- 10 Ocak 2019
- 1.589
- 7.296
- 108
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #2.601
14,40ta randevu ne zaman alırlar bilmiyorum kuzu ayy keşke aklımdan da geçtin biliyo musun keşke yanımda olsaydı diye.
:)) aklımda kalanı anlatırım artıkhadı bakalım ne dedıyse bıze de anlat, merak edıyorum bakalım neler dıycek kızzzz
cane ben heyecanlıysam ses kaydını aciyordum. ne demişti diye düşüneceğime evde tekrar dinliyodum:)) aklımda kalanı anlatırım artık
:)) aklımda kalanı anlatırım artık
cane ben heyecanlıysam ses kaydını aciyordum. ne demişti diye düşüneceğime evde tekrar dinliyodum
Benimde pik olalı 6 gün oldu. Olmustur insallah. Dediğin gibi ard arda öğreniriz insallah mutlu haberleriiiSüpermiş ya. Bu arada farkında mısınız bilmem peş peşe yumurtluyoruz, cancanın da eli kulağında, bi 10 15 güne buraları bhcg testi görselleri içinde bırakıcaz görürsünüzMücadelye devam
Benimde pik olalı 6 gün oldu. Olmustur insallah. Dediğin gibi ard arda öğreniriz insallah mutlu haberleriii
Beni unuttun kızzz Bi hafta sonu kacamak yaparım ankaraya insallah canooyuda ararız oturur gezerizz insallah. Bekarken çok geliyordum oralara. Bu yaz insallah ablamlarla falan kacamak yapacagım benimki bırakmaz ama o bahceyle ilgilensinbirlikte doğum paketi yaparız aynı hastaneden,cumartesi izin derdi de yok,atlar gideriz,sonra da gezeriz bi güzel geniş geniş ohhh
Değerin çok güzel çıkmış canım 21. gün progesteron değeri yumurtlamanın olup olmadığı bilgisini veriyor hamilelik ile ilgili bir bilgi net olarak vermez bu progesteron bizim yumurtamız çatladıktan sonra kalan kabuğu tarafından salınmaya başlıyor ve 14 gün salınıyor döllenme olmuşsa salınım 14. günden sonra da devam ediyor,olmamışsa 14. gün değer düşüyor ve regli oluyoruz. Yani bu ayki yumurtan gayet sağlıklıymış çatlamış ve inşallah döllenmiştir ve bu ay ki 2. güzel haber senden gelir.merhaba kızlar bişey soracağım bizim doktorumuz ikş aydır progesteron hotmon testi istiyor geçen 10.34 çıkmıştı bu ay 84 küsür çıktı doktora sordum ama yüksek çıkmış bi nedeni olabilir mi diye (ümit fakirin ekmeği hesabı) çok tatmin edici cevap vermedi internette baktım hamilelikte de yükselebilir diyor
sizce ümitlenmeli miyim yoksa test yapana kadar beklemeli miyim ? ne dersiniz ?can09e panic_attack ve diğer kızlar
Güzel haberlerle.. Bilgilendirirsin uygun olduğundaKızlar bekliyorum.. inşallah fazla bekletmezler.
Canım ben de histeroskopi sonrası olmadım henüz. 5 nisanda olmuştum en son.inşallah güzel haberler verirsiniz kızlaar, ben hala adet bekliyorum ne gelmez adetmiş arkadaş yaa, gelse de biz de önümüze baksak . kürtajdan bugune 32 gun olmus
Stres yapma daha cok gecikir. Hepimiz verelim o haberleri insallahinşallah güzel haberler verirsiniz kızlaar, ben hala adet bekliyorum ne gelmez adetmiş arkadaş yaa, gelse de biz de önümüze baksak . kürtajdan bugune 32 gun olmus
inşallah aminnnDeğerin çok güzel çıkmış canım 21. gün progesteron değeri yumurtlamanın olup olmadığı bilgisini veriyor hamilelik ile ilgili bir bilgi net olarak vermez bu progesteron bizim yumurtamız çatladıktan sonra kalan kabuğu tarafından salınmaya başlıyor ve 14 gün salınıyor döllenme olmuşsa salınım 14. günden sonra da devam ediyor,olmamışsa 14. gün değer düşüyor ve regli oluyoruz. Yani bu ayki yumurtan gayet sağlıklıymış çatlamış ve inşallah döllenmiştir ve bu ay ki 2. güzel haber senden gelir.
Stres yapma daha cok gecikir. Hepimiz verelim o haberleri insallah
E bi iki güne ovulasyon olacaksa söylediği tarihler geç değil mi? Nassı yaniİstiyosanız az biraz acele etmemiz lazım dedi eşinden örnek isticem dedi gelir mi dedim :)) polipse histereskopi yapmamız lazım dedi tüplere bakmamız lazım dedi @seheryeli77 sen olucaktın demi? Bir ara sormuştum arada kaynadı rahim filmi ile aynı şey mi diye. Genel olarak eyiydi. Perşembe cumartesi pazartesi ilişki dedi ama uyulur mu bilmem.
yav beni seni unuturmuyum dünürüm ya,ah gelsen keşke,benim oralarda kimsem yok beni çağırıyorsun ama kendi ablaların burda hiç gelmeye niyetin yok,bamyayla kandırıyon beniBeni unuttun kızzz Bi hafta sonu kacamak yaparım ankaraya insallah canooyuda ararız oturur gezerizz insallah. Bekarken çok geliyordum oralara. Bu yaz insallah ablamlarla falan kacamak yapacagım benimki bırakmaz ama o bahceyle ilgilensin
İstiyosanız az biraz acele etmemiz lazım dedi eşinden örnek isticem dedi gelir mi dedim :)) polipse histereskopi yapmamız lazım dedi tüplere bakmamız lazım dedi @seheryeli77 sen olucaktın demi? Bir ara sormuştum arada kaynadı rahim filmi ile aynı şey mi diye. Genel olarak eyiydi. Perşembe cumartesi pazartesi ilişki dedi ama uyulur mu bilmem.
olmayabilir derken cancan,ne olmayankızlaaar geldim benn... :)
çok güzel olmuş yımırtan dedi 1 2 güne atar dedi.. vajinal kültür ve smear aldı.. poliplerin var dedi.. yalnız olmayabilir de dedi, adetin 2 3. günü gel tekrar görmem lazım dedi.
histeroskopi olmadan anlaşılmıyor mu polip mi değil miİstiyosanız az biraz acele etmemiz lazım dedi eşinden örnek isticem dedi gelir mi dedim :)) polipse histereskopi yapmamız lazım dedi tüplere bakmamız lazım dedi @seheryeli77 sen olucaktın demi? Bir ara sormuştum arada kaynadı rahim filmi ile aynı şey mi diye. Genel olarak eyiydi. Perşembe cumartesi pazartesi ilişki dedi ama uyulur mu bilmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?