asalet burdayım güzelim sende yeşil yanıyo ama aşağıda görünmüyosun...hoşgeldin cnm aramıza anlat güzelim neler yapıyosun bebiş için...
canım ben 7 yasin okudum eksiğin varsa bana yaz okurum ben 30 lu çıtırlar topiğindeyim
ah güzelim bende de öyle yha durumlar soran sorana benimde görümcem 2.yi istiyo hiç sevmm zaten benden önce hamile kalırsa havasından geçilmez...bende evin tek oğluyla evliyim tek gelinm herkes bebek beklio...öffffffff ya yaza ne dicem millete her insana da anlatılm ıyo....allah yardımcımız olsun...
buarada bir arkadaşın hikayesini öğrendim eşinde hiç sperm yokmuş sen bana göre çok çok şanslısın yazmış bana özelden offffffff ya çok üzüldüm...mafoldumbenallahım verdin derdin dermenınıda ver yarabbim...biz ona göre çok çok şanslıyız halimize şükredelim...
serpilcim çok sağol tatlım 14 tane kaldı daha ya...kimse cvp yazmıyo...sende uğra topiğimize sık sık gel...
mrb arkadaşlar mayıs ve haziran ayında aşılama yaptıracaklar dertleşelim doktor kontrollerimizi ve aşılama tarihlerimizi bekleme sürecimizi paylaşalım...hadi bakalım savaşçı arkadaşlarım hayırlı olsun şimdiden hepimize:dance::dance::dance:
merhaba bende aranıza yeni katıldım. mayıs 17 aşılamam yapılacak. ilk defa deniycem biraz tedirginim. ilk seferde tutmayan arkadaşlar çok ama Allat'tan umut kesilmez diyorum ve bol bol dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?