Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne bileyim yaa neye tutunacağımızı şaşırdık bir yerde okumuştum da sonra hamileyken de dikkat etmiştim valla oluyordu baloncuk :))) belki o zaman denk gelmiştir :)

İnanıyorum güzel haberlerle geleceksin kuzum ben aynen sessiz sedasızım biraz içime kapandım gibi hep dua ediyorum inşallah hepimiz için herşey hayırla sonuçlansın
İnşallah canım inşallah Pazartesi iğnelere başlamıştım kuzum, bugün yumurtaların gidişatına bakacaklar hepsi ilaca cvp vermiş mi boyutları ne olmuş bakılacak

Allah yardımcınız olsun kızlar,umarım her şey hayırlısıyla istediğiniz gibi olur

Sabrediyorm hem de hic olmadigim kadar. Ocak ayından beri her belirtide test yapan ben şimdi dünden beri sabrdiyorm
bence kendini bu kadar heder etme,heyecandan başka sıkıntı olacak şimdi,in eczaneye al bi test,sabahı akşamı yok bunun,adet gecikmesinde varsa çıkar zaten silikte olsa,yap kurtul

ben sanırım düzüm bak sen de anlatmışın ne güzel sen ben

14,45 dedi ay güzelce büyümüş olsun inşallaaah @Beste78 cilekliturta_33 kuzu sen de, senin için hayırlı olan ne ise o nasip olsun kuzu 1 2 sağlıkla gelsinler de. ne zaman inşallah?
Tatlım Salı günü rahim kalınlığına bakacak ona göre günü söyler tahmini 10 gün sonra falan inşallah hayırla sağlıkla

Doktorunla konuş iyice bi ama heralde senin yerinde olsam 2 sini aynı anda denerdim. Benimde yaş 36 .ikiside tutarsa tehlikeli diyorlar bizim yaş grubu için ama genede içimden 2 si bir geçerdi benim.

Doktorunla konuş iyice bi ama heralde senin yerinde olsam 2 sini aynı anda denerdim. Benimde yaş 36 .ikiside tutarsa tehlikeli diyorlar bizim yaş grubu için ama genede içimden 2 si bir geçerdi benim.
Aynen zeynepçim Dr ikisini koyalım diyor benimde gönlüm ikiden yana kaç gündür düşünüp duruyorum allah kısmet ederse olmazları oldurur inşallah Sende Elini çabuk tut lambadaları sıklaştır korunmayı bıraktığının 6.aya kadar olmazsa mutlaka Dr gidin inşallah gerek kalmaz ve hamile kalırsın

ayyy keşke olabilsek birbirimizin yanında, can09e biz ikimiz bu konuda şanslıyız bence,kolkola girer gideriz bebiş kontrollerine E Efembahya da yakın sayılır atlar gelir ankaraya,

ayyy keşke olabilsek birbirimizin yanında, can09e biz ikimiz bu konuda şanslıyız bence,kolkola girer gideriz bebiş kontrollerine E Efembahya da yakın sayılır atlar gelir ankaraya,
evet kuzuum biz şanslıyız..görüşürüz beraber gideriz kısmetsee E Efembahya neredeydin şehir konuştuk mu hatırlayamadım kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…