Mayıs ve haziran ayında aşılama yaptıracaklar...

kuşum ilk defa denk geldik senle konuşmayacak mısın??azracımmm hu huuuuuuuu :kedi:

şimdi geldim canım burdayım. hayırlısı bakalım bi adetim gelsin karar veririz ne yapacağimıza. orda mısınnn?CADIARZU

diğer yazdıklarını yeni gördum canım. size yakınız kütahya da oturuyoruz aslında gidecegimiz yer tedavi icin cok iyi millet burdan oraya gidiyo aşılama tüp vs icın ama nedense burda bi denemk istiyoruz nasip artık. bu arada Antalya ya gidiyorz. sen tedavi icin izmire mi gidip geliyorsun öleyse senin işin de zor canım yaa git gel. izmirli misin sen

evvet güzelim izmirliyim ama izmire gidip gelmiyorum tedavi için ona güç yetmez keşke yetse....tedavi çok pahalı afyonda kasabada yaşıyorum merkeze 1 saat uzaklıkta merkeze gidip geliom...ooo antalya iyimiş cnm ya...benim bulunduğum yer gibi biyere gideceksen ondan demiştim...keşke afyonda olsaydın buluşur görüşürdük....bilmiyorumkismile keşkelerin olmasın eğer drun iyise eşinde razıysa denemelisin...senin olduğunu aşağıda yazıyodu gördüm ondan çok şey yazdım sana karşılıklı anlık konuşalım die ama sen gittin...:sinifsinif: öpüyorum cnm görüşürüz

:1shok:
evet izmirde cok iyi bu konuda gidip gelebilsen keşke kasabada olman kötü ya git gel cok zor olur. dr um iyi burdaki eşimde burda bi deneseydik diyo, oraya gidince doktorumu falan ayarladık zaten benim adetim gelmiyo ilacta kullanmıyorum belki taşınıncı gelir orda giderim hayırlısı neyse o olsun hepimiz icin, afyonda olaydm görüşürdük ne güzel bu konuları dertleşecegim kimse yok ne aile icinde ne cevremde eee eşekten düşenin halini eşekten düşen anlarmış. delikafadulden:1shok:

canım adetin gelmiosa farlutal kullan basit bi adet getirici bence bulunduğun yerden gitmeden dene bak eşinde diomuş...çünkü oraya gidince erteler durursun bisüre iyi drları araştırırsın....sen biran önce bi farlutal al kullan adet olunca druna git...ben her ay kullanıyorum bi zararı yok adet getiirici bana drum vermişti..görüşmek üzere öptüm...hadi ya sende başla ben 20 sinde başlıccam iğnelere....haziranda sen ben ve seydam 3 ümüz hamile olalım...

merhaba canım yeni topiğin hayırlı olsun umarım önümüzdeki ayada hamilelik topiği açarsın bende bu ay doktorumla konuşucam kabul ederse bende aşılama yaptırmak istiyorum en azında sansım biraz daha yüksek çünkü eşimin spermi 20 milyon çıktı doktor iyi dedi ama normal çok iyi değil biliyosun bu ay klomenle 2. tedavim ve gene olmadı 2 gün sonra gelecek belirtiler başladı napalım hepimizin yardımcısı olsun rabbim

zehram hoşgeldin canım aramıza bekliyorum sık sık gel burayada takıl..herşeyde bi hayır vardır güzelim bu ay adet olunca 2.günü git o zmn hemen druna aşılama için başlasın tedavine...bnce başla inşallah hep birlikte haziran hamişleri oluruz..:CüvCüv: hepimzize hayırlı olsun tedavilerimz...öptüm güzelim..

oooo talışlar hoş geldiniz 2 kişi daha görünüyo aşağıda seydam ve zehra nasılsınız...

tatlışlar demek istedim klavye basmamış...kaydirigubbakcemile3

ayşegülcüm buldun mu güzelim topiği hoşgeldin....bende linki sana kopyalayıp göndercektim...

bide msn gibi sohbet bölümü var.. o daha mantıklı yazışmak için aslında anında yazışılmıyo ki burda

valla bidenem ben bilmiyorum o yeri buraya yurtdışından arkadaşlarda yazıyo onlarla bizim türkiye saati farklı biliyosun burası ondan dolayı iyi bence...eee işler nasıl yoruldun mu

ben geçen sene haziran ayında 1 yılımız dolmadan korunmasız dra gittim hormonlarda fsh düşük çıktı 1.1 ve pkoların devam ediyo dedi drum...eşime yapıldı tahlil 60 milyon çıktı ama hızlı ileri hareket biraz yavaş dedi...ondan aşılama dedi...hsg çekildi çok şükür temiz çıktı hemen ilaç yayıldı bende izledim anestezi yapılmadı ama çok acı çektim...sorna 1 kaç ay klomen kullandım ama yumişler büyümedi eylülde aşılama oldu arefe günüydü hatta hemen yola çıktık aşılama sonrası izmire gittik bayrama aileler bekl,odu...drum razı olmadı ama gittik yine de...herşeyde bi hayır vardır bu defa evimde yatıp dinlencem...

tmm güzelim fırsat buldukça gir buraya beni yalnız bırakmma...öptüm

kolay gelsin tatlım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…