- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
yarin sabah burdan yazarim insallah:18::18::18::18:
hayırlı haberlerini bekliyorum canım :)
maalesef negatif cikti artik önümüzdeki ay insallah
hayırlısı olsun canım yaa üzme sakın kendini. mayısta güzel haberler alalım inşallah :))
canim dr en az 1 kere adet olmam gerektigini söyledi.o yüzden korkuyorum :18::18::18:
oohoooo hiç korkma be canım zaman çabuk geçiyor olursun merak etme. adetine kaç gün varki :))
3 hafta var dahayeni bitti yani ama ben hemen olsun istiyorummmm ne güzel yumurtlama günümde geliyodu bu persembeydi
ben de bebek isteyen ama söylediklerinizden bişey anlamayan biriyim bat ne yumurta ne çatlıyo vs.
ben şubatta es kaza hamile kaldım düşük yaptım tam 2 ay sonra adet oldum bu konularda biraz cahilim
merhaba kızlar.
mart ve nisanı boş geçirdim daha doğrusu nisan daha bitmemesine rağmen sağlık sorunum çıktı bu yüzden ilaç kullanmaya başladım zaten bat 22 nisan ve ilaç kullanmadan önce bhcg ölçümü yapıldı sonuç malum.
benim gibi mayıs ayında hamile kalmayı isteyenler varsa burada dertleşelim. edindiğimiz bilgileri paylaşalım fikir alışveriri yapalım.
inşallah batımız 9 ay gecikir satımız nisan olur ve ocak 2014 de kucağımıza meleklerimizi alıp kokularını içimize çekeriz...
benim bu şubattan beri 2. denemem oldu
şubatta dış gebelikten kürtaj oldum martta adet gördüm nisanda bebeğim için çalışıyordum fakat beklenmedik bir durumla karşılaştım ilaç tedavisine başladım şimdi mayıs ayına erteledim umutlarımı...
benim gibi mayısta çiçek açmak isteyenler gelin hep birlikte destek olalım birbirimize....[
benim gibi mayısta çiçek açmak isteyenler .....
ne güzel yazmışsın... bu ay benimde inşallah böyle bir umudum var bu ilk deneme olacak.... bende sizinle yaşarım umarım bu süreci...ama görüyorumki umutsuz bir kaç şey konuşmuşsunuz başta en önemli şey pozitif olmak inanmak... bu süreçte madem birlikte olacağız olumlu ve pozitif olmak konusunda birbirimize destek olmalıyız...varmısınız kızlar...
Günaydın ne güzel bir sabah)
mayıs ayını görünce bende aranıza katılmak istedim.Bat tarihim 2 mayıs .Bu ay çalışmalara başladık.Umarım yumurtlama günüme denk gelmiştir.sabırsızlıkla bekliyorummm
merhaba kızlar.
mart ve nisanı boş geçirdim daha doğrusu nisan daha bitmemesine rağmen sağlık sorunum çıktı bu yüzden ilaç kullanmaya başladım zaten bat 22 nisan ve ilaç kullanmadan önce bhcg ölçümü yapıldı sonuç malum.
benim gibi mayıs ayında hamile kalmayı isteyenler varsa burada dertleşelim. edindiğimiz bilgileri paylaşalım fikir alışveriri yapalım.
inşallah batımız 9 ay gecikir satımız nisan olur ve ocak 2014 de kucağımıza meleklerimizi alıp kokularını içimize çekeriz...
benim bu şubattan beri 2. denemem oldu
şubatta dış gebelikten kürtaj oldum martta adet gördüm nisanda bebeğim için çalışıyordum fakat beklenmedik bir durumla karşılaştım ilaç tedavisine başladım şimdi mayıs ayına erteledim umutlarımı...
benim gibi mayısta çiçek açmak isteyenler gelin hep birlikte destek olalım birbirimize....[
ne güzel yazmışsın... bu ay benimde inşallah böyle bir umudum var bu ilk deneme olacak.... bende sizinle yaşarım umarım bu süreci...ama görüyorumki umutsuz bir kaç şey konuşmuşsunuz başta en önemli şey pozitif olmak inanmak... bu süreçte madem birlikte olacağız olumlu ve pozitif olmak konusunda birbirimize destek olmalıyız...varmısınız kızlar...
insallahhhh hep beraber hamile kaliyoruz bu ayyy haberleselim mutlaka
günaydin sekerrr yumurtlama gününü hesaplasaydin keske tam isabet oludru
Günaydın ne güzel bir sabah)
mayıs ayını görünce bende aranıza katılmak istedim.Bat tarihim 2 mayıs .Bu ay çalışmalara başladık.Umarım yumurtlama günüme denk gelmiştir.sabırsızlıkla bekliyorummm
slm kızlar bende sizler gibi her ay bekleyenlerdenim.ama bu ay biraz daha fazla bekliyorum.en son adet tarihim 5 nisan.kendileri 36. günde teşrif ettiler.yani gecikerek.bende tekrar dr a gittim ve üçüncü kez klomene başladık.günde iki tane. ve bana pregnyl iğne aldırdı.sonrada adetimden sonra 12.güne denk gelen gün çağırdı.13. gün gidebildim sabah baktı sadece tek bir yumurta buldu ve saat 10 da iğnelerini vurun dedi. sonrada ilişki günleri verdi.o gün ve 19 ve 20 si..ve prolaktin hormonum çok yüksek çıkmış birsürü ilaç da başladı.. ben 19 unda seminere gittim 21 i döndüm... ama buna rağmen bebişimi bekliyorum inş bu ay gelecek hepimize bebişlerimiz
tatlım benimkisi şöle oldu adetlerim biraz düzensiz yani 35 gün üstüne oluyor ortalama.Ama yumurtalığımda ağrı , sıvı lastik gibi akını olduğunu anladığım zamanı değerlendirdim.bakalım kısmet umarım olur ama sanki umudum yok gibi( dua edinnn
Kizlar bende bu aydan umitliyim.kimyasal gebelik yasadim 1 hafta once.tekrardan istiyorum rabbim verirse.29 nisan ovulasyon tarihim.bakalim hayirlisi artik
Merhabalar,
Ben de mayıs ayında hamile kalmayı ümit ediyorum.gerci nisan henüz bitmedi.benim de adetime 6 gün var ama henüz bir belirti yok.tüm belirtileri okudum ve ben hiçbirini yaşamıyorum.bakalım bekleyelim ne olacak???bekleyince de zaman sanki hiç geçmiyormuş gibi.
Umarım bu ay herkes muradına erer.....
kızlar ben bugün soğan suyuna başladım inşallah faydasını görürüm
şifa olsun inş kuzu bende adetimi bekliyorum dört gözle biliyosun düzensiz benimki geçen ay 28martta oldum bu ay tarlusalım pazar günü bitti heralde bu hafta sonu felan gelir dimi biran önce gelsede başlasam artık çalışmalara inş mayısta olcak çok ümitliyim ve spoşların hızı ne alemde bilmem ama keçiboynuzunun etkisini eşimde görüyorum canım önümüzdeki ay çoook çalışmamaız lazım çoook yoğun bi ay bizi bekliyo inş havalar ısınırda sabah banyo yapıp çıkınca üşümem ha buarada aldım bende dijital derecemi öğlen 3felandı hadi bi deneyim ölçüyüm dedim anam 37.2 çıktı ne ateşli hatunum dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?