Mayıs ve haziran ayında aşılama yaptıracaklar...

asalet burdayım güzelim sende yeşil yanıyo ama aşağıda görünmüyosun...hoşgeldin cnm aramıza anlat güzelim neler yapıyosun bebiş için...

ahhh inşallah haziranda falan hamile kalsak evlilik yıldönümüne de hediye düşünmeye gerek kalmazz aha hediye:CüvCüv: hamileyiiim derim ay masal gibi geliyo gelir mi ki o günler bende hamiş olurmuyum ki. kocacımın baba oldugunu görürmüyüm acaba ahhh ahhhh:sinifsinif:. valla arkadaşım gaza geldim ilac falan almıcaktım pcosla inatlaşıyorum bende adet kendi gelsin diye farlutal paket paket evde başlıyorum hemen bugün olcam burda aşılama bi aksilik cıkmaz inş. yineeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

içini rahat tut güzelim stres yok olcak aşılaman merak etme güzel geçecek buarada ben iğnelerle birlikte bal tarçın öçörek otu kullancam ve böğürtlen kökü de kaynatıp içcem bi arkadaşım edi çok faydası olurmuş yumişlerde...kullan farlutal bende yarın başlıcam 19 unda gelcek 20 sinde gitcez dra...

ben en çok haziranda hamile kalmayı yaz tatilnde 2 ay izmirde oluyoz soran soruyo sürekli en azından göğsümü gere gere hamileyim dicem.:CüvCüv:...ama nerde....:gitme:

asalet burdayım güzelim sende yeşil yanıyo ama aşağıda görünmüyosun...hoşgeldin cnm aramıza anlat güzelim neler yapıyosun bebiş için...

canım ben 7 yasin okudum eksiğin varsa bana yaz okurum ben 30 lu çıtırlar topiğindeyim

bilmiyorumkismileay canım doğru bi de yaz tatili var demi o ayrı bi dert zaten soran sorana hepsine sinir oluyorumm inş. bu yaz eşimin memlekete gitmeyikkk Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

senağlamabenden sonra eşimin abisi evlendi 9 ay sonra pırt cıkardı cocugu cocuk yaşına girdi. biz de daha tık yok herkeşler konuşuyo cok üzülüyoruuum mafoldumben,

ah güzelim bende de öyle yha durumlar soran sorana benimde görümcem 2.yi istiyo hiç sevmm zaten benden önce hamile kalırsa havasından geçilmez...bende evin tek oğluyla evliyim tek gelinm herkes bebek beklio...öffffffff ya yaza ne dicem millete her insana da anlatılm ıyo....allah yardımcımız olsun...

seydam nerelerdesin güzelim bugün girdin topiğe bişey yazmadın küsüyorum ama...:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

:1shok:
kız inşallah hamile kalırız tez zamandaa
bunun icinde cook calışmamız lazım cok:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

valla ben çatlatma iğnesini vurunup eve geldikten sonra hemen iş becercem ..kaydirigubbakcemile3 sonra 36 saat var nasılsa önümüzde o zmna kdr spermler kendine gelir aşılamaya yeter...ne de olsa 1 tane sperm dölleyebilcek...öncekilerde kanalda hazırda bekler hemen döller...ay inşallah ya bu son olsun allahım ne olur.....................................mafoldumben yoksa yıkılırım

buarada bir arkadaşın hikayesini öğrendim eşinde hiç sperm yokmuş sen bana göre çok çok şanslısın yazmış bana özelden offffffff ya çok üzüldüm...mafoldumbenallahım verdin derdin dermenınıda ver yarabbim...biz ona göre çok çok şanslıyız halimize şükredelim...

inş allah şifasını verir arkadaşın kimseye dert verip derman aratmasın. çanım sende çalışmaları sıkı tut tabi bol bol keçi boynuzuuu kocana yoksaalmaz:

kız içiremiyorum valla keçiboynuzunu öfff ya ne yapcm bilmiyorum valla...bu erkekler ne inatçı oluyo böyle yawww...hadi bakalım birlikte aşılamayı yaptırıp aynı gün doğuruyomuşuz....kaydirigubbakcemile3 sonra da dünür oluyomuşuz....ayyy ne güzel hayal kuruyom de mi allah söyletti valla

ys88 toppiğin hayırlı olsun güzelim hepinize bol şans arkadaşlar RABBıM hayırlı hamilelik nasip etsin

karılıgını kullan yavrıım onu da ben mi ögretcemaklinialirimsmileaklinialirimsmile,
ahh ahh canım inş. bi doguralm dünürde oluruz emmmeee benden kız almak zor ona göre oglum olursada şu kaynanalar topiğini görduysen ordakiler gibi olurum o kadar calışıp cabaladıktan sonda senin kızına mı vercem haa haaayytt talsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile:mymeka

merhaba bende aranıza yeni katıldım. mayıs 17 aşılamam yapılacak. ilk defa deniycem biraz tedirginim. ilk seferde tutmayan arkadaşlar çok ama Allat'tan umut kesilmez diyorum ve bol bol dua ediyorum

merhaba bende aranıza yeni katıldım. mayıs 17 aşılamam yapılacak. ilk defa deniycem biraz tedirginim. ilk seferde tutmayan arkadaşlar çok ama Allat'tan umut kesilmez diyorum ve bol bol dua ediyorum

bitanem hoş geldin aramıza şimdiden hayırlı olsun aşılaman...iğne mi kullanıyosun sizde sorun ne güelim...tedavi sürecin nasıl gidiyo tatlım...inşallah ilk ve son aşılaman olur...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…