Mayıs ve haziran ayında aşılama yaptıracaklar...

karılığımı kullansamda içmiyo güzelim...benim adam pek narin ilaç bile yutamıyo...dur bakalım hele ben iğnelere başlayayım oda vitaminlerini içecek keçiboynuzunu kaynatıp zorla içircem....kötükedihüso kendininde fedakarlık yapması lazım de mi ama....sadece para verip tedavi ettirmekle iş bitmiyo...öffffff ya her acıyı sancıyı biz çekelim çocuk doğunca onlar sevmeye yarıyo sadece...ama onlarsızda bebek olmuyo ya blendırda mı yapcam tek başıma...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

buarada nerden biliyosun seen belki benim kapımı çalarsın istersin kızımı...o zaman düşersin elime ama...amannnnnnnnnn sen kızıma fena kaynana olursun ya....bilmiyorumkismileeyvahedigeldismilealsanaalsanasmile

ys88 toppiğin hayırlı olsun güzelim hepinize bol şans arkadaşlar RABBİM hayırlı hamilelik nasip etsin

canım arkadaşım çok teşekkür ederim beni yalnız bırakmadın...sende kendinden haberdar et...gelişmeleri yaz öptüm

kıslarrrr çok fena hastalandım...boğazlarım şişti ateşim var halsizlik ayakta duracak halim yok...kocişten geçti bana o hastaydı....öff ya kaynanamda gelcek cuma günü izmirden iştima var anlayacağınız....çok işim var çokkkk...:asigim:

ahh canıııım gecmiş olsun sana hasta hasta temizlik le falan uğraşcan bi de kaynana inş. o zamana kadar iyileşirsin, ben yeni bitirdim temizligi sanada gelem istersen falla ben bu ara kimseyi cekemicem aslında severim gelen gideni ama piskolojik heral kimseyi istmym , -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-naniknanik
bu arada oglum beğensin yeter ki söke söke alırız senin sümüklü kızını da alırız süprizzzzz

şekerim nerden biliyosun sümüklü olacağını...bilmiyorumkismile valla baahar temizliğimi yaptım geçen hafta halılarımı yıkadım her yeri temizledimde yine de ufak tefek işler var...facebookun var mı ekleyelim şekerim gör beni bende seni merak ettim valla...:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

kız manyakmın sen blendırı pek anlayamamıştm jeton yeni düştü hahahahhakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anası sümüklü şimdi babası da öleymiş eee kızınız da öle olur tabi
face varr fekat benim resmim yok canım ama ekleyek isim versen bana,sempatiksalakcinni

tmm gğüzelim özelden atayım...yok valla babamız yakışıklı bir öğretmen...

allah sahibine bagışlasın emme anasına bak kızını al demişler...kaydirigubbakcemile5

meraba arkadaşlar.işallah hepiniz anne olursunuz en kısa zamanda. sabretmek lazım çok zor biliyorum 7 yıl boyunca yaşadım.panik atak,hipertroid daha neler neler.ama hiç bir zaman ümidimi kaybetmedim son zamanlarda normal yolla değilde tedaviyle olacağını düşünüyordum.normal yolla imkansız gibi bişeydi çünkü 7 yıl olmadı normal artık olmaz diyordum.onca tedaviden sonra rabbim kendiliğinden nasip etti çok şükür.her zaman derdim acaba bende hamile kalabilecekmiyim rabbim ol diyince oluyormuş.pkolu olduğum için zor süreçlerden geçtim ama bebişim benimle darısı sizlerin başına.

yabangülüm çok zor günler geçirdiğine eminim ben 1.5 yılda yılda yoruldum...bize bolca duıa et allah kucağına almayı nasip etsin sağlıklı doğar inşallah...buarada kaç aylık oldu güzelim...erken gebelik belirtileri yaşadın mı neler yaşadın öptüm...buarada 7 yıl içinde aşılama yaptırdın mı öptüm

allah sahibine bagışlasın emme anasına bak kızını al demişler...kaydirigubbakcemile5

aaa baktın mı faceye beğendin mi kıs gerçekten oğluna yakışır kaynana olur muyum???kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

slm cnm nasılsın???nerelerdesin özledik seni...opuyorumnanaktan ihmal etme bizleri bak kızıyorum...klava:
bak ben geldim sen yoksun kizma canim söz su ehliyeti bi alsam daha cok girerim ins opuyorumnanaktana.s.

merhaba kızlarrr bende şu an klomen çatlatma iğnesi tedavisi görüyorum inşallah bu ay sonuç alırım ama allah korusun alamazsam haziranda aşılama yaptırıcam herkesin hani bebek diye sormasından çok sıkıldım birde afyonun ilçesindeyiz tedavi için 2 güne bir merkeze gidiyoruz işimiz zor allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
ys88 sanırım sende afyondasın hangi dr a gidiyorsun?

ıyi akşamlar arkaadaşlar. Ben de Lucrinle tüp bebek macerama başladım. ılk olacak. Ağustosta evleneli 2 yıl olacak ve sonunda herşey güzel olacak inşallah.

ins sonuc alirsin ,bende senin gibi uzun yollar asip üniversite hastanesine münihe gidiyorum canim, daha ben catlatma ignesi olmadim ins hepimizin duasi rabbimden hayirlisi caresiz birakmasin ins rabbim yardimcin olsun canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…