- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
- 108
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #2.841
Hamilelik başlığının altında yazıyor.Yan etkilerden bağımsız olarak. Gebeliği güçleştirebilir,3 ay önceden kullanmayı bırakın diye. Hamilelik başlığını bul oraya bak bi:)) aynen faydası vardır düzenli olmasının..
internetten baktım da dolorexin yan etkilerinde gebeliğe engel diye bir yoruma rastlayamadım kuzu..?
HamilelikHamilelik başlığının altında yazıyor.Yan etkilerden bağımsız olarak. Gebeliği güçleştirebilir,3 ay önceden kullanmayı bırakın diye. Hamilelik başlığını bul oraya bak bi
Majezikte öyle bi uyarı yok şimdi baktım. Zaten gittiğimde doktora tekrar danışıcam. Çok teşekkürler :)bilmiyorum anneme tek benzeyen adet sancim, 5 cocuk dogurdu menepoza kadar cekti kadin. belki laproskopi fark yaratir sancilarim azalir aminmajezik kalkti diye bisi soyledi bir arakadasim sinirlerim bozulup hüngür hüngür ağlamıştım meger şakaymış mide koruyucusu al mutlaka öyle mahsum bir ilac degil, ama nerde ne arın varsa yarım saate keser atar. o soyledigin gebelige dair yan etkisi varmidir hic bilmiyorum.
Hamilelik
İlacı kullanmadan önce doktorunuza veya eczacınıza danışınız.
Hamileyseniz ya da hamile olduğunuzu düşünüyorsanız bunu doktorunuza söyleyiniz. Kesin gerekli olmadığı sürece hamilelik süresince DOLOREX almamalısınız. Diğer iltihap giderici ilaçlarda olduğu gibi, doğmamış çocuğunuza zarar verebileceği ve doğumda sorunlara yol açabileceğinden DOLOREX de gebeliğin son 3 ayında alınmamalıdır.
Tedaviniz .sırasında hamile olduğunuzu fark ederseniz hemen doktorunuza veya eczacınıza danışınız
kuzu böyle yazıyor.
inşallah.. Evet haklısın canım pozitif düşünüp takılmadan hiçbirşeye pozitif yaşıyoruz. valla iş durumu çok değişken zuzu gece 9 la 12 arası şu sıralar.. Turizm sektöründe fotoğraf işi.takılmıyoruzz ağzımızdan çıkan sözlere dikkat ediyoruuzzinşallah vardır kaçta çıkıyorsun..? ne iş yapıyorsun?
Ayy kafalar yandı hepimizin. Rüyaya bak :) hayırlısı bakalım neler olacakrüyam da iki tane gebelik testi yaptimbiri pozitif çıkıyor ama cizginin biri yamuktu.diger teste bakim diyorum test sanki yer yarılip kayboluyor.
bu aya bel baglamayıp kararımı verdim. haziranın son haftasi başlayacak adetimle trye memoriale gelip tedaviye baslicam kısmetse.ordan en yakın agvaya dinlenmeye beklemeye giderim. tatili geri plan yaptik bakalim neler bekliyor beni. bir türlü beceremedim organik bebek yapmayı
Yaa ne güzel öyle bişey olmuşsa. Ne süper olur. Bu arada bizim de evlilik tarihimiz 23 nisan :) sen ne zaman test yapmayı planlıyosun. 23 nisandaki ilişkiden ohoo kaç gün geçmiş yaniSAT 5 Nisan. 13 Nisanda histeroskopi oldum. Antibiyotik ve cyclo progynova verdi. Hormon düzenleyici, rahimi nemlendirici bir ilaç. Bu ilaç bittikten sonra 6-10 gün içerisinde adet olursun dedi doktorum. 5 mayısta ilacım bitti, bugün 11. günüm henüz olmadım. 23 nisanda evlilik yıl dönümümüz ve eşimin doğum gününde cinsel perhiz esnasında kaçamağımız var, o mu tuttu acaba demekten kendimi alamıyorum :)) Dün doktor 3 adet kanülle dürtmediyse, yok etmediyse :))
bide açıklama yapıyo ya.. :) biliyorum ben senin ne demek istediğini neyi neden dediğini pamuk şeker .şey açısından, düzenlidir günü gününe olurum doğurganım sağlıklıyım demeyi ihmal etmiyoruz. o manada ağzımızdan çıkan sözlere dikkat ediyoruz kuzu:) @Zeyneppp83
doğuruncadamı geçmiyor.... tek umudum oydu .. nayırrrrrr nolamazzzz... tahmin ediyordum zaten ...umudunu kırmak istemem lakin kendimi bildim bileli yoğun, ağrılı adetlerim vardır.. evlenince geçer dediler geçmedi
doğur geçer dediler geçmedi. inşallah sende öyle olmaz:)
error veriyor aynenn...Ayy kafalar yandı hepimizin. Rüyaya bak :) hayırlısı bakalım neler olacak
İşin de zormuş ya senin de işte her işin ayrı zorluğu var kuzu..inşallah.. Evet haklısın canım pozitif düşünüp takılmadan hiçbirşeye pozitif yaşıyoruz. valla iş durumu çok değişken zuzu gece 9 la 12 arası şu sıralar.. Turizm sektöründe fotoğraf işi.
