Mayısa kadar 15 kilo

tatlım tatlım sanki 10 gün epey bi fazla olmuş bunu yarıya mı indirsen acaba sonra bünye alışmasın iyice dönünce zorlanma:18::18:

şekerim ya hiç bilmiyrum 4-5 gün bi geçsin bakalım. yine belli bir kaloride kalıyorum da ama yediklerim genelde fastfood=) oyy ii gidiyordum eve ama okullar açıldı şimdi çok sıkıntılı bir dönemim benim :(

şekerim ya hiç bilmiyrum 4-5 gün bi geçsin bakalım. yine belli bir kaloride kalıyorum da ama yediklerim genelde fastfood=) oyy ii gidiyordum eve ama okullar açıldı şimdi çok sıkıntılı bir dönemim benim :(

ayy tatlım öğrencilik de cidden zor ama henüz sınav falan yokken kaçırma ipin ucunu sınav zamanı nasılsa kaçıcak o:9:

evet baktım menüne full karbonhidrat almışsın en fecisi en en pis pis şeyler:20::20:
ne güzel üç beş kilo vermişsin alma onları geri sakın dikkat et kendine :4::4:

ayy tatlım öğrencilik de cidden zor ama henüz sınav falan yokken kaçırma ipin ucunu sınav zamanı nasılsa kaçıcak o:9:

evet baktım menüne full karbonhidrat almışsın en fecisi en en pis pis şeyler:20::20:
ne güzel üç beş kilo vermişsin alma onları geri sakın dikkat et kendine :4::4:

tatlışko üni.de çalışıyorum ben öğrenci değilim =) ama derse girdiğim saatler düzenli öğün yememi engelliyo. valla karbonhidrat doydum gerçekten spora devam ettiğimden almaıdm çok şükür ama her gün tartılcam tabiki çok kolay + çıkabilirim=) şimdi 10 gün ara bana da çok zun geli bence bu cumaya başlarım yine diyete

sen takip et yine beni=)))) dürtersin hoppp bi dur europ noluyosun dersin=)

Back
X