- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
Benimde sat 23nisan. 19 şubatta dusuk yaptim daha ilk adetim oldu. Çok istiyorum bende uygun günler için doktora gideyim diyorum ama ne zaman gitsem belli oluur acaba
arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum gecen günü de msj yazdım ben bu ay ilk defa denedim 7 aylık evliyim eşim askeri personel benim ayrı yrlerde kalıyoruz iş durumumdan dolayı ben 26 günde adet oluyorum adetlerim cok düzenli gecen ay 9 nisanda adet oldum 16-21 nisan yumurtlama dönemim 16 sinda eşim yanımdaydı o gün gitti sizce hamile olma olasılığım varmı sua hiçbir belirti yok hemen belirti olurmu onu da bilmiyorum ama bana yardımcı olursanız sevinirim
BAT:5 MAYIS
inşallah bu ay olur canım sana gönderdiğim mesajı okudun dimi :44:
öğlen ölçtüğün dereceye bakma gün içerisinde vücut ısısı artıyo sabah 6 ile 8 arası ölçeceksin en doğru sonuç o zaman çıkıyo. hadi bakalım bu ay hep birlikte halay çekelim hamile kalalım ocakta doğuralım gelsin bebişler dolsun göbüşler
arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum gecen günü de msj yazdım ben bu ay ilk defa denedim 7 aylık evliyim eşim askeri personel benim ayrı yrlerde kalıyoruz iş durumumdan dolayı ben 26 günde adet oluyorum adetlerim cok düzenli gecen ay 9 nisanda adet oldum 16-21 nisan yumurtlama dönemim 16 sinda eşim yanımdaydı o gün gitti sizce hamile olma olasılığım varmı sua hiçbir belirti yok hemen belirti olurmu onu da bilmiyorum ama bana yardımcı olursanız sevinirim
BAT:5 MAYIS
okudum mesajını canım benimde cevap yazamadım çok sağolasın bu ay soğan yaptım şimdide diğer otları içiyorum ya bde keçiboynuzu karıştırmayım dedim artık hepsini deneye deneye faydası varsada olmayacak şimdi o otları içiyorum zorlana zorlana önümüzdeki ayda adete 10 gün kala soğana başlıcam yine innnnşş gerek kalmaz ama olmazsa hazirandada incire başlıcam çünkü soğan 2 kür yapılıyomuş yani iki ay arkasından diğer ay incir yapılıyomuş iki ay
buarada cimcime 3 cuma üstüste sela ve ezan arasında cuma suresi okudum (gerçi ilki cuma namazı vakti oldu ama neyse 3. bu cuma okurum inş) meryem suremide okumaya devam ediyorum bugün 29.gün 6mayısta sonuncuyu okucam bitcek inş soğanımı içtim bitkilerimi içiyorum termometremi aldım ateş listemi oluşturdum yani anlıcağın bomba gibi gircem inş bu aya bu ayda olmazsa zaten artık başlarım ben bu işe dicem salcam çayıra ....
inşallah diğer kürlere gerek kalmaz canım mayısta anne olcaz Allah ın izni ile :))
canım bu ay bende okucam onu bakalım. bende bu aya öyle girdim soğanı içiyorum ilaçlarımı içiyorum termometre hazır ovulasyonlar preseedler yastıklar kitaplar hepsi hazır bomba gibi geliyoruuuuzzz
ooo sen hepimizden yakınsın müjdeye hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz :))
canım ümidini kaybetme inşallah hep birlikte burada müjdeler verip sevincimizi paylaşacağız :))
hoşgeldin canım :))
umudunu kaybetme canım benim yaaaa inşallah bebeğin seninledir hem mayısa daha çok var değerlendir işte hergünü
olcz tabi kızııımmm ay davullu zurnalı hamiş olcaz hemde...
bak seen sen ne nezaman aldın presedi bak hiç haber etmiyo seni seni bende bi o eksik kaldı tüh bak olmadı şimdiyastık olarak bizim evde duvar yastığı var hani sedirli evlerde olan yastıklar varya onlardan acaip sert ve yüksek onu kullanmayı düşünüyorum
hoşbulduk canım bir arkadaşın dediği gibi gelsin bebişler dolsun göbişler :) eehehe ay çok sevdimm :)
bayanlar selam,
şu ateş ölçme ve preseed hakkında bilgi verirmisiniz
canım ateş ölçme yöntemi adetin ilk günü en geç sabah 8 de ölçmeye başlıyosun hergün aynı saatte bir sonraki adet tarihine kadar ölçüyosun tablo hazırlanıyo tablonu takip ediyosun.
