Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

Benimde sat 23nisan. 19 şubatta dusuk yaptim daha ilk adetim oldu. Çok istiyorum bende uygun günler için doktora gideyim diyorum ama ne zaman gitsem belli oluur acaba

adetin bittiği gün yada bir gün sonrasıdna git canım ona göre doktorun yönlendirir zaten. senin çok gecikmiş adetin bende 19 şubatta kürtaj oldum 22 martta adet oldum sonra 18 nisanda yine oldum benide doktorum adetin bittiği günden bir gün sonra gel dedi. aslında bugün gidecektim ama dün lekelenme şeklinde kanamam devam etti açık renk akıntım oldu bende yarın için aldım randevumu.
hayırlısı bakalım ne diyecek doktor

canım bu kadar çabuk gebelik belli olmaz en az 15 gün geçmesi lazım oda kesin sonuç vermez acele etme stres yapma bir seferde hamile kalan bir çok insan var sen neden onlardan biri olmayasınki. ama dediğim gibi stres yapma şuan sadece bekle bata daha var acele etme.

okudum mesajını canım benimde cevap yazamadım çok sağolasın bu ay soğan yaptım şimdide diğer otları içiyorum ya bde keçiboynuzu karıştırmayım dedim artık hepsini deneye deneye faydası varsada olmayacak şimdi o otları içiyorum zorlana zorlana önümüzdeki ayda adete 10 gün kala soğana başlıcam yine innnnşş gerek kalmaz ama olmazsa hazirandada incire başlıcam çünkü soğan 2 kür yapılıyomuş yani iki ay arkasından diğer ay incir yapılıyomuş iki ay

canım hiç belli olmazki nediyelim şimdi tam yumurtlama günün şimdi takvimden saydım 20 yada 21 felan oluyo ama hiç belli olmaz belki bu ay 16sında yumurtlamışsındır oluverir belirti arama deminde yazdım hiç belirti olmadan hamiş olanlar var inş olmuştur olmadıysada moral bozmak yok bak ben nerdeyse 2 yıllık evliyim ve 9aydan fazla zamandır bekliyorum olcak diye

buarada cimcime 3 cuma üstüste sela ve ezan arasında cuma suresi okudum (gerçi ilki cuma namazı vakti oldu ama neyse 3. bu cuma okurum inş) meryem suremide okumaya devam ediyorum bugün 29.gün 6mayısta sonuncuyu okucam bitcek inş soğanımı içtim bitkilerimi içiyorum termometremi aldım ateş listemi oluşturdum yani anlıcağın bomba gibi gircem inş bu aya bu ayda olmazsa zaten artık başlarım ben bu işe dicem salcam çayıra ....

inşallah diğer kürlere gerek kalmaz canım mayısta anne olcaz Allah ın izni ile :))

canım bu ay bende okucam onu bakalım. bende bu aya öyle girdim soğanı içiyorum ilaçlarımı içiyorum termometre hazır ovulasyonlar preseedler yastıklar kitaplar hepsi hazır bomba gibi geliyoruuuuzzz

olcz tabi kızııımmm ay davullu zurnalı hamiş olcaz hemde...

bak seen sen ne nezaman aldın presedi bak hiç haber etmiyo seni seni bende bi o eksik kaldı tüh bak olmadı şimdiyastık olarak bizim evde duvar yastığı var hani sedirli evlerde olan yastıklar varya onlardan acaip sert ve yüksek onu kullanmayı düşünüyorum

hoşbulduk canım bir arkadaşın dediği gibi gelsin bebişler dolsun göbişler :) eehehe ay çok sevdimm :)

kıs benimki ikinci el

en güzeli o yastıklar yaa bende yok bende koltuklarımın kırlentlerini kullanmayı düşünüyorum bakalım yada yastık kılıflarına kitap doldurcam

kıs bi düşündümde bize hamile olmak çok yakışır yaaaa göbüşümüz önden çıkacak biz gerine gerine gezcek ooohhhhhhh çok canım çekti

hoşbulduk canım bir arkadaşın dediği gibi gelsin bebişler dolsun göbişler :) eehehe ay çok sevdimm :)

bayanlar selam,
şu ateş ölçme ve preseed hakkında bilgi verirmisiniz

canım ateş ölçme yöntemi adetin ilk günü en geç sabah 8 de ölçmeye başlıyosun hergün aynı saatte bir sonraki adet tarihine kadar ölçüyosun tablo hazırlanıyo tablonu takip ediyosun.
preseed ise kadınların kullandığı vajinal bir krem. ıslaklığı sağlayıp spoşların daha iyi kayarak yum yumlarla buluşmasını sağlıyo bir bakıma hamile kalmayı kolaylaştırıcı bir krem

sağol canım ya aslında benim durum biraz uzun anlatayımda yardımcı olursan çok sevinirim. ben doktora gittim tüm tahliller toxoplazmadan rubellaya her şeye bakıldı. hormon testleri normal (prolaktin, guatr ve progesteron) yumurtlamama baktı ve yumurtlama günlerimide verdi. ama şu var en son 30 martta reglim oldu. 17 gün sonra 16 nisanda ufak bir belirti geldi. dün biraz başladı gibi reglim ama çok az bugünde dün kadar geldi. anlayacağın reglim adam akıllı başlamadı. peki doktorun bana verdiği yuurta ile sperm şu günlerde buluşacaktır dediği 11-13-15-17. günleri hangi tarihe göre hesaplayacağımki ben yardım arkadaşlar

