Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde pik olalı 6 gün oldu. Olmustur insallah. Dediğin gibi ard arda öğreniriz insallah mutlu haberleriii

Benimde pik olalı 6 gün oldu. Olmustur insallah. Dediğin gibi ard arda öğreniriz insallah mutlu haberleriii

inşallah güzel haberler verirsiniz kızlaar, ben hala adet bekliyorum ne gelmez adetmiş arkadaş yaa, gelse de biz de önümüze baksak . kürtajdan bugune 32 gun olmus

birlikte doğum paketi yaparız aynı hastaneden,cumartesi izin derdi de yok,atlar gideriz,sonra da gezeriz bi güzel geniş geniş ohhh
Beni unuttun kızzz Bi hafta sonu kacamak yaparım ankaraya insallah canooyuda ararız oturur gezerizz insallah. Bekarken çok geliyordum oralara. Bu yaz insallah ablamlarla falan kacamak yapacagım benimki bırakmaz ama o bahceyle ilgilensin

Değerin çok güzel çıkmış canım 21. gün progesteron değeri yumurtlamanın olup olmadığı bilgisini veriyor hamilelik ile ilgili bir bilgi net olarak vermez bu progesteron bizim yumurtamız çatladıktan sonra kalan kabuğu tarafından salınmaya başlıyor ve 14 gün salınıyor döllenme olmuşsa salınım 14. günden sonra da devam ediyor,olmamışsa 14. gün değer düşüyor ve regli oluyoruz. Yani bu ayki yumurtan gayet sağlıklıymış çatlamış ve inşallah döllenmiştir ve bu ay ki 2. güzel haber senden gelir.

inşallah güzel haberler verirsiniz kızlaar, ben hala adet bekliyorum ne gelmez adetmiş arkadaş yaa, gelse de biz de önümüze baksak . kürtajdan bugune 32 gun olmus
Canım ben de histeroskopi sonrası olmadım henüz. 5 nisanda olmuştum en son.
İlaç bitiminin 9. günü bugün.
Yarın da olmazsam kontrole gideceğim.

inşallah aminnn

İstiyosanız az biraz acele etmemiz lazım dedi eşinden örnek isticem dedi gelir mi dedim :)) polipse histereskopi yapmamız lazım dedi tüplere bakmamız lazım dedi @seheryeli77 sen olucaktın demi? Bir ara sormuştum arada kaynadı rahim filmi ile aynı şey mi diye. Genel olarak eyiydi. Perşembe cumartesi pazartesi ilişki dedi ama uyulur mu bilmem.

E bi iki güne ovulasyon olacaksa söylediği tarihler geç değil mi? Nassı yani

yav beni seni unuturmuyum dünürüm ya,ah gelsen keşke,benim oralarda kimsem yok beni çağırıyorsun ama kendi ablaların burda hiç gelmeye niyetin yok,bamyayla kandırıyon beni

uymaya calıs canım degerlerndırmeye calıs, calıkan anne ol bebıs de senın gıbı calıskan olsun tutunsun sıkı sıkı, sonra da buyusun buyusun hooop doguversın saglıkla. hazır guzel guzel yumurtaların var. masallah canıma ya

olmayabilir derken cancan,ne olmayan

histeroskopi olmadan anlaşılmıyor mu polip mi değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…