Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

yani tabi değer yükselirse var tabi bazı gebeliklerde kanamalı olur ama bebek sağlıklıdır öylesinide çok duydum
ama beşin üzeri gebelik diye biliyorum ben defalarca yaptırdım kan testi 0-5 arası negatif

bakalım çarşamba günü değerler nasıl çıkıcak cevapların için tşk ederim arkdşm

biliyorum çıkar ama çok düşük çıkıcak daha erken bekle diyecekler ne yapacağımı şaşırdım. bu kadar belirtiden sonra hamile değilsem çok üzülücem ya inşallah vardır bebeğim

varsa düşükte olsa çıkar canım önemli değil benim ilk gebeliğimde 113 çıkmıştı yaotırdığım hastanedeki doktor henüz çok ufak nolucağı belli olmaz demişti morelimizi bomzuştu kendi doktorum hamilesin hayırlı olsun dedi
doktordan doktora fark var işte

ne zaman yaptırmıştın canım tahlili? genelde daha birşey belli değil beklemen lazım diyorlar. oyüzden moralim bozulcak diye korkuyorum 2 gün önce idrar testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı. ama bende daha öncede çıkmıştı ve hamile değildim o yüzden güvenemiyorum. birazdan tekrar yapıcam. yarında büyük ihtimal kan tahlili yaptırırım. kafama takıcağıma öğrenip önlemimi alıyım dimi canım

ben kızıma hamile kaldığımda 25.gün sabah idrar testinde hayalet gibi bir çizgi gördüm ama inanmadım
ben öyle görmek istiyorum ondan dedim attım testi bir gün sonra yani 27. gün daha belirginleşti hemen kan testi verdim 113 çıkmıştı bende pko olduğu için batım yok en son adet olduğum tarihten itibaren 27-28 gün geçmişti
senin kaç günün var

24. günümdeyim canım en erken 4 yada 5-6 günüm var. bende çizgi gördüm ama belkide öyle görmek istiyorum gerçe arkadaşım ve eşimde gördü. sağlıklıydı dimi gebeliğin canım. napsam versem mi yarın kan 1 -2 gün daha mı beklesem. lekeden dolayı korkuyorum sağlıksız gebelik olmasından

evet canım sağlıklı çok şükür 4.5 yaşında şimdi kardeş istiyoruz hemde kız :)))

bir iki gün daha bekle erkenmiş daha leke oluyor bazen benim arkadaşımda lekelenme yaşadı şimdi 3 aylık hamile
sen yinede sabret zor ama elden başka bişey gelmiyor

Allah bağışlasın canım en kısa zamanda kardeşide olur inş.

evet beklicem idrar testi yapıcam ama her gün. peki bu lekenin sebebi ne olabilir. ben yerleşme kanaması diye duydum ama başka bir sebebi olabilir mi? zaten geriside gelmedi 3 - 4 damla. inş bebeğimin habercisidir çok bekletti beni :26:

yerleşme kanaması diyorlar genelde kaba bir hesap yaparsak 28 günde bir adet oluyorsan 14-15 günde yumurta döllense rahme ulaşması 6-10 günü buluyormuş eğer gebelik varsa daha yeni yerleşmiş olabilir bikaç günede gebelik hormonu artar sanıyorum
inşallah bebeğin seninledir canım

canım ben az önce 2 tane idrar testi yaptım ikisindede daha ilerlerken pembe çizgi çıktı. sence hamilemiyim? çok erken değilmi teste çıkması için

arkadaşlar ben bugün adet oldum yine olmadı....hayaller umutlar belirtiler hepsi yıkıldı gitti... Çok üzüldüm, ağladım ama ne fayda hayırlısı değilmiş diyim avutuyorum kendimi Rabbim daha iyi bilir ne zamn verceğini... Unutmak istiyorum herşeyi unutmak... bebek istediğimi unutmak, adet günümü unutmak, yumurtlama tarihimi unutmak herşeyi unutmak istiyorumm ve oluruna bırakmak istiyorum... Size belkıde son yazışım çünkü bir karar aldım burdayken sürekli bu konunun içindeyim biraz uzaklaşmak istiyorm ama arasıra girip sizin haberlerinizi okuycam inşallah... Hepinizi çok seviyorum, umarım isteyen herkes en kısa zamanda kavuşur yavrusuna... SELAM VE DUA İLE....HOŞCAKALIN.....

arkadaşlar ben bugün adet oldum yine olmadı....hayaller umutlar belirtiler hepsi yıkıldı gitti...artık buraya girmeme kararı aldım,bu sizlere son yazışım umarım herkez bir gün hayallerine kavuşur çok mutsuz,huzursuz,sıkıntılı,bitkin,haldeyim kendinize iyi bakın

niye bu kadar umutsuz yaklasıyorsunuz veren allah alan allah rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur kasmayın kendinizi bu kadar benimde 3.denemem olacak bu ay kısmet sağlıkla huzurla olsun diye düşünün bence sükredin neler yasayan insanlar var

beencede rabbim ne zaman nasip etmişse o zaman olur sıkıntııya strese gerek yok

Kızlar evet oldu olmadı diye üzülmeyin gerçekten evet insan hemen olsun istiyor ama her zaman sağlıklısı ne zamansa o zaman olsun diye dileyin,ben de ilk denemelerimde çok istekliydim olmayınca dünyam kararıyordu sonra tuttu hamileydim ama o kadar sıkıntılı süreçten geçtim ki sıkıntı sıkıntıyı getirdi kısacası ve önüme 1 sene gebelik yasağı kondu şükür ki Rabbim o kadar uzun durmama izin vermedi başka bir doktor bulduk ve o bekletmedi yani üzülmeyin kızlar bırakın ne zaman hayırlı,sağlıklı evlatlar dünyaya getireceksek o zaman olsun,hepimize için hayırlısı olsun inşallah

bugün karnım çok ağrıdı resmen adet sancısı çektim yumurtalama zamanım

ama eşimle çok fena tartıştık bu ay hatta belkide hiç umidim kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…