- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #2.161
selam kızlar, güzel haberimi sizinle paylaşmak istedim.BEN HAMİLEYİM. sonunda oldu. çok uğraştım çok üzüldüm ama oldu birgün herkesin yüzü gülecek ben buna inanıyorum. umutlarımın tam tükendiği ayda hamile kaldım. şu an çok şoktayım. çok yeni daha 21 günlükmüş. inşallah bebeğim bu sefer sağlıklıdır ve bana sımsıkı tutunur. dua edin kızlar bana. Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın.
cok sevindim canimmm,Rab saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah!!! :) :) :) benimde 6. haftasi bitti bebegimin :) suan neler hissediyorsun ? bende cok yorgunluk var..
çok sağol canım. amin inşallah hepimize sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim.
şu an çok halsizim ve çok midem bulanıyor hiç iştahım yok acıkmıyorum resmen. sabahları istifra ediyorum. birde karın kasılması ve kasık batması oluyor. sen nasılsın ?
aynen bendede mide bulantisi oluyor,cok ama cok halsizlik hep uyumak istiyorum ..ilk haftalar siddetli bas agrim oldu ama simdi yok cok sukur! kasik agrilari bendede oluyor arada bir...istahim gitmedi ama bazi yemekler ozellikle tavuk midem bulaniyor ...ama sevdigim yemeklerede asiri bir istah acilmasivar:)korkuyorum kilo almaktan hemde cooook korkuyorum control nasil edecegim bilemiyorum :)))
ben hiç açlık nedir bilmiyorum sevdiğim şeyleri bile canım istemiyor. mesela tavuk çok severim ama tiksindim bende . sık ve azar azar ye kilonu kontrol edebilirsin canım şu an iştahım olmadı için zayıflıyorum ben. devamı nasıl olur bilmiyorum
bendede tam aksi öyle kötü bi iştah açılması olduki bende. ama sanırım ben birazda sıgara bıraktığım için oldu. tek sıkıntı kendimi bildim bileli içemediğim sütü haala içemiyo olmam. ama onun dışında herşeyi çok rahat yiyebiliyorum :)
arkadaşlar merhabalar
kimsecikler uğramıyor artık buralar gerçi ben de uğramıyordum.. çünkü paylaşımlar güzel ama buralara takılmak gerçekten insanı strese sokuyor...
bugün batım 1 gün geçti.. ve test yaptım çok şükür bebeğim benimle, hamileyim...birazdan kan testi verecem...
umarım en kısa zamanda yaşadığım sevinci sizler de yaşarsınız...
sağlık, hayırlı evlatlara sahip oluruz inşallah...
evet sigarayı bırakmandan olabilir canım. ben acıkmadığım gibi birde yemek adı duyunca midem bulanıyor. hiç yemek türü üretemiyorum kafamda
gözünaydın canım hayırlı olsun.Rabbim sağ salim eline almayı nasip etsin inş. evet artık kimsecikler uğramıyor niye böyle oldu ki:44:
umarım değerlerinde iyi çıkar haberlerini bekliyorum
arkadaşlar merhabalar
kimsecikler uğramıyor artık buralar gerçi ben de uğramıyordum.. çünkü paylaşımlar güzel ama buralara takılmak gerçekten insanı strese sokuyor...
bugün batım 1 gün geçti.. ve test yaptım çok şükür bebeğim benimle, hamileyim...birazdan kan testi verecem...
umarım en kısa zamanda yaşadığım sevinci sizler de yaşarsınız...
sağlık, hayırlı evlatlara sahip oluruz inşallah...
tebrik ederim canım alah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
bende hamileyim napıcamasdad
ya arkadaşlar nerelerdesiniz topiğimiz çok sessiz
ben de temmuzda hamile kalmayı bekleyenler arasındayım arkadaşlar bakalım hayırlısı olsun artık her ay acaba demekten yoruldum 2 yıldır evliyiz eşeimde varikosel vardı ameliayt oldu inş daha da beklemek zorunda kalmayız dua edelim birbirimiz için
merhaba doktor benim eşimede varikosel var dedi özel hastaneydi ultrsn çekildi çıkmadı ama doktor ısrarla var dedi ameliyat olman lazım yoksa çocuğunuz olmaz bizi baya korkuttu bu sefer devlet hastanesine gittik varikosel adına hiçbir şey yok dedi ameliyat edip para almak için yalan söylemiş başka hastanelerede gittik emin olmak için geröekten bişeyi yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?