karılıgını kullan yavrıım onu da ben mi ögretcemaklinialirimsmileaklinialirimsmile,
ahh ahh canım inş. bi doguralm dünürde oluruz emmmeee benden kız almak zor ona göre oglum olursada şu kaynanalar topiğini görduysen ordakiler gibi olurum o kadar calışıp cabaladıktan sonda senin kızına mı vercem haa haaayytt talsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile:mymeka
buarada nerden biliyosun seen belki benim kapımı çalarsın istersin kızımı...o zaman düşersin elime ama...amannnnnnnnnn sen kızıma fena kaynana olursun ya....bilmiyorumkismileeyvahedigeldismilealsanaalsanasmilekarılıgını kullan yavrıım onu da ben mi ögretcemaklinialirimsmileaklinialirimsmile,
ahh ahh canım inş. bi doguralm dünürde oluruz emmmeee benden kız almak zor ona göre oglum olursada şu kaynanalar topiğini görduysen ordakiler gibi olurum o kadar calışıp cabaladıktan sonda senin kızına mı vercem haa haaayytt talsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile:mymeka
canım ben akşam okurum ve eklerim buraya 14 tane demi akşam okurum
ys88 toppiğin hayırlı olsun güzelim hepinize bol şans arkadaşlar RABBİM hayırlı hamilelik nasip etsin
kıslarrrr çok fena hastalandım...boğazlarım şişti ateşim var halsizlik ayakta duracak halim yok...kocişten geçti bana o hastaydı....öff ya kaynanamda gelcek cuma günü izmirden iştima var anlayacağınız....çok işim var çokkkk...:asigim:
ahh canıııım gecmiş olsun sana hasta hasta temizlik le falan uğraşcan bi de kaynana inş. o zamana kadar iyileşirsin, ben yeni bitirdim temizligi sanada gelem istersen falla ben bu ara kimseyi cekemicem aslında severim gelen gideni ama piskolojik heral kimseyi istmym , -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-naniknanik
bu arada oglum beğensin yeter ki söke söke alırız senin sümüklü kızını da alırız süprizzzzz
allah sahibine bagışlasın emme anasına bak kızını al demişler...kaydirigubbakcemile5
selam kizlara.s.
bak ben geldim sen yoksun kizma canim söz su ehliyeti bi alsam daha cok girerim ins opuyorumnanaktana.s.slm cnm nasılsın???nerelerdesin özledik seni...opuyorumnanaktan ihmal etme bizleri bak kızıyorum...klava:
ins sonuc alirsin ,bende senin gibi uzun yollar asip üniversite hastanesine münihe gidiyorum canim, daha ben catlatma ignesi olmadim ins hepimizin duasi rabbimden hayirlisi caresiz birakmasin ins rabbim yardimcin olsun canimmmerhaba kızlarrr bende şu an klomen çatlatma iğnesi tedavisi görüyorum inşallah bu ay sonuç alırım ama allah korusun alamazsam haziranda aşılama yaptırıcam herkesin hani bebek diye sormasından çok sıkıldım birde afyonun ilçesindeyiz tedavi için 2 güne bir merkeze gidiyoruz işimiz zor allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
ys88 sanırım sende afyondasın hangi dr a gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?