Mayıs tüpbebek transfer belirtileri 2025

seda159

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2024
154
26
18
39
Mayıs 1 transfer 2. Transferim yapıldı benimle bilirkte transfer olanlar ve olacaklar tecrübelerimizi paylaşalım.

Mayıs 1 transfer 2. Transferim yapıldı benimle bilirkte transfer olanlar ve olacaklar tecrübelerimizi paylaşalım.
Benimki de aynı gün bende bugün hiç belirti ağrı sızı kalmadı herhalde olumsuz

Merhaba! Hanımlar benimde transferim 2 mayısta oldu bu ikinci transferim ilk transferim olumsuz geçti ilkinde çok stresliydim ama bunda sakin kalmaya çalışıyorum ama kafamda hep bi düşünce elimde değil belirtileriniz oldu mu nasıl oluyo benim bazen belim ağrıyo ama onuda kendimi hep kuruyormuşum gibi geliyo yada sürekli uzanmaktan dinlenmekten diyorum bide 2 günün gecesi uyandım lavabodan sonra adet sandısı gibi 3 4 dk boyunca sürdü ve geçti sizde durumlar ne biraz uzun oldu ama 🤷‍♀️

Merhaba! Hanımlar benimde transferim 2 mayısta oldu bu ikinci transferim ilk transferim olumsuz geçti ilkinde çok stresliydim ama bunda sakin kalmaya çalışıyorum ama kafamda hep bi düşünce elimde değil belirtileriniz oldu mu nasıl oluyo benim bazen belim ağrıyo ama onuda kendimi hep kuruyormuşum gibi geliyo yada sürekli uzanmaktan dinlenmekten diyorum bide 2 günün gecesi uyandım lavabodan sonra adet sandısı gibi 3 4 dk boyunca sürdü ve geçti sizde durumlar ne biraz uzun oldu ama 🤷‍♀️
Canım o bel ağrısı ve kasık ağrısını estrofem yapıyor rahim duvarını kalınlaştırdıgı için kasıga ve bele baskı yapıyor tabi birde Progesteron var bu belirti herkesde var oyüzden beklemekten başka çaremiz yok bu saydıkların bendede oluyor geçen başarısız geçen transferimde de oldu oyüzden bunlara takılmamaya çalıştım busefer geçen sefer bunları belirti sayıp baya hayal kırıklığına uğramıştım genel olarak pozitifi gören de de negatifi gören kişilerin de hepsinde bu belirti zaten var ilaçlardan dolay kısaca. benim bir önceki gebeliğim aşılamada olmuştu 6 haftalıkken kalbi durmuştu onda mesela transferden sonra 9/10 gün belimin ortası ikiye yarılacak gibi ağrı oluyordu biraz fazla ayakta durup yürüdüğümde ve 2 adım atsam tıkanıyordum ama onda hiç ilaç kullanmamıştım aşılama doğal yolla oluşan genellikle aynı ama bu farklı.seninlr tets günümüz arasında 1 gün var

12 mayısta test yapıcam ama hiç ümitli değilim bi öncekinde çok ümitlenmiştim yıkıldım resmen bu transferimde yapıştırma oldu etkisi olurmu bilmem hipo hipo hastasıyım ben yani ilaçla regl görüyorum siz hangi hastanede oldunuz doktorunuz kim

12 mayısta test yapıcam ama hiç ümitli değilim bi öncekinde çok ümitlenmiştim yıkıldım resmen bu transferimde yapıştırma oldu etkisi olurmu bilmem hipo hipo hastasıyım ben yani ilaçla regl görüyorum siz hangi hastanede oldunuz doktorunuz kim
Benim pamuukkale araştırma hastanesi bende şeninin gibi ilkinde çok hevesliydim çok büyük hayali kırıklığı yaşadım şuan bende çok tedirginim bende çok fazla sıkıntı yaşadım inan 1. Dış gebelik 1 aşılamayla düşük 2 tane daha başarısz aşılama histereskopi rahim filmi çok yoruldum inana Allah yardımcımız olsun😔

Benim pamuukkale araştırma hastanesi bende şeninin gibi ilkinde çok hevesliydim çok büyük hayali kırıklığı yaşadım şuan bende çok tedirginim bende çok fazla sıkıntı yaşadım inan 1. Dış gebelik 1 aşılamayla düşük 2 tane daha başarısz aşılama histereskopi rahim filmi çok yoruldum inana Allah yardımcımız olsun😔

İnşallah emeklerimizin karşılığını en güzel şekilde alırız.benimde brüksel tüp bebek merkezinde yücel bey tarafından oldu 3 embriyom kaldı buda tutmazsa bir sonraki 2 embriyo transfer olucak 🤦🏻‍♀

