Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

ben de bebek isteyen ama söylediklerinizden bişey anlamayan biriyim bat ne yumurta ne çatlıyo vs.
ben şubatta es kaza hamile kaldım düşük yaptım tam 2 ay sonra adet oldum bu konularda biraz cahilim

3 hafta var daha yeni bitti yaniama ben hemen olsun istiyorummmm ne güzel yumurtlama günümde geliyodu bu persembeydi

şimdi stres yapma sen keyfini çıkar bu dönemin. nede olsa adeti beklemem lazım de kafanı rahatlat. 3 hafta dediğin nedirki bak ben 3 aydır bekliyorum :))

ben de bebek isteyen ama söylediklerinizden bişey anlamayan biriyim bat ne yumurta ne çatlıyo vs.
ben şubatta es kaza hamile kaldım düşük yaptım tam 2 ay sonra adet oldum bu konularda biraz cahilim

hoşgeldin canım :))
BAT : Beklenen Adet Tarihi
SAT : Son Adet Tarihi
Yumurta : senin hamile kalmanı sağlayan dişilerde üremeyi sağlan hücredir. erkeklerdeki spermler kadınların yumurtasıyla döllenince hamilelik oluşur.
önce yumurtaların oluşur her ay. tahminen adetin 13. günü yumurtlama başlar. yumurtalar çatladığında da ilişki olursa döllenme gerçekleşir normal şartlarda.

Günaydın ne güzel bir sabah )

mayıs ayını görünce bende aranıza katılmak istedim.Bat tarihim 2 mayıs .Bu ay çalışmalara başladık.Umarım yumurtlama günüme denk gelmiştir.sabırsızlıkla bekliyorummm

slm kızlar bende sizler gibi her ay bekleyenlerdenim.ama bu ay biraz daha fazla bekliyorum.en son adet tarihim 5 nisan.kendileri 36. günde teşrif ettiler.yani gecikerek.bende tekrar dr a gittim ve üçüncü kez klomene başladık.günde iki tane. ve bana pregnyl iğne aldırdı.sonrada adetimden sonra 12.güne denk gelen gün çağırdı.13. gün gidebildim sabah baktı sadece tek bir yumurta buldu ve saat 10 da iğnelerini vurun dedi. sonrada ilişki günleri verdi.o gün ve 19 ve 20 si..ve prolaktin hormonum çok yüksek çıkmış birsürü ilaç da başladı.. ben 19 unda seminere gittim 21 i döndüm... ama buna rağmen bebişimi bekliyorum inş bu ay gelecek hepimize bebişlerimiz

günaydin sekerrr yumurtlama gününü hesaplasaydin keske tam isabet oludru

günaydin sekerrr yumurtlama gününü hesaplasaydin keske tam isabet oludru

tatlım benimkisi şöle oldu adetlerim biraz düzensiz yani 35 gün üstüne oluyor ortalama.Ama yumurtalığımda ağrı , sıvı lastik gibi akını olduğunu anladığım zamanı değerlendirdim.bakalım kısmet umarım olur ama sanki umudum yok gibi ( dua edinnn

ooo sen hepimizden yakınsın müjdeye hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz :))

canım ümidini kaybetme inşallah hep birlikte burada müjdeler verip sevincimizi paylaşacağız :))

hoşgeldin canım :))

umudunu kaybetme canım benim yaaaa inşallah bebeğin seninledir hem mayısa daha çok var değerlendir işte hergünü

Kizlar bende bu aydan umitliyim.kimyasal gebelik yasadim 1 hafta once.tekrardan istiyorum rabbim verirse.29 nisan ovulasyon tarihim.bakalim hayirlisi artik

naptın canım bata 5gün kaldı varmı herhangi bi değişiklik belirti felan

canım hiç bi belirti yaşamadan hatta kendinden gayet ümitsizken hamile olduğunu öğrenen arkadaşlarımız var takılma belirti felan diye
kızlar ben bugün soğan suyuna başladım inşallah faydasını görürüm

şifa olsun inş kuzu bende adetimi bekliyorum dört gözle biliyosun düzensiz benimki geçen ay 28martta oldum bu ay tarlusalım pazar günü bitti heralde bu hafta sonu felan gelir dimi biran önce gelsede başlasam artık çalışmalara inş mayısta olcak çok ümitliyim ve spoşların hızı ne alemde bilmem ama keçiboynuzunun etkisini eşimde görüyorum canım önümüzdeki ay çoook çalışmamaız lazım çoook yoğun bi ay bizi bekliyo inş havalar ısınırda sabah banyo yapıp çıkınca üşümem ha buarada aldım bende dijital derecemi öğlen 3felandı hadi bi deneyim ölçüyüm dedim anam 37.2 çıktı ne ateşli hatunum dedim

Benimde sat 23nisan. 19 şubatta dusuk yaptim daha ilk adetim oldu. Çok istiyorum bende uygun günler için doktora gideyim diyorum ama ne zaman gitsem belli oluur acaba

inşallah bu ay olur canım sana gönderdiğim mesajı okudun dimi :44:
öğlen ölçtüğün dereceye bakma gün içerisinde vücut ısısı artıyo sabah 6 ile 8 arası ölçeceksin en doğru sonuç o zaman çıkıyo. hadi bakalım bu ay hep birlikte halay çekelim hamile kalalım ocakta doğuralım gelsin bebişler dolsun göbüşler

arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum gecen günü de msj yazdım ben bu ay ilk defa denedim 7 aylık evliyim eşim askeri personel benim ayrı yrlerde kalıyoruz iş durumumdan dolayı ben 26 günde adet oluyorum adetlerim cok düzenli gecen ay 9 nisanda adet oldum 16-21 nisan yumurtlama dönemim 16 sinda eşim yanımdaydı o gün gitti sizce hamile olma olasılığım varmı sua hiçbir belirti yok hemen belirti olurmu onu da bilmiyorum ama bana yardımcı olursanız sevinirim
BAT:5 MAYIS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…