preseed ise kadınların kullandığı vajinal bir krem. ıslaklığı sağlayıp spoşların daha iyi kayarak yum yumlarla buluşmasını sağlıyo bir bakıma hamile kalmayı kolaylaştırıcı bir krem
bu ikinci el presed tahmin ettiğim ikinci el presedmi yoksa eğer oysa sıradaki benim unutma sakınkıs benimki ikinci el
en güzeli o yastıklar yaa bende yok bende koltuklarımın kırlentlerini kullanmayı düşünüyorum bakalım yada yastık kılıflarına kitap doldurcam
kıs bi düşündümde bize hamile olmak çok yakışır yaaaa göbüşümüz önden çıkacak biz gerine gerine gezcek ooohhhhhhh çok canım çekti
sağol canım ya aslında benim durum biraz uzun anlatayımda yardımcı olursan çok sevinirim. ben doktora gittim tüm tahliller toxoplazmadan rubellaya her şeye bakıldı. hormon testleri normal (prolaktin, guatr ve progesteron) yumurtlamama baktı ve yumurtlama günlerimide verdi. ama şu var en son 30 martta reglim oldu. 17 gün sonra 16 nisanda ufak bir belirti geldi. dün biraz başladı gibi reglim ama çok az bugünde dün kadar geldi. anlayacağın reglim adam akıllı başlamadı. peki doktorun bana verdiği yuurta ile sperm şu günlerde buluşacaktır dediği 11-13-15-17. günleri hangi tarihe göre hesaplayacağımki benyardım arkadaşlar
sağol canım ya aslında benim durum biraz uzun anlatayımda yardımcı olursan çok sevinirim. ben doktora gittim tüm tahliller toxoplazmadan rubellaya her şeye bakıldı. hormon testleri normal (prolaktin, guatr ve progesteron) yumurtlamama baktı ve yumurtlama günlerimide verdi. ama şu var en son 30 martta reglim oldu. 17 gün sonra 16 nisanda ufak bir belirti geldi. dün biraz başladı gibi reglim ama çok az bugünde dün kadar geldi. anlayacağın reglim adam akıllı başlamadı. peki doktorun bana verdiği yuurta ile sperm şu günlerde buluşacaktır dediği 11-13-15-17. günleri hangi tarihe göre hesaplayacağımki benyardım arkadaşlar
bu ikinci el presed tahmin ettiğim ikinci el presedmi yoksa eğer oysa sıradaki benim unutma sakın
valla hemd ene yakışır benim boyumda kısa anaam yusyuvarlak top gibi bişey olurum heralde en çokta o güzel güzel hamile kıyafetlerine heves ediyorum dün eşimle dolaştık biraz oda takmış kafaya şu kanguruyları nezaman görse bundan bundan diyo dünde dön çabuk arkana bi bak dedi bi döndüm kadının biri bebeğini kanguruya koymuş yürüyo işte bende bunlardan istiyorum diyo canım benim oda onlara heves ediyo bebeğini göbeğinde gezdirmek için göbeğini büyütüyomuş
canım adetlerin düzenliyse adet olmadan önceki 14.gün yumurta çatlıyo hatta demin eşimin doktoruyla görüştüm yine aynı şeyi söyldi döngün normal düzenliyse 14.günden bikaç gün önce ve bikaç gün sonrasını iyi değerlendirin diyor ama benim gibi belirsizse denk gelişine canım hergün çalışıyosun zaten takılma bence yumurtlama günü şu bu diye hergün yada gün aşırı yap canım bak ben geçen ay yumurtalamı ovulasyon testiyle takip ettim çatladğı gün ağrılardanda bildim zaten ilişki oldu doktorda çatlamış ilişki olduysa olur dedi ama olmadı nasip kısmet hayırlısı inş hakkımızda
bu ikinci el presed tahmin ettiğim ikinci el presedmi yoksa eğer oysa sıradaki benim unutma sakın
valla hemd ene yakışır benim boyumda kısa anaam yusyuvarlak top gibi bişey olurum heralde en çokta o güzel güzel hamile kıyafetlerine heves ediyorum dün eşimle dolaştık biraz oda takmış kafaya şu kanguruyları nezaman görse bundan bundan diyo dünde dön çabuk arkana bi bak dedi bi döndüm kadının biri bebeğini kanguruya koymuş yürüyo işte bende bunlardan istiyorum diyo canım benim oda onlara heves ediyo bebeğini göbeğinde gezdirmek için göbeğini büyütüyomuş
canım adetlerin düzenliyse adet olmadan önceki 14.gün yumurta çatlıyo hatta demin eşimin doktoruyla görüştüm yine aynı şeyi söyldi döngün normal düzenliyse 14.günden bikaç gün önce ve bikaç gün sonrasını iyi değerlendirin diyor ama benim gibi belirsizse denk gelişine canım hergün çalışıyosun zaten takılma bence yumurtlama günü şu bu diye hergün yada gün aşırı yap canım bak ben geçen ay yumurtalamı ovulasyon testiyle takip ettim çatladğı gün ağrılardanda bildim zaten ilişki oldu doktorda çatlamış ilişki olduysa olur dedi ama olmadı nasip kısmet hayırlısı inş hakkımızda
merhaba arkadaşlar ben de bu ay kimyasal gebelik yaşadım malesef 2 ay olmuştu çocuk düşüneli 2. ayda oldu ama kimyasal malesef adet tarihimde değişmiş oldu 16 nisanda kanamam başladı. Geçen ay gün aşırı ile olmuştu bu ay hiç birşey yapmayı düşünmüyorum sadece 3 günde bir ilişki düşünüyoruz bakalım hayırlısıyla olur inş.Allah herkese sağlıklı bir gebelik nasip etsin
tatlım benim çatlama 16. günde oluyor. fakat bu ayki adet başlama tarihimi kestiremediğim için ne zaman deneyeceğim onu bilemedim :)
bu arada senin sonuç ne zaman belli olacak inşallah...
ahahaa evet şekerim o ikinci el
merak etme aklımdasın benden sana geçecek ama hatırlat zamanı gelince
bence çok beğeniyorum kanguruları ama mayısta hamile kalırsam ocakta doğacak bi 5 aylık olacak ben içine sokup taşıyana kadar ama nasip bakalım olsunda ben kışın bile gezdiririm
bende uzun boyluyum zayıf olduğum için zeytin yutmuş solucan gibi olurum kesinama en çok kot elbiseleri beğeniyorum çok yakışıyo hamilelere bende alcam nasip olursa bide göğüs altından bollaşan tuniklerden alcam
benim kocamın zaten göbeği var arkadasın bebeğini bazen alıyo kucağında bulaşık süngeri gibi kalıyo bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?