Mayıs-Haziran 2026 Gebelik Planlayalar Gelin Birlik Olalım🍀👩‍🍼🍀

Gemini ve chatgpt’ye tekrar hsg görüntülerini attım doktorun söylediği şeyi söyledim sol tüpte kıvrımlanma/ şekil bozukluğu var diyorlar. Doktor da aynı şeyden mi bahsetti bilmiyorum kuzum.

Eğer iki tüpünde alınma ihtimali varsa önce yumurta dondururum ameliyat öncesi. Ameliyat sonrası transferi beklemek kalır sadece.

Ama sadece sağ tüpse en yakın zamanda olurum gibi düşünüyorum.

Sağlıklı beslenmeye geçiş bana da zor geliyor aşırı ama bu süreçte ne kadar dikkat etsem kar olacak bana🙈
Evet aşkım düşündüğün çok mantıklı, bakalım doktor ne diyecek pcosta çok yumurta oluyor ya belki ameliyat sonrası bile toplatabilirsin diyebilir ya da belki embriyo dondur da diyebilir. Ben de yumurta değil de embriyo dondurmayı planlıyorum yeteri kadar toplanirsa tabi. Inşallah en güzeli ölür bitanem inşallah solunda ciddi hiçbir şey yoktur randevun ne zamana o soracağın doktora?
Haklısın kuzucumm biraz sıkacağız disimizi yapacak bir şey yok 🤍🤍
aynen canım folikül kisti ilaçla temizlenir
AA çok iyi aşkım daha beteri olmasın da aman.

Selam kızlar. Bir süredir giremedim siteye, ben de bu ay ilk defa ovulasyon testi ile takip ediyorum ama şöyle bir durum oldu. 11 Eylül benim sat, ayın 16sında test yapmaya başladım. Çizgi ikinci üçüncü gün biraz koyulaştı ama hiç pik olmadı. Bugün yaptığımda da daha silik çıktı. Aslında 12.gün ve 25-26 günlük döngülerimi düşününce pik olması lazımdı sanki. Nasıl yorumlamak lazım yumurtlamadım mı acaba? Ya da kaçırmış olabilir miyim benim döngülerim biraz kısa çünkü emin de olamıyorum 🤦🏻‍♀️

Selam kızlar. Bir süredir giremedim siteye, ben de bu ay ilk defa ovulasyon testi ile takip ediyorum ama şöyle bir durum oldu. 11 Eylül benim sat, ayın 16sında test yapmaya başladım. Çizgi ikinci üçüncü gün biraz koyulaştı ama hiç pik olmadı. Bugün yaptığımda da daha silik çıktı. Aslında 12.gün ve 25-26 günlük döngülerimi düşününce pik olması lazımdı sanki. Nasıl yorumlamak lazım yumurtlamadım mı acaba? Ya da kaçırmış olabilir miyim benim döngülerim biraz kısa çünkü emin de olamıyorum 🤦🏻‍♀️
Düzenli olarak yaptın mı canım hep aynı saatte ben sıvı alımına dikkat ederek yapman lazım. Pik olmaya yakın günlerde iki kere de yapabilirsin. Birde belirtilerin var mıydı takip edebildin mi?

Selam kızlar bayadır yoktum buralarda inşallah herkes iyidir ben de yogun bir sınav çalışıyordum. sizden birşey isteyeceğim
Mülakat için Ankaraya geldim
Yarın saat 10.00 da benın için cok önemli bir mülakata gireceğim karnımda bebemle❤️
Eğer kazanırsam ona cok güzel bir hayat sunabileceğim
Adım Eda bana adımla dua eder misiniz yarın 🙏🏻
Lütfen 🙏🏻

Düzenli olarak yaptın mı canım hep aynı saatte ben sıvı alımına dikkat ederek yapman lazım. Pik olmaya yakın günlerde iki kere de yapabilirsin. Birde belirtilerin var mıydı takip edebildin mi?
Her gün 18de yaptım canım, 16 gibi de su içmeyi bıraktım. Valla bu sefer sadece akıntım arttı onun dışında sağ veya sol tarafta ağrı vs takip edemedim hiç

Her gün 18de yaptım canım, 16 gibi de su içmeyi bıraktım. Valla bu sefer sadece akıntım arttı onun dışında sağ veya sol tarafta ağrı vs takip edemedim hiç
testler bazen yuzde yuz pik olmayabiliyor kafamız karısıyor ve doktorlar da o yuzden önermiyor aslında. akıntın oluyorsa, test yeterince koyuysa ve catlama agrısını biraz da olsa hissettiysen muhtemelen o en koyu gibi gördüğün zaman çatlama olmuştur.

Selam kızlar bayadır yoktum buralarda inşallah herkes iyidir ben de yogun bir sınav çalışıyordum. sizden birşey isteyeceğim
Yarın saat 10.00 da benın için cok önemli bir mülakata gireceğim karnımda bebemle❤️
Lütfen 🙏🏻
canımm yeni gördüm bunu, umarım mülakatın çoook iyi geçmiştir <3 bize de haber ett

Lütfen 🙏🏻
Ne yaptın canım bende maalesef şimdi gördüm inşallah çok iyi geçmiştir

Merhabalar , bat tarihim 28 bazen 27 bazen 29 -30 da olabiliyor bir iki gün oynuyor yani ama 2 aydır tam 28 inde oluyorum , 11 Eylül yumurtlama 12 Eylül çatlama oldu . 4 gün ard arda değerlendirdik ( geçen ay gün aşırı denedik tutmadı )
1 yıldır evliyiz ikinci denememiz . 21 eylülde kan tahlili verdim <1.20 çıktı maalesef negatif çıktı regle tahmini 1 hafta vardı yani bir umut yükselme ihtimali var mı sizce moralim çok bozuldu

Merhabalar , bat tarihim 28 bazen 27 bazen 29 -30 da olabiliyor bir iki gün oynuyor yani ama 2 aydır tam 28 inde oluyorum , 11 Eylül yumurtlama 12 Eylül çatlama oldu . 4 gün ard arda değerlendirdik ( geçen ay gün aşırı denedik tutmadı )
1 yıldır evliyiz ikinci denememiz . 21 eylülde kan tahlili verdim <1.20 çıktı maalesef negatif çıktı regle tahmini 1 hafta vardı yani bir umut yükselme ihtimali var mı sizce moralim çok bozuldu
Canım benim de belirti var gibiydi geçen ay 4 gün denemiştik ne yazık ki regl oldum

Ama hiç belli olmaz geç döllenme olursa çıkmaz kanda

Back
X