• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs-Haziran 2026 Gebelik Planlayalar Gelin Birlik Olalım🍀👩‍🍼🍀

Ya kızlar çok alakasız olacak konulardan ama myo inositollü takviye kullanıyorum bu ay 1. Ayı dolacak, inanılmaz yumurtalık ağrım var ama söyleniştim zaten yumurta büyümüyordu doktor kontrol ettiğinde. Ama baya ağrıyo acaba takviyeden midir çalıştırmaya mı çalışıyor da başaramıyor dedim. Böyle bir şey yaşayanınız var mı uyumaya çalışıyorum uyutmuyor ağrı resmen.
Canım ben 4000 mg kullanıyorum ama uyutmayan bi ağrı olmadı hiç yumurtlama dönemi ağrı oluyo sadece. Farklı bi sebebi olabilir mi doktora danıştın mı

Canım ben 4000 mg kullanıyorum ama uyutmayan bi ağrı olmadı hiç yumurtlama dönemi ağrı oluyo sadece. Farklı bi sebebi olabilir mi doktora danıştın mı
Yok sormadım normaldi hafif ağrı vardı 2 haftadır çalışmaya çalışıyordur tarzı bi açıklama yapmıştı daha bilimsel dedi tabii :D bu gece başladı yarın yazayım bi en iyisi belki gel der

İnsan yıla çıktığı arkadaşlarıyla aynı yerde olmak istiyor. Ve gerçekten buradaki bağ başka hiçbir yere benzemiyor. Ben anne grubundaki arkadaşlarımla değilde hamile kalmaya çalıştığım arkadaşlarla hala görüşüyorum 3 yıl oldu 😊
Ayy evett evet Şey galiba sizi seviyorum 🩷🥺😂

İnsallah 2027 ye girmeden hamile kalırsın kuzu gün aşırı ilişkini yaşa elinden geleni yap sonra tevekkül et olur Allah'ın izniyle
Aaaa beddua meselesini görmedim 😱 neyse gittiği için arkasından konuşmak doğru olmaz. Bende Mart annesi olacaktım hatta Kasım ama yine Nisan. Mayıs annesi olucam galiba🤣🤣🤣 bu ay veya Eylül'de hamile kalırsam tabi

İnsallah 2027 ye girmeden hamile kalırsın kuzu gün aşırı ilişkini yaşa elinden geleni yap sonra tevekkül et olur Allah'ın izniyle
Adam kurstaydi 3 gün.oldu geleli 3 te 3 🤪🤣🫣 birde yarından itibaren 20 günlük.izne ayrıldı du bakalım🤣🤣 neler olacak 1 ayda 1 kere korunarak.iliskiyle gebe kalan ben şimdi kalmazsam bu. Koyar işte

Adam kurstaydi 3 gün.oldu geleli 3 te 3 🤪🤣🫣 birde yarından itibaren 20 günlük.izne ayrıldı du bakalım🤣🤣 neler olacak 1 ayda 1 kere korunarak.iliskiyle gebe kalan ben şimdi kalmazsam bu. Koyar işte
Nefes aldırmayacağım diyorsun 😄 kız arada mola versin yazık😄

Nefes aldırmayacağım diyorsun 😄 kız arada mola versin yazık😄
Anam özledim deyip duruyordu 1 aydır fırsat bu fırsat acısını çıkarsın ya kimse beni düşünmüyor ona zorda bana kolay mı🤣🤣🤣 şey yıldızı miyim ben ama el mahkum yapicaz birşeyler işte 🤪🤪🤪

@hariboaltinayicik canım Allah büyüktür vakti değildi demek ki ben bıraktım gebelik testi yapmayı hiç pozitif görmedim ben ama çok kişiye yalancı pozitif verdiğini gördük burada, bu süreçler geçecek biz yanındayız 💕

@Florayolda arkadaşımm yarın ki çekimin acısız ağrısız geçecek hiç korkma anlamayacaksın bile derin nefesler al kendini kasma bitsin gitsin 🌸

@bsebse kuzum geçmiş olsun umarım ayağında önemli bir şey yoktur
Amiin inşallah hayırlısıyla olucak hepimizin 🙏🏻🥹

Ya kızlar çok alakasız olacak konulardan ama myo inositollü takviye kullanıyorum bu ay 1. Ayı dolacak, inanılmaz yumurtalık ağrım var ama söyleniştim zaten yumurta büyümüyordu doktor kontrol ettiğinde. Ama baya ağrıyo acaba takviyeden midir çalıştırmaya mı çalışıyor da başaramıyor dedim. Böyle bir şey yaşayanınız var mı uyumaya çalışıyorum uyutmuyor ağrı resmen.
Ben de maxijuno takviyesini kullandığımda aynısını yaşamıştım

Yeni nesil sistemmiş valla özelde çektirdim bende google a yaz korkulcak bişey değil röntgen gibi bir makina sağ sol dönüyor etrafında görüntü alıyor bana arveles dememişlerdi hiç. Ben reglden 3-4 gün sonra gitmiştim o kahverengi lekelenmeler de bitince. döngümde uzun zaten sorun olmamıştı 19. Günde falan yumurtluyorum o yüzden
Ay hadi İnşallah bakalim canım inşallah güzel geçer, cok korkmuyorum ama okuduğum şeylerden etkilendim sanırım. Benim de reglim dün bitti aslında bugün öyle çok hafif yok gibi zaten lekelenmeler yarına da bir şey kalmamış olur 🤍🙏 evet döngü uzun olunca iyi oluyor bence, benim kısa olduğuna ilk başta endişelenmistim bu ay da kacacakti ama şimdi kaçmamış olacak hem 🙏
Hahahshs sonuç olark bozulmuş düzen erken olmuşsun kdkdkdsk
Doğru canım hahhahaha🤣🤣
Gördüm canım cevapta yazdım aslında ama bu ara internetimden mi kaynaklı bilmiyorum forum bi tuhaf mesajım gidiyo mu anlamıyorum aşağıda tekrar görünüyo🙈
Araştırma hastaneleri de öyleymiş galiba kuzum bana da bi yakınım anlattı yönlendiriyolarmış yani, eşimle gitmeyi planlıyorum bakalım. Ben daha önce hiç gitmedim belki vardır gidenlerden bilen burda
Ben aslında araştırma Hastanesi'ne çok uzun yıllar jinekolojik onkolojiye gittim orada takipliydim ama memnun kalmadım hiç doktor olmuyor hep asistanlar var aynı şeyleri yüz kere farklı kişilere anlatmaktan bikmistim hepsi ayrı kafadan konuşuyordu, o yüzden artık gitmiyorum :( test için kan için falan gidilir de doktor görmek istiyorsan bence ünv hastanesini tercih et, yine de sen bilirsin kuzum 🤍🤍

Ayy valla benim kafa rahat doktor ilişki yasağı koydu 12.haftaya kadar.o düşünsün artık uzun bir süre gün aşırıdan sonra böyle olması ödül gibi geldi bana 😂

Kızlar laboquick kuruma çizgisi veriyor mu daha önce kullanan var mı? Sabah test negatif diye koymuştum kenara şimdi bi baktım çizgi var ama saatler geçti tabii, kuruma çizgisidir di mi
Çizginin rengi nasıl çıplak gözle?

Back
X