- 4 Temmuz 2018
- 2.432
- 7.096
- 158
- 45
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #2.581
İnşallah gebeliktendir bat ne vakit canım?merhaba kızlar bişey soracağım bizim doktorumuz ikş aydır progesteron hotmon testi istiyor geçen 10.34 çıkmıştı bu ay 84 küsür çıktı doktora sordum ama yüksek çıkmış bi nedeni olabilir mi diye (ümit fakirin ekmeği hesabı) çok tatmin edici cevap vermedi internette baktım hamilelikte de yükselebilir diyor
sizce ümitlenmeli miyim yoksa test yapana kadar beklemeli miyim ? ne dersiniz ?can09e panic_attack ve diğer kızlar
Benim de aklıma sadece hamilelik gelebiliyor. Yumurtlama sonrası 7.günde ölçtürdün dimi?merhaba kızlar bişey soracağım bizim doktorumuz ikş aydır progesteron hotmon testi istiyor geçen 10.34 çıkmıştı bu ay 84 küsür çıktı doktora sordum ama yüksek çıkmış bi nedeni olabilir mi diye (ümit fakirin ekmeği hesabı) çok tatmin edici cevap vermedi internette baktım hamilelikte de yükselebilir diyor
sizce ümitlenmeli miyim yoksa test yapana kadar beklemeli miyim ? ne dersiniz ?can09e panic_attack ve diğer kızlar
Bugün de şırıngala kesin. Belirti filan? Şuan çatlamadı çatlamak üzere sanırım dimi?günaydınnnnnnn kızlarrrrrrr. yumurtaaaaaaa yumurtaaaa gece iyki şırıngaya basmışım ki Marjo Eki Görüntüle 2268631
yumurta kafa ben, seni etiketliceme marjoyu etiketlemişimBugün de şırıngala kesin. Belirti filan? Şuan çatlamadı çatlamak üzere sanırım dimi?
ayy her gün yapmaktan ne farkı var bunun siz de iyisiniz demek maşallahh :)yumurta kafa ben, seni etiketliceme marjoyu etiketlemişimbugün pik günü catlamak patlamak üzere geceden beri acayip gaz sancim var sol harektliydi akıntı vardi ve acayip ateş bastı beni terledim. koca aksam 6 da gelice elim de şırınga pet bardakla acarim kapiyi
Bu şıırıngayı akıl ettiği iyi oldu yoksa ben mafolmştum diyodur içindenyumurta kafa ben, seni etiketliceme marjoyu etiketlemişimbugün pik günü catlamak patlamak üzere geceden beri acayip gaz sancim var sol harektliydi akıntı vardi ve acayip ateş bastı beni terledim. koca aksam 6 da gelice elim de şırınga pet bardakla acarim kapiyi
şırıngayla olan birlikteliligimden mi diyosun kızayy her gün yapmaktan ne farkı var bunun siz de iyisiniz demek maşallahh :)
Kullandığın bi takviye var mı? Dışardan progesteron almış olabilir misin? Araştırdım senin için ama net bişey bulamadım. Hamileliğin ileriki aylarında bile 20 30 çıkan var. Senin gibi 21.gün 80 çıkıp adet olan da var. Karışık. Bikaç gün sabredip kan testi yaptırman lazım. İnsallah hamilesinmerhaba kızlar bişey soracağım bizim doktorumuz ikş aydır progesteron hotmon testi istiyor geçen 10.34 çıkmıştı bu ay 84 küsür çıktı doktora sordum ama yüksek çıkmış bi nedeni olabilir mi diye (ümit fakirin ekmeği hesabı) çok tatmin edici cevap vermedi internette baktım hamilelikte de yükselebilir diyor
ama en nihayetinde adam bebecikleri bırakmıyor mu.. :))şırıngayla olan birlikteliligimden mi diyosun kızbizimki tırt hergun yapabilen baba yigitlik zamani gecmiş bir gun arayla sıkınca oluyo haaa canee birde böyle yorgunum ı mı diyemiyor @selozy
Burayi mi kullaniyorsunuz canim artik? Buraya mi ataydim hamile kalmak icin yaptiklarim mesajini? @seheryeli77
Süpermiş ya. Bu arada farkında mısınız bilmem peş peşe yumurtluyoruz, cancanın da eli kulağında, bi 10 15 güne buraları bhcg testi görselleri içinde bırakıcaz görürsünüzşırıngayla olan birlikteliligimden mi diyosun kızbizimki tırt hergun yapabilen baba yigitlik zamani gecmiş bir gun arayla sıkınca oluyo haaa canee birde böyle yorgunum ı mı diyemiyor @selozy
operasyondan sonra köseye sıkıştırdım dislerimi gösterdim kiama en nihayetinde adam bebecikleri bırakmıyor mu.. :))
inşallah hamileyimdir kullandığım folik asit aspirin ve clife macun var ama bunların etkisi olur mu bilemedimKullandığın bi takviye var mı? Dışardan progesteron almış olabilir misin? Araştırdım senin için ama net bişey bulamadım. Hamileliğin ileriki aylarında bile 20 30 çıkan var. Senin gibi 21.gün 80 çıkıp adet olan da var. Karışık. Bikaç gün sabredip kan testi yaptırman lazım. İnsallah hamilesin
bu macunun hamilesini bir ara baya duydum. bence butun olasiliklar mümkün kiinşallah hamileyimdir kullandığım folik asit aspirin ve clife macun var ama bunların etkisi olur mu bilemedim
yumurtlamaya göre 8 gün var sata göre 10 gün var ki bu ay erken yumurtlama oldu hadi inşallahbu macunun hamilesini bir ara baya duydum. bence butun olasiliklar mümkün kiaspirinle bile hamile kalan var macun zaten guzel yumurta yapmistir test gununun nezaman cok heyecanlı
inşallah hamileyimdir kullandığım folik asit aspirin ve clife macun var ama bunların etkisi olur mu bilemedim
şaşırdım ben de dr da bişey demedi yumurtlama olmuş dedi o kadarEpey yüksek çıkmış. Bat günü için bile yüksek bi değer ki daha Bat'a daha var diyosun. Çok ilginç.. Ve hiçbir fikrim yok ne yazık ki. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?