İnşallah emeklerimizin karşılığını en güzel şekilde alırız.benimde brüksel tüp bebek merkezinde yücel bey tarafından oldu 3 embriyom kaldı buda tutmazsa bir sonraki 2 embriyo transfer olucak 🤦🏻‍♀
Sen yine şanslısın ben her iki transferimde de embriyo sadece 2 tane oluştu ve ikisindede sil baştan başladım embriyom olmadığı için bendede yumurta az çıkıyor Amh düşük şimdi negatif sonuç yine alırsam hiç embriyom yok benim yine sil baştan başlamak zorundayım Buda maadi manevi çok zor nedeyim vardır Allahın bir hikmeti isyan etmek istemiyorum ama çok üzücü bir durum tekrar maddi olarak yapmam bir süre için zor benim maalesef

Benimde çok farklı değil aslında benimde yumurtalıklarım az ve küçük havuz yöntemi denedim ben hiç transfer olmadan ondan elimde bu embriyolarım var yani bi ton ilaç hastane baya masraf doktor transfer yapmadan isterseniz tekrar yapalım havuz yöntemini elimizde embriyo bulunsun olumlu sonuç alırsak 2 yıl kadar bu tedaviyi göremezsin yaşıma göre yumurtalıklarım daha çok düşer tekrar çocuk istersiniz diye bizede mantıklı geldi ama sonuç bu yani benim iki toplamadan elimde 5 embriyom oluştu

Şuan kullandığınız ilaçlar neler günde kaç defa yada benim mi fazla ilaç kullanmaktan perişan oldum

Benimde çok farklı değil aslında benimde yumurtalıklarım az ve küçük havuz yöntemi denedim ben hiç transfer olmadan ondan elimde bu embriyolarım var yani bi ton ilaç hastane baya masraf doktor transfer yapmadan isterseniz tekrar yapalım havuz yöntemini elimizde embriyo bulunsun olumlu sonuç alırsak 2 yıl kadar bu tedaviyi göremezsin yaşıma göre yumurtalıklarım daha çok düşer tekrar çocuk istersiniz diye bizede mantıklı geldi ama sonuç bu yani benim iki toplamadan elimde 5 embriyom oluştu
Vardır bundada bir hayır benimde arkadaşlarım var tüp bebek yaptırıp 3. De tutanlar canını sıkma umarım busefer sonuçlarımız güzel çıkarda başka hiçbirşeye gerek kalmaz.bak sonuçta yumurtan çıkmış ve embriyo olmuş önemli olan bu yapıştırmada yapılmış busefer şansın daha yüksek buarada Vakti zamanı geldiyse ilahi olur senin kaçıncı yılın evlilik tr nezmaandan belli tedavi olysn Bebek için

inşallah isteyen herkese güzel sonuçlar nasip etsin bir buçuk yıllık evliyim ben 9 ay kadar bekledik sonra doktora gidince sonuç bu oldu bekliyordum ben zaten ilaç tedavi yöntemiyle olucağını ama bu kadarını beklemiyordum yaşım 29 bu arada. çok şükür yine başka sorunlarla karşılaşmadım sizin yaşınız kaç yıllık evliliğiniz

Canım benim 39 yaşındayım 3.yılıma girdim 3 yıldırda uğraşıyorum maalesef😔 benim yaş sorunum da var bende normalde birşey yoktu dış gebelik kürtaj alt üst etti beni sağ tüpüm kapandı falan derken bu zamana geldim bakalım bundan sonrası güzel olsun hepimiz için ama canını sıkma daha yaşın küçük evliliğinde çok yeni ben inanıyorum çok sürmez hamile kalıcaksın sen

İnşallah canım dualarımız kabul olması dileğiyle ama bi doktordan duymuştum tüp tıkanıklığı en kolay hastalarmış inşallah ikimizde test günümüzde mutlu haberler alırız tatlı minnoş bebeklerimiz olur 🥰

Merhaba ben de 3 mayıstan bu yana beklemedeyim. Transfer sonrası hangi ilaçları kullanıyorsunuz acaba?

Merhaba ben de 3 mayıstan bu yana beklemedeyim. Transfer sonrası hangi ilaçları kullanıyorsunuz acaba?
Transferdn 4/5 gün önce kullanmaya başlıysun ilaçları transfer tarihin belli olunca çağırıyorlar ilaçları başlatıyorlar 5 gün içindede transferin oluyor.estrofem,Progesteron,climara forte bant ,coraspirin,folik asit,monodoks ve prednol diye ilaçlar fakat prednol ve monodoksu transferden sonra bırakıysun diğerlerine devam ediysun sonuç belli olana kadar

Birde transferden sonra kan sulandırıcı iğne göbek yada koldan kendi kendine vurduğun ayrıca Progesteronun iğnesinde veriyorlar fitil olanın dışın da iğneyide gün aşırı 1 tane vurdrysn

Back
X