bu ikinci el presed tahmin ettiğim ikinci el presedmi yoksa eğer oysa sıradaki benim unutma sakın

valla hemd ene yakışır benim boyumda kısa anaam yusyuvarlak top gibi bişey olurum heralde en çokta o güzel güzel hamile kıyafetlerine heves ediyorum dün eşimle dolaştık biraz oda takmış kafaya şu kanguruyları nezaman görse bundan bundan diyo dünde dön çabuk arkana bi bak dedi bi döndüm kadının biri bebeğini kanguruya koymuş yürüyo işte bende bunlardan istiyorum diyo canım benim oda onlara heves ediyo bebeğini göbeğinde gezdirmek için göbeğini büyütüyomuş

canım adetlerin düzenliyse adet olmadan önceki 14.gün yumurta çatlıyo hatta demin eşimin doktoruyla görüştüm yine aynı şeyi söyldi döngün normal düzenliyse 14.günden bikaç gün önce ve bikaç gün sonrasını iyi değerlendirin diyor ama benim gibi belirsizse denk gelişine canım hergün çalışıyosun zaten takılma bence yumurtlama günü şu bu diye hergün yada gün aşırı yap canım bak ben geçen ay yumurtalamı ovulasyon testiyle takip ettim çatladğı gün ağrılardanda bildim zaten ilişki oldu doktorda çatlamış ilişki olduysa olur dedi ama olmadı nasip kısmet hayırlısı inş hakkımızda

bu dönemde ilaç veya herhangi bitkisel bişey kullanmadın dimi. ara kanama yapmış sanrıım sende. şu durumda adet tarihinden itibaren sayman gerekirki senin adetin galiba dün başladı. yada normal adet günün hangi günse o güne kadar bekle normal adet gününde de olmazsan o zaman doktoruna tekrar git canım.

merhaba arkadaşlar ben de bu ay kimyasal gebelik yaşadım malesef 2 ay olmuştu çocuk düşüneli 2. ayda oldu ama kimyasal malesef adet tarihimde değişmiş oldu 16 nisanda kanamam başladı. Geçen ay gün aşırı ile olmuştu bu ay hiç birşey yapmayı düşünmüyorum sadece 3 günde bir ilişki düşünüyoruz bakalım hayırlısıyla olur inş.Allah herkese sağlıklı bir gebelik nasip etsin

tatlım benim çatlama 16. günde oluyor. fakat bu ayki adet başlama tarihimi kestiremediğim için ne zaman deneyeceğim onu bilemedim :)
bu arada senin sonuç ne zaman belli olacak inşallah...

ahahaa evet şekerim o ikinci el
merak etme aklımdasın benden sana geçecek ama hatırlat zamanı gelince
bence çok beğeniyorum kanguruları ama mayısta hamile kalırsam ocakta doğacak bi 5 aylık olacak ben içine sokup taşıyana kadar ama nasip bakalım olsunda ben kışın bile gezdiririm
bende uzun boyluyum zayıf olduğum için zeytin yutmuş solucan gibi olurum kesin ama en çok kot elbiseleri beğeniyorum çok yakışıyo hamilelere bende alcam nasip olursa bide göğüs altından bollaşan tuniklerden alcam
benim kocamın zaten göbeği var arkadasın bebeğini bazen alıyo kucağında bulaşık süngeri gibi kalıyo bebek

canım öncelikle geçmiş olsun. inşallah bu ay gerçek gebeliği yaşarız hep birlikte. bence gün aşırıda devam et 3 günde bir yapma. yinede sen bilirsin ama en sağlıklısının gün aşırı olduğunu söylüyor doktorlar. belki ara verdiğin o 2 güne denk gelir yumurtlaman. sen bilirsin ama ben olsam iki günde bir yapmaya devam ederdim

tatlım benim çatlama 16. günde oluyor. fakat bu ayki adet başlama tarihimi kestiremediğim için ne zaman deneyeceğim onu bilemedim :)
bu arada senin sonuç ne zaman belli olacak inşallah...

canım benm beklediğim bi sonuç yok şimdilik tarlusalımı içtim kürlerimi yaptım ben adet olmayı bekliyorum ondan sonra inş bekleyişe başlıcam adetimde inş bu hafta sonu felan olurum diye düşünüyorum yani şuan için bende dört gözle kırmızıları bekleyenlerdenim

sizz varyaaaa çok hainsiniz hangi ara hallettiniz beeee neyse amaan sen kullan şekerim bana zaten gerek kalmıcak ben mayısta hamiş olcağım için kız gerçi hesapladımda senin adetin bitti bide hemen yumurtlarsan ben adet olup yumurtayı büyütüp çatlataan kadar sen hamiş olduğunu öğreirsin bile hımmm tamam şekerim adresi veririm sana ben

ayy kanguruyu görünce yazmadan edemedim.dün akşam kocam dediki sen sakın o şeylerden alma sürekli düşüp duruyosun zaten bari bebeğe bişe olmasın dedi
cidden o açıdan çok tehlikeli bişey bencede:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…