İ
Tüp bebekte hamilelik transfer gününe göre değil adet gününe göre hesaplanıyor bilginiz olsun.
Aaaaa ne güzel tesdüf:) Eşimin doğum günü diye seçtik 23 nisanı.Yaa ne güzel öyle bişey olmuşsa. Ne süper olur. Bu arada bizim de evlilik tarihimiz 23 nisan :) sen ne zaman test yapmayı planlıyosun. 23 nisandaki ilişkiden ohoo kaç gün geçmiş yani
panic_attack sen tedavini bahcecide mi oluyodun ? bahceciyse memoriali neye göre eledin neye göre sectin orayı ? umarim adet olmussundur. benim adetim 5,6 gectigin de civan percemi testere disli aslan pencesi çoban cabtasi bitkilerini karistirip ictigim gecenin sabahi adet olmustum.
Bence bi yanlışınız var, normalde de hamile kalındığında aslında yumurtlamadan sonra gecen süre iki hafta ama adet günü baz alınıyorsa, tüp bebekte de aynı şey geçerli adet günü baz alınır, sizlere göre yaşım küçük olabilir ama 1 aşılama 4 tüp bebek denemem var kimyasal gebeliğim oldu bu şekilde hesaplandı.Hayır tam tersi. Doğal gebelik olmadığı için adet tarihine göre değil, blastokist transfer tarihine göre hesaplanacak. Doktorumun dediği de bu. Transfer günü 2 haftalık hamile olunduğu kabul ediliyor.
TÜP BEBEKTE GEBELİK (HAMİLELİK) HAFTASI HESAPLAMA
Hamilelik ve kadın hastalıkları konusunda en geniş içerikli site.www.jinekolojivegebelik.com
Cyclo Doğum kontrol hapı aslında bittikten sonra 1 hafta içinde regli olman lazımdı, kullanırken hamile kalanda çok onlardan biri sensindir inşallah keşke bi kan testi yaptırsaydın canımSAT 5 Nisan. 13 Nisanda histeroskopi oldum. Antibiyotik ve cyclo progynova verdi. Hormon düzenleyici, rahimi nemlendirici bir ilaç. Bu ilaç bittikten sonra 6-10 gün içerisinde adet olursun dedi doktorum. 5 mayısta ilacım bitti, bugün 11. günüm henüz olmadım. 23 nisanda evlilik yıl dönümümüz ve eşimin doğum gününde cinsel perhiz esnasında kaçamağımız var, o mu tuttu acaba demekten kendimi alamıyorum :)) Dün doktor 3 adet kanülle dürtmediyse, yok etmediyse :))
Tüp denemem olmadı doğal yoldan deniyoruz ama benim bildiğim ortalama hesap olarak transefere iki hafta eklenmesi en ideali. Normal gebeliklerde de geç döllenme vs olunca ultrason haftasıyla adete göre hesaplanan tarih uymuyor,tüpte de hiçbi fark yok. İdeal süre 14 gün olduğu için +2 hafta konuyor. İkinizin söylediği tarihler arası iki üç gün oynar zaten pek önemi yok. Sezaryen tarihini o kadar etkilemez 38.haftadan snra sezaryen yapılırBence bi yanlışınız var, normalde de hamile kalındığında aslında yumurtlamadan sonra gecen süre iki hafta ama adet günü baz alınıyorsa, tüp bebekte de aynı şey geçerli adet günü baz alınır, sizlere göre yaşım küçük olabilir ama 1 aşılama 4 tüp bebek denemem var kimyasal gebeliğim oldu bu şekilde hesaplandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?