kuşum ilk defa denk geldik senle konuşmayacak mısın??azracımmm hu huuuuuuuu :kedi:
diğer yazdıklarını yeni gördum canım. size yakınız kütahya da oturuyoruz aslında gidecegimiz yer tedavi icin cok iyi millet burdan oraya gidiyo aşılama tüp vs icın ama nedense burda bi denemk istiyoruz nasip artık. bu arada Antalya ya gidiyorz. sen tedavi icin izmire mi gidip geliyorsun öleyse senin işin de zor canım yaa git gel. izmirli misin sen
evvet güzelim izmirliyim ama izmire gidip gelmiyorum tedavi için ona güç yetmez keşke yetse....tedavi çok pahalı afyonda kasabada yaşıyorum merkeze 1 saat uzaklıkta merkeze gidip geliom...ooo antalya iyimiş cnm ya...benim bulunduğum yer gibi biyere gideceksen ondan demiştim...keşke afyonda olsaydın buluşur görüşürdük....bilmiyorumkismile keşkelerin olmasın eğer drun iyise eşinde razıysa denemelisin...senin olduğunu aşağıda yazıyodu gördüm ondan çok şey yazdım sana karşılıklı anlık konuşalım die ama sen gittin...:sinifsinif: öpüyorum cnm görüşürüz
merhaba canım yeni topiğin hayırlı olsun umarım önümüzdeki ayada hamilelik topiği açarsın bende bu ay doktorumla konuşucam kabul ederse bende aşılama yaptırmak istiyorum en azında sansım biraz daha yüksek çünkü eşimin spermi 20 milyon çıktı doktor iyi dedi ama normal çok iyi değil biliyosun bu ay klomenle 2. tedavim ve gene olmadı 2 gün sonra gelecek belirtiler başladı napalım hepimizin yardımcısı olsun rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?