Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

kızlaaaaaarrrrr yokmu bu ay kırmızı kartı yiyip mayısta anne olmak isteyen bizden başka yahuuuuu hadiiiiiiiiii nerelerdesiniiiiiiiiiiizzzz

benim bat 20 nisan ama bu ay pek umudum yok benmde mayısa kakdı:)

bende şubattan beri deniyorum ve iki defa kırmızı gördüm sanki hiç olmayacakmış gibi geliyoryeni beklemediğim adet tarihim 3 mayıs birbirimize dua edelim kırmızılar yine gelsin ama bu sefer çift çizgi olarak:)

canım benim moral bozmak yok inşallah mayısta çift çizgileri göreceğiz hepimiz. şuan için ilk sırada sen varsın bebeğine yakın olarak :) dualarımız seninle :)

bizde bu ay denicez ilk defa bakalm neler olcak :)

kafaya takmıyoruz akışına bırakıyoruz sonra bebeklerimize kavuşuyoruz :)

aranıza yeni katıldım ama bana da dua edin eylülden beri deniyoruz ama olmudı henüz. Doktora gittim denemeye başlamadan önce rahimde yapışıklık olabilir bir yıl deneyin olmazsa gel bakalım dedi. nasıl beklerim daha bilmiyorum eşime de istemiyorum çocuk falan deyip hem onu hem kendimi kandırıyorum.

Selam kızlar. 27 yaşındayım ben. Martta ve nisanda olmadı maalesef. Bazen aklıma çok kötü şeyler geliyor. Sonra diyorum ki Alah'ım bilir vereceği hayırlı zamanı. 2 senedir hiç istemezken , hatta hep ya olursa diye korkarken... Şimdi 2 aydır deli gbi istiyoruz ama hüsran. Olsun denemeye davam. Önümüzdeki ay güzel haberlerle dolar bu topik inşallah.

hoşgeldin canım dualarımız birlikte zaten. umarım mayıs ayı hepimiz için bereketli olur müjdeler arka arkaya gelir. oluruna bırak stres yapma ve düşünme odaklandırma kendini. o zaman olur inşallah. ne kadar stres yaparsan o kadar güç oluyor malesef :)

hoşgeldin canım. aklına kötü şeyler getirme lütfen. burada birbirimize destek olacağız. mayısta sende inşallah bebeğine kavuşacaksın. Rabbim en hayırlı zamanda verecek sana sağlıkla bebeğini. kafaya takmıyoruz düşünmüyoruz akışına bırakıyoruz ve bebişlerimiz bize sürpriz yapıp heey ben burdayım diyor mayısta tamammı :)

benimde nisanda olmadı mayısa inşallah:)))2014 bebişlerimizi alırız kucağımıza inşsalla)

Kizlar bende bu aydan umitliyim.kimyasal gebelik yasadim 1 hafta once.tekrardan istiyorum rabbim verirse.29 nisan ovulasyon tarihim.bakalim hayirlisi artik

Merhabalar,

Ben de mayıs ayında hamile kalmayı ümit ediyorum.gerci nisan henüz bitmedi.benim de adetime 6 gün var ama henüz bir belirti yok.tüm belirtileri okudum ve ben hiçbirini yaşamıyorum.bakalım bekleyelim ne olacak???bekleyince de zaman sanki hiç geçmiyormuş gibi.
Umarım bu ay herkes muradına erer.....

hoşgeldiniz kızlar mayısta hamilelik müjdeleriyle gelelim hepbirlikte inşallah :))

arkadaşlar ben 26 günde bir adet oluyorum gecen ay 9 nisanda oldum ovulasyon dönemim 16-21 nisan diyor benim eşim askeri personel biz ayrı yerlerde kalıyoruz 16 sında burdaydı gitti o gün beraber olduk sizce hamile olma olsılığım kaç 7 aylık evliyiz ilk defa denedik ..

hoşgeldiniz kızlar mayısta hamilelik müjdeleriyle gelelim hepbirlikte inşallah :))

innnnnsalllahhhh hosbuldummmKizlar ben ayin 14.ünde idrar testiyle hamile oldugumu ögrendim.dr a gittim onlarda idrar testi yaptilar ve hamilesin dediler.ertesi günü yani adet günümde birden kanamam basladi agrili bir sekilde.kimyasal gebelik diyorlar belki.ben almanyada yasiyorum.bugun tekrar kan aldi dr .ama anlamadim bu bebek düstümü yoksa hamileleik varmi hicbirsey söylemedi.yarin sabah alicam sonucumu.bu arada pozitif olan idrar testi negatif cikiyo simdi
basindan böyle bir olay gecen varmi aranizda
:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Son düzenleme:

mayısta muratlarımıza ereceğiz inşallah canım stres yapma başka şeylerle meşgul olmaya çalış inşallah hamilesindir ama değilsende bizler burdayız mayıstada burada olacağız :))

canım inşallah tutmuştur ilk seferde hamile kalan birçok arkadaşım var inşallah sende onlardan biri olursun :)

canım testlerin şimdi negatif çıkıyorsa düşürmüş olabilirsin doktorunda betanı ölçmek için tahlil yapmış olabilir. en doğrusu kanda çıkıyor canım biraz sabret ve yarın sonucunu bizimlede paylaş

yarin sabah burdan yazarim insallah:18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…