Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

selam kızlar, güzel haberimi sizinle paylaşmak istedim. BEN HAMİLEYİM. sonunda oldu. çok uğraştım çok üzüldüm ama oldu birgün herkesin yüzü gülecek ben buna inanıyorum. umutlarımın tam tükendiği ayda hamile kaldım. şu an çok şoktayım. çok yeni daha 21 günlükmüş. inşallah bebeğim bu sefer sağlıklıdır ve bana sımsıkı tutunur. dua edin kızlar bana. Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın.

canım benim hiç moralini bozup umutlarını kırma. klomende kullanıyorsun önümüzdeki ay ihtimalin yükseliyor. ben bu ay hiç beklemiyordum işe başladığım için çok çalışamadıkda ama uğraşmayınca oluyor ben buna inandım. bu ay işim şansa kaldı demiştim. o yüzden hiç üzme kendini Rabbimden dualarını hiç eksik etme elbet o bebiş o göbüşe girecek canım bak ben 8 ay sonra kavuştum

hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ama sanmaki bitti herşey yeni başlıyor o rahmine düştüğü anda endişeler korkular başlıyor ve allah nasip ederse ömür boyu sürüyor anneliğe hoş geldin

çok teşekkür ederim canım. bilmezmiyim hiç bugün öğrendim öğlen ama doktora gidene kadar karnıma kramplar girdi sağlıklımı acaba diye. hala belli değil çünkü çok erken 2 gün sonra tekrar tahlil yaptırcam. stres yapmamam lazım ama bir kere yaşadım o acıyı tekrar yaşıcam diye çok korkuyorum.

anne kelimesi çok garip geldi hoşbulduk canım

stres yapma tadını çıkar hamilelik çok güzel ve özel bir dönem doya doya yaşa doğunca insan özlüyor o günleri ve bebek anne karnında herşeyi hissediyor güzel düşün her şey güzel olsun

stres yapma tadını çıkar hamilelik çok güzel ve özel bir dönem doya doya yaşa doğunca insan özlüyor o günleri ve bebek anne karnında herşeyi hissediyor güzel düşün her şey güzel olsun

evet haklısın canım hep bugünü bekliyordum ama şokmudur nedir anlamadım çok sevinemedim korkumdanşu an bile hissedermi
evet güzel düşünücem ve güzel olucak inş Allahın izniyle darısı başınıza canım

kalbi atmaya başladığı andan itibaren seni hissediyor bunu bil
sen onla birsin artık ilk 3 ay çok önemli organ gelişimi ve beyin gelişimi olşuyor
yediğine içtiğine dikkat et katkı maddeli şeylerden ambalajlı ürünlerden uzak dur meyvayı sebzeyi çok iyi yıka
en önemlisi morelini yüksek tut güzel ve huzurlu bir hamilelik geçirirsen bebeğinde huzurlu ve sakin olur bu çok önemli

çok sağol canım bilgilendirdiğin için. elimden geleni yapıcam sağsalim kucağıma alırım inş sıpayı

canım tebrik ederim çok sevindim umarım sağlıklı bi gebelik olur ve hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın biizler içinde dua etmeyi unutma olurmu

Günaydın güzel bayanalar...

bizim çalışmalar bitti ve artık bekleme evresine geçtim... bu ay iyi çalıştık sanki Hayırlısı Allah'tan....

gerçektem üzüldüm ama herşeyin hayırlısı olsun.. elbet bebişleriniz gelecek umudunuz hiç kaybetmeyin. bence buralardan biraz uzak kalmalı çünkü burada paylaşımlar çok güzel ve insan psikolojik olarak insan kendini çok kaptırıyor.. ben de bu ay öyle yapıyorum gerçi benim 2. deneme ama olsun... umarım en kısa zamanda güzel haberlerle geri dönüersiniz

tebrikk ederim canım. Alllahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... darısı biz bekleyenlerin başına olsun... kendinize dikkat et

Son düzenleme:

tebrik ederim canım sağlıklı gider inşallah herşey,Rabbim tamamına erdirsin canım

canım tebrik ederim çok sevindim umarım sağlıklı bi gebelik olur ve hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın biizler içinde dua etmeyi unutma olurmu

çok sağol canım darısı başına inşallah. tabiki hepiniz için dua ediyorum. en kısa zamanda sizde tadarsınız bu duyguyu inş. bu arada sen ne durumdasın canım

Günaydın güzel bayanalar...

tebrikk ederim canım. Alllahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... darısı biz bekleyenlerin başına olsun... kendinize dikkat et

çok teşekkür ederim canım darısı başına inş.

tebrik ederim canım sağlıklı gider inşallah herşey,Rabbim tamamına erdirsin canım

çok sağol canım darısı başına inş. herşey yolunda gider inş.

kızlar daha adetime en erken 2 yada 4 gün var. değerim 28 çıktı sizce normalmi çok mu düşük. doktor normal dedi ama ben çok korkuyorum

canım bence oran iyi bak benim iki gün önce 5.25 çıktı kanamam var ve doktorum düşük yapıyor olabilirsin dedi bugün yine yaptım 4.1 çıktı gebelik olmasa sıfır çıkar dedi hani neden böyle oluyo oda anlamadı yani şuan sevinsemmi üzülsemmi bilmiyorum ne var nede yok bir hafta sonra bidaha kan testi yapalım sıfıra düşerse düşük yapmışsın eğer düşmezse kendi doktoruma gidicem

canım üzülmeni istemem ama gebelik devam etse değer düşmez azda olsa yükselirdi ama seninki düşmüş bence düşük yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…