- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #2.121
ama hamile olma ihtimalimde var yani öylemi
yani tabi değer yükselirse var tabi bazı gebeliklerde kanamalı olur ama bebek sağlıklıdır öylesinide çok duydum
ama beşin üzeri gebelik diye biliyorum ben defalarca yaptırdım kan testi 0-5 arası negatif
bence kan testi yaptır varsa zaten çıkar
biliyorum çıkar ama çok düşük çıkıcak daha erken bekle diyecekler ne yapacağımı şaşırdım. bu kadar belirtiden sonra hamile değilsem çok üzülücem ya inşallah vardır bebeğim
bakalım çarşamba günü değerler nasıl çıkıcak cevapların için tşk ederim arkdşm
varsa düşükte olsa çıkar canım önemli değil benim ilk gebeliğimde 113 çıkmıştı yaotırdığım hastanedeki doktor henüz çok ufak nolucağı belli olmaz demişti morelimizi bomzuştu kendi doktorum hamilesin hayırlı olsun dedi
doktordan doktora fark var işte
ne zaman yaptırmıştın canım tahlili? genelde daha birşey belli değil beklemen lazım diyorlar. oyüzden moralim bozulcak diye korkuyorum 2 gün önce idrar testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı. ama bende daha öncede çıkmıştı ve hamile değildim o yüzden güvenemiyorum. birazdan tekrar yapıcam. yarında büyük ihtimal kan tahlili yaptırırım. kafama takıcağıma öğrenip önlemimi alıyım dimi canım
ben kızıma hamile kaldığımda 25.gün sabah idrar testinde hayalet gibi bir çizgi gördüm ama inanmadım
ben öyle görmek istiyorum ondan dedim attım testi bir gün sonra yani 27. gün daha belirginleşti hemen kan testi verdim 113 çıkmıştı bende pko olduğu için batım yok en son adet olduğum tarihten itibaren 27-28 gün geçmişti
senin kaç günün var
24. günümdeyim canım en erken 4 yada 5-6 günüm var. bende çizgi gördüm ama belkide öyle görmek istiyorum gerçe arkadaşım ve eşimde gördü. sağlıklıydı dimi gebeliğin canım. napsam versem mi yarın kan 1 -2 gün daha mı beklesem. lekeden dolayı korkuyorum sağlıksız gebelik olmasından
evet canım sağlıklı çok şükür 4.5 yaşında şimdi kardeş istiyoruz hemde kız :)))
bir iki gün daha bekle erkenmiş daha leke oluyor bazen benim arkadaşımda lekelenme yaşadı şimdi 3 aylık hamile
sen yinede sabret zor ama elden başka bişey gelmiyor
Allah bağışlasın canım en kısa zamanda kardeşide olur inş.
evet beklicem idrar testi yapıcam ama her gün. peki bu lekenin sebebi ne olabilir. ben yerleşme kanaması diye duydum ama başka bir sebebi olabilir mi? zaten geriside gelmedi 3 - 4 damla. inş bebeğimin habercisidir çok bekletti beni :26:
yerleşme kanaması diyorlar genelde kaba bir hesap yaparsak 28 günde bir adet oluyorsan 14-15 günde yumurta döllense rahme ulaşması 6-10 günü buluyormuş eğer gebelik varsa daha yeni yerleşmiş olabilir bikaç günede gebelik hormonu artar sanıyorum
inşallah bebeğin seninledir canım
Hemen bir kan testi yapmanı ve ardından doktorunla görüşmeye gitmeni tavsiye ederim canım.
arkadaşlar ben bugün adet oldum yine olmadı....hayaller umutlar belirtiler hepsi yıkıldı gitti...artık buraya girmeme kararı aldım,bu sizlere son yazışımumarım herkez bir gün hayallerine kavuşur çok mutsuz,huzursuz,sıkıntılı,bitkin,haldeyim kendinize iyi bakın
niye bu kadar umutsuz yaklasıyorsunuz veren allah alan allah rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur kasmayın kendinizi bu kadar benimde 3.denemem olacak bu ay kısmet sağlıkla huzurla olsun diye düşünün bence sükredin neler yasayan insanlar var
canım ben az önce 2 tane idrar testi yaptım ikisindede daha ilerlerken pembe çizgi çıktı. sence hamilemiyim? çok erken değilmi teste çıkması için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?