mayıs sonu burun ameliyatı olanlar

Welldone

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2019
39
4
1
34
Arkadaslar merhaba iki gün sonra bandajlarm alınacak oncesinde gordum yuzum şiş oldugu icinmi bilmiyorm hic begenmedm çok kalkık ve domuz burnu gibiydi umarm kalkıklıgı düzelir aynı süreci yaşayan oldumu ? nezaman düzeliyor pskoljm bozuldu etrafın lafı bi yandan bi yandan kendi pişmanlıgım hepsi üst üste geldi 😔

Benimki çok kalkıktı gerçi ben farkında değildim ama. Etrafımdakiler artık birkaç yıl geçtikten sonra senin burnun çok düzeldi güzelleşti tam oturdu eskiden çok kalkıktı diyorlardı. 6 ayda çoğu olmak üzere 1,5 yılda tüm şişlikler inince tam şeklini alıyor. Büyük ölçüde kalkıklığı inecektir.

ben 23 Mayıs'ta ameliyat oldum. Şu an durumumdan çok çok memnunum. Benim gözümle gördüğüm hiç şişlik yok ama doktorum daha da güzel olacağını söyledi. Çok mutluyum iyi ki olmuşum..

24 mayısta ameliyat oldum kızlar burnumun yan duvarında koyu renkli bölge oluştu inanılmaz moralim bozuldu ve dün gece hiç uyuyamadım foto atıyorum lütfen yorum

Eklentiler

• IMG_20190611_152643.webp
    IMG_20190611_152643.webp
    5 KB · Görüntüleme: 50
ben 23 Mayıs'ta ameliyat oldum. Şu an durumumdan çok çok memnunum. Benim gözümle gördüğüm hiç şişlik yok ama doktorum daha da güzel olacağını söyledi. Çok mutluyum iyi ki olmuşum..
Cok sevindm senn adına cnm yarın benımde cıkıcak benım yuzumu cok degıstırdı hic begenmiyorm umarm biraz alısırm yarn foton varsa atablrmsn yuzun gozukmesede olur😊

Benimki çok kalkıktı gerçi ben farkında değildim ama. Etrafımdakiler artık birkaç yıl geçtikten sonra senin burnun çok düzeldi güzelleşti tam oturdu eskiden çok kalkıktı diyorlardı. 6 ayda çoğu olmak üzere 1,5 yılda tüm şişlikler inince tam şeklini alıyor. Büyük ölçüde kalkıklığı inecektir.
İnsallah ya sevindm senin adına ilk 6 ay cok zor olucak sanki daha bandajlar acılmadan etrafa düşcek diye acıklama yapmaktan bıktm ben bile kabullenip begenicegmi düşünmüyorm

Boşver ya insanları. Senin için de karar vermek için çok erken. Bi bekle sakince, insin şişlikler. Alçı çıktıktan sonra bant kalmıştı sadece, sonucu merak ettikleri için gelmişlerdi arkadaşlarım sonra görünce konuyu hiç açmadılar ameliyat olmamışım gibi 😄 ne diyeceklerini bilememişler çünkü çok şaşırmışlar 😄 benimki çok şişmişti gerçi şu an ilk haline göre baya baya farklı.

Aynenn benmde cogu bişey demiyo anlamadım cok şiş bide yuzun degişms gibi yakınlarm iyi ya da kötü yorum yapmıyo inşallah bi iki aya degişm olurmu

Şuan son durum boyle

Eklentiler

• 0A2F9E4B-AC00-42EF-BE67-91159E537E18.webp
    0A2F9E4B-AC00-42EF-BE67-91159E537E18.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 56
Aynenn benmde cogu bişey demiyo anlamadım cok şiş bide yuzun degişms gibi yakınlarm iyi ya da kötü yorum yapmıyo inşallah bi iki aya degişm olurmu
Yüzünüz değişiyor illaki.
Ama o kaş arası mesafe ilk zamanlar komik oluyor hakikatten.

Arkadaslar merhaba iki gün sonra bandajlarm alınacak oncesinde gordum yuzum şiş oldugu icinmi bilmiyorm hic begenmedm çok kalkık ve domuz burnu gibiydi umarm kalkıklıgı düzelir aynı süreci yaşayan oldumu ? nezaman düzeliyor pskoljm bozuldu etrafın lafı bi yandan bi yandan kendi pişmanlıgım hepsi üst üste geldi 😔
O kalkıklık,domuza benzeme durumları geçiyor,herkesin öyle oluyor,bir günde bile değişiyor burun,akşam farklı sabah bakıyorum daha farklı,üç aya yaklaştı benim bazen çok güzel görünüyor bazen yamuk yumuk,doktor üç ay sabret dedi ama galiba bi üç ay daha beklemem lazım çünkü daha düzgün değil,ödemler var,masaj yapınca iniyor,bi kaç dk sonra tekrar şişiyor,aynaya çok bakma dedi doktor ama mümkünmü sürekli son halini görmek istiyor insan,bi mutlu oluyorum bi moralim bozuluyor.

Aynı benımde oyle eski burnum kötü olsa gam yemicem şimdi geldim hastaneye bandajlar cıkıcak yaptk bi hata sadece düzelmesini bekliyorum dedignz gibi iki uc ay beklıcem insan sürekli aynaya baka baka kendi pskolojisini bozuyo 😣

Back
X