Yaklaşık 2 yıldır istiyoruz başlarda çok da takmadık yumurtlama gunlerine vs ama son bir yıldır herşeyi denememize rağmen nasip olmadı. Sen kaç yıldır istiyorsunİnşallah kanda negatifi görürsünüzİdrar yanıltıcı olabiliyor ☺ Ne zamandır gebelik planlıyorsunuz ?
Bizim de bir yıl oldu ama çok badireli geçti iki kimyasal düşük bir 13 haftalık düşük ardından kürtaj sonra histereskopi derken konu aşılamaya geldiYaklaşık 2 yıldır istiyoruz başlarda çok da takmadık yumurtlama gunlerine vs ama son bir yıldır herşeyi denememize rağmen nasip olmadı. Sen kaç yıldır istiyorsun
Eminim çok zordur ama en azından hamile kalabiliyorsun bunu bilmek de çok önemli bazen. Ben mesela hiç kalamadım, senin durumun daha umutlu pozitif ol herşey güzel olacakBizim de bir yıl oldu ama çok badireli geçti iki kimyasal düşük bir 13 haftalık düşük ardından kürtaj sonra histereskopi derken konu aşılamaya geldi☺ Yazarken yoruldum resmen bir yıl içinde yaşarken sen düşünAma yine de geleceğe umutla bakmaya çalışıyorum her şeyin bir zamanı var umarım çok beklemeyiz
İnşallahEminim çok zordur ama en azından hamile kalabiliyorsun bunu bilmek de çok önemli bazen. Ben mesela hiç kalamadım, senin durumun daha umutlu pozitif ol herşey güzel olacak
İnşallah sizin ne kontrolü olacakMerhaba umarım güzel sonuçlanır benim de cuma kontrolüm var
Bende sizin gibi bir aksilik çıkmazsa bu ay ilk defa asılama yaptıracagım umarım ilk ve son olurMerhaba kızlar. 2 yıllık evliyim yaklaşık olarak. Bu ay ilk defa aşılama olacsğım. Yaş 36.
İnşaallah. Aşılama için yorumlar iyi değil o yüzden tutmayınca kendimizi çok üzmeyiz heralde. Tutarsa da süper ötesi olur canımBende sizin gibi bir aksilik çıkmazsa bu ay ilk defa asılama yaptıracagım umarım ilk ve son olur
İnşallah %15 tutma ıhtımalı dıyorlar herşey allahtan sız suan bır ılac kullanıyor musunuzİnşaallah. Aşılama için yorumlar iyi değil o yüzden tutmayınca kendimizi çok üzmeyiz heralde. Tutarsa da süper ötesi olur canım
Klomen ile estrofem verdi doktor banaİnşallah %15 tutma ıhtımalı dıyorlar herşey allahtan sız suan bır ılac kullanıyor musunuz
Ben çarşamba günü aşılama tedavisine başladım her gün Gonal f iğne ve oksopar iğne vuruyorum kendime. Sanırım yumurtaların kaç mm olduğuna bakılacak. Aşılama gününe kadar ara ara çağıracak doktorum.İnşallah sizin ne kontrolü olacak
Çok arada bi değer ben henüz kan vermedim yarına kaldı. Doktorun ne dedi bu değer içinArkadaşlar merhaba bende pkoluyum maalesef 1,5 yıldır çocuk istiyoruz olmadı eşimde bir problem yok . 22 mayısta aşılama yaptırdım dün 14. Günümdü betahcgm 8.84 geldi negatif mi pozitifmi bilemedim yardımcı olabilcek veya böle olup yükselen varmı
Pozitif gibi görünüyor bir hafta sonra birdaha bakçaz dedi tutunursa yükselecek dedi bu belirsizlik beni mahfedio ama yaÇok arada bi değer ben henüz kan vermedim yarına kaldı. Doktorun ne dedi bu değer için
Senin ilk aşılamanmı yarın 14. Günün mü ay inş olmuştur seninki de yaÇok arada bi değer ben henüz kan vermedim yarına kaldı. Doktorun ne dedi bu değer için
Bence pozıtıf hıc sıkma canınıPozitif gibi görünüyor bir hafta sonra birdaha bakçaz dedi tutunursa yükselecek dedi bu belirsizlik beni mahfedio ama ya
Ya nasıl bal akmış ağzındanBence pozıtıf hıc sıkma canını
Ya nasıl bal akmış ağzındaninş öyledir ama düşük değer olması üzüo karamsarda olmak istemiyorum
Evet 3gün sonra ay inş tutmuştur ne kadar zormuş bu işler allah kimsenin kucağını boş bırakmasıngeç döllenme olmuştur ondan düşüktür belkı hıc uzme kendını haftaya mı yaptıracaksın testı
Merhaba bende 2 yillik evliyim ve sizinle ayni yastayim ilk asilamami sabah olacagim. Dr once hap verdi clomed 5 gun kullandim azoncede yumurtaliklarima bakti 2si catlamis cok guzel dedi ve igne vurdu sabah 7de asilama icin gelin dedi.Merhaba kızlar. 2 yıllık evliyim yaklaşık olarak. Bu ay ilk defa aşılama olacsğım. Yaş 36.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?