- 20 Kasım 2016
- 687
- 839
- 53
A onu daha yeni gördüm. Yok çok güzel olmuş eline sağlık.İlk sayfada yazıyor tablo yapmayı beceremedim liste yaptım o da mı olmamış :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
A onu daha yeni gördüm. Yok çok güzel olmuş eline sağlık.İlk sayfada yazıyor tablo yapmayı beceremedim liste yaptım o da mı olmamış :/
Teşekkür ederim :)A onu daha yeni gördüm. Yok çok güzel olmuş eline sağlık.
OlsunKızlar bende bugün 76.3 geldim. Geçen hafta ile aynı. Biraz daha dikkat etmem gerekiyo. Çok üzüldüm kendi halime .
Olur öyle arada. Kafana takma. Sen azimle devam etmeye bak. Haftaya daha çok veririsinKızlar bende bugün 76.3 geldim. Geçen hafta ile aynı. Biraz daha dikkat etmem gerekiyo. Çok üzüldüm kendi halime .
Liste çok güzel olmuş. Emeğine saglikİlk sayfada yazıyor tablo yapmayı beceremedim liste yaptım o da mı olmamış :/
Katılmana çok sevindim :) Uyguladığın bi program var mı neler yapıyorsunGunaydin. Hayirli olsun.
Bende katılmak isterim çünkü tek başına olunca bir iki hafta sonra ipin ucu kaçıyor mayısta işe başlayacağım zayıflamam lazım. Boyum 165 kilom 77.2. 60 kilo olmak istiyorum.
Aramıza hosgeldinGunaydin. Hayirli olsun.
Bende katılmak isterim çünkü tek başına olunca bir iki hafta sonra ipin ucu kaçıyor mayısta işe başlayacağım zayıflamam lazım. Boyum 165 kilom 77.2. 60 kilo olmak istiyorum.
88 kiloyum beraber motive olabiliriizBirkaç aydır kilo veriyorum, bunu birlikte yapmak için sizleri de bekliyorum 76 kiloyum özellikle bana yakın kilodaki arkadaşlar katılabilirsiniz birbirimizi motive edelim
drparlak
9 aralık - 76.4
16 aralık - 74.8
23 aralık - 73.9
30 aralık
6 ocak
13 ocak
20 ocak
27 ocak
Z zeynepefe1111
23 aralık - 72.4
30 aralık
6 ocak
13 ocak
20 ocak
27 ocak
Kez23
23 aralık - 76.3
30 aralık
6 ocak
13 ocak
20 ocak
27 ocak
goldenheart
23 aralık - 73.5
30 aralık
6 ocak
13 ocak
20 ocak
27 ocak
Hoşgeldin canım hedefimiz aynı. Kilolar da yakın.Gunaydin. Hayirli olsun.
Çok iyi o zaman. Düzenli katılımına göre birkaç güne ilk mesajdaki listeye eklerim seni canım :)Teşekkürler. Çok mutlu oldum. Az yemeye çalışıp. Leslie yapiyorum. 2-3 litre su içiyorum.
Yine mükemmel menü gerçektenBugün menum
Kahvaltı
4 y.k. yulaf ezmesi
1 y.k. Kuru üzüm
1 şu bar. Süt
Öğle
1 avuç içi kadar ızgara et
1 şu bar. Ayran
Salata
Ara
1 mandalina
Yeşilçay
Aksam
2 kepçe çorba
4 y.k yoğurt
Salata
30 dk. Egzersiz
Yeşilçay
3 gunkurusu
Her gün menülerini sporunu sen de paylaş canım düzenli katılım şart :)88 kiloyum beraber motive olabiliriiz
Senin menülerini de harika gercektenİyi akşamlar kızlar
Bugünkü menüm
Sabah 10.30
5 kaşık menemen
2 dilim tam buğday ekmeği
Salatalık domates
Öğlen 14.30
8 kaşık ıspanak yemeği
4 kaşık yoğurt
Akşam 17.00
1 paket tam buğday çıtır uno - 120 kalori
2 küçük kurabiye - 77 kalori
Ara 21.00
1 bardak kadar kayısı püresi
Toplam 881 kalori aldım
Suyu hesaplayamadım ama az yani
Spor yok hastayım boğazım çok kötü ağrıyo
ayy inşallah ben bu hafta başladım ama hep bir öğünüm kaçamaklı gibiydi 2 kilo vermiş oldum yine de inşallah kaçamaksız daha sağlıklı veririrzGünaydın hanimlar. Kaçamaksiz güzel bır pazar günü olsun inşallah
Ben kaçamak yapınca sonrasına engel olamıyorum. Böylece bır günüm çöpe gidiyor. O yüzden iki gündür sıfır kaçamak felsefesiyle hareket ediyorum.ayy inşallah ben bu hafta başladım ama hep bir öğünüm kaçamaklı gibiydi 2 kilo vermiş oldum yine de inşallah kaçamaksız daha sağlıklı veririrz
Sağol canım benim :)Senin menülerini de harika gercekten
Günaydın hanimlar. Kaçamaksiz güzel bır pazar günü olsun inşallah
ayy inşallah ben bu hafta başladım ama hep bir öğünüm kaçamaklı gibiydi 2 kilo vermiş oldum yine de inşallah kaçamaksız daha sağlıklı veririrz
Z zeynepefe1111 ye katılıyorum. İlk haftalarda kaçamak yapsak da vücut veriyor ama sonrasında kaçamak yapmasak bile zor veriyoruz zaten. En iyisi uzak durmak kendimizi kaçamağa alıştırmamak benceBen kaçamak yapınca sonrasına engel olamıyorum. Böylece bır günüm çöpe gidiyor. O yüzden iki gündür sıfır kaçamak felsefesiyle hareket ediyorum.
Kaçamak yaptığımda kilo vermiş gözüküyorum ama yağdan çok az veriyorum. En iyisi hiç yapmamak