. versen süper olur.
Güzel menü afiyet olsun :) akşam ne kadar hafif yemişim dimi arkadaş bişi getircek diye öyle yedim ona dadanmiyim diye sonra 1 tane yedim dayanamadımdrparlak akşamı ne kadar hafif yemişsin tebrikler.
Ben de öğlen az yağlı koca bir kase kıvırcık salata.. bir ince dilim kaşar.. bir parça tavuk ve iki kşk bulgur pilavı
Arada bir elma bir mandalina
Akşam yani az önce 1 yumurtadan omlet (yulaf kepekli) iki ymk kşğ dünden kalma çiğ köfte bir kase yoğurt ve bir dilim bazlamadan ekmek
Üzülme canım eskiyle kıyasla. eskiden olsa belki her hafta kilon artıyordu ama şimdi en azından sabit yani artı görmekten iyidirKızlar bende bugün 76.3 geldim. Geçen hafta ile aynı. Biraz daha dikkat etmem gerekiyo. Çok üzüldüm kendi halime .
Hepinizi tebrik ederim kızlar
Listeyi ben mi göremiyorum. Bende denedim ama yapamamıştim.Z zeynepefe1111goldenheart
Kez23 ekledim sizleri başka isteyen olursa göreve hazırım ama düzenli katılmak şartı var
![]()
İlk sayfada yazıyor tablo yapmayı beceremedim liste yaptım o da mı olmamış :/Listeyi ben mi göremiyorum. Bende denedim ama yapamamıştim.![]()