- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #2.141
arkadaşlar ben bugün adet oldum yine olmadı....hayaller umutlar belirtiler hepsi yıkıldı gitti... Çok üzüldüm, ağladım ama ne fayda hayırlısı değilmiş diyim avutuyorum kendimi Rabbim daha iyi bilir ne zamn verceğini... Unutmak istiyorum herşeyi unutmak... bebek istediğimi unutmak, adet günümü unutmak, yumurtlama tarihimi unutmak herşeyi unutmak istiyorumm ve oluruna bırakmak istiyorum... Size belkıde son yazışım çünkü bir karar aldım burdayken sürekli bu konunun içindeyim biraz uzaklaşmak istiyorm ama arasıra girip sizin haberlerinizi okuycam inşallah... Hepinizi çok seviyorum, umarım isteyen herkes en kısa zamanda kavuşur yavrusuna... SELAM VE DUA İLE....HOŞCAKALIN.....
selam kızlar, güzel haberimi sizinle paylaşmak istedim.BEN HAMİLEYİM. sonunda oldu. çok uğraştım çok üzüldüm ama oldu birgün herkesin yüzü gülecek ben buna inanıyorum. umutlarımın tam tükendiği ayda hamile kaldım. şu an çok şoktayım. çok yeni daha 21 günlükmüş. inşallah bebeğim bu sefer sağlıklıdır ve bana sımsıkı tutunur. dua edin kızlar bana. Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın.
hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ama sanmaki bitti herşey yeni başlıyor o rahmine düştüğü anda endişeler korkular başlıyor ve allah nasip ederse ömür boyu sürüyor anneliğe hoş geldin
çok teşekkür ederim canım. bilmezmiyim hiç bugün öğrendim öğlen ama doktora gidene kadar karnıma kramplar girdi sağlıklımı acaba diye. hala belli değil çünkü çok erken 2 gün sonra tekrar tahlil yaptırcam. stres yapmamam lazım ama bir kere yaşadım o acıyı tekrar yaşıcam diye çok korkuyorum.
anne kelimesi çok garip geldihoşbulduk canım
stres yapma tadını çıkar hamilelik çok güzel ve özel bir dönem doya doya yaşa doğunca insan özlüyor o günleri ve bebek anne karnında herşeyi hissediyor güzel düşün her şey güzel olsun
evet haklısın canım hep bugünü bekliyordum ama şokmudur nedir anlamadım çok sevinemedim korkumdanşu an bile hissedermi
evet güzel düşünücem ve güzel olucak inş Allahın izniyle darısı başınıza canım
kalbi atmaya başladığı andan itibaren seni hissediyor bunu bil
sen onla birsin artık ilk 3 ay çok önemli organ gelişimi ve beyin gelişimi olşuyor
yediğine içtiğine dikkat et katkı maddeli şeylerden ambalajlı ürünlerden uzak dur meyvayı sebzeyi çok iyi yıka
en önemlisi morelini yüksek tut güzel ve huzurlu bir hamilelik geçirirsen bebeğinde huzurlu ve sakin olur bu çok önemli
buarada bende kızıma hamileliğimi 11 haziranda öğrenmiştim :))
selam kızlar, güzel haberimi sizinle paylaşmak istedim.BEN HAMİLEYİM. sonunda oldu. çok uğraştım çok üzüldüm ama oldu birgün herkesin yüzü gülecek ben buna inanıyorum. umutlarımın tam tükendiği ayda hamile kaldım. şu an çok şoktayım. çok yeni daha 21 günlükmüş. inşallah bebeğim bu sefer sağlıklıdır ve bana sımsıkı tutunur. dua edin kızlar bana. Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın.
arkadaşlar ben bugün adet oldum yine olmadı....hayaller umutlar belirtiler hepsi yıkıldı gitti... Çok üzüldüm, ağladım ama ne fayda hayırlısı değilmiş diyim avutuyorum kendimi Rabbim daha iyi bilir ne zamn verceğini... Unutmak istiyorum herşeyi unutmak... bebek istediğimi unutmak, adet günümü unutmak, yumurtlama tarihimi unutmak herşeyi unutmak istiyorumm ve oluruna bırakmak istiyorum... Size belkıde son yazışım çünkü bir karar aldım burdayken sürekli bu konunun içindeyim biraz uzaklaşmak istiyorm ama arasıra girip sizin haberlerinizi okuycam inşallah... Hepinizi çok seviyorum, umarım isteyen herkes en kısa zamanda kavuşur yavrusuna... SELAM VE DUA İLE....HOŞCAKALIN.....
arkadaşlar ben bugün adet oldum yine olmadı....hayaller umutlar belirtiler hepsi yıkıldı gitti...artık buraya girmeme kararı aldım,bu sizlere son yazışımumarım herkez bir gün hayallerine kavuşur çok mutsuz,huzursuz,sıkıntılı,bitkin,haldeyim kendinize iyi bakın
canım tebrik ederim çok sevindim umarım sağlıklı bi gebelik olur ve hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın biizler içinde dua etmeyi unutma olurmu
Günaydın güzel bayanalar...
tebrikk ederim canım.Alllahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... darısı biz bekleyenlerin başına olsun... kendinize dikkat et
tebrik ederim canım sağlıklı gider inşallah herşey,Rabbim tamamına erdirsin canım
kızlar daha adetime en erken 2 yada 4 gün var. değerim 28 çıktı sizce normalmi çok mu düşük. doktor normal dedi ama ben çok korkuyorum
canım bence oran iyi bak benim iki gün önce 5.25 çıktı kanamam var ve doktorum düşük yapıyor olabilirsin dedi bugün yine yaptım 4.1 çıktı gebelik olmasa sıfır çıkar dedi hani neden böyle oluyo oda anlamadı yani şuan sevinsemmi üzülsemmi bilmiyorum ne var nede yok bir hafta sonra bidaha kan testi yapalım sıfıra düşerse düşük yapmışsın eğer düşmezse kendi doktoruma gidicem
canım üzülmeni istemem ama gebelik devam etse değer düşmez azda olsa yükselirdi ama seninki düşmüş bence düşük yapıyorsun
eewt canım maalesef bugün düşüğüm gerçekleşti rabbimin bi bildiği vardır elbet
eewt canım maalesef bugün düşüğüm gerçekleşti rabbimin bi bildiği vardır elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?