- 25 Ekim 2018
- 1.948
- 6.355
- 158
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #3.001
2013 cancan 6 seneee önce 23 eylül-1 ekim,sezon bitmişti yafuyoo senin de iyiymiş kuzu eylül de sezon yanii bir de 8 gece.. uçak fazla tuttuysa bilemem ama otel iyi yani.
ilahi sen meryem. msji okumustum fikrim yok diye yazmadim ama, iki kere lavaboya gittm bakiyorun baloncuk oluyomu yeni icatlar cikarma kız coken cikan tortuyu duydum ama, baloncuku duymadim hic takiliyorum diye kizma insallah hamilesindir balonumuz da belirtidir yeni birsey daha kesfedilmis olur
hee 2013ü kaçırmışım balayı demiştin demi.. neyse olur arada ben de anlamayım noolmuşşş2013 cancan 6 seneee önce 23 eylül-1 ekim,sezon bitmişti yafu
Güzel haberlerini bekliyoruz BesteAy evet kuzum 14:45 de inşallah hepsi güzel beslenmiştir, size güzel haberlerle dönerimsenin son durum ne? Bilgi geç bakalım sessiz sakin takılma heyecan başladı mı?
38 canımCanım mahsuru yoksa kaç yaşındasın?
İnanıyorum güzel haberlerle geleceksin kuzum ben aynen sessiz sedasızım biraz içime kapandım gibihep dua ediyorum inşallah hepimiz için herşey hayırla sonuçlansın
İnşallah canım inşallahPazartesi iğnelere başlamıştım kuzum, bugün yumurtaların gidişatına bakacaklar hepsi ilaca cvp vermiş mi boyutları ne olmuş bakılacak
bence kendini bu kadar heder etme,heyecandan başka sıkıntı olacak şimdi,in eczaneye al bi test,sabahı akşamı yok bunun,adet gecikmesinde varsa çıkar zaten silikte olsa,yap kurtulSabrediyorm hem de hic olmadigim kadar. Ocak ayından beri her belirtide test yapan ben şimdi dünden beri sabrdiyorm
ben sanırım düzümcanım cok sıkma kendını yasın genc hem de baya genc, daha da yenı denemeye baslamıssın stres de bu ısı bıraz gecıktırıyor kendını sadece gebelıge odaklamamaya calıs, tecrube ıle sabıt bu ne kadar odaklanırsan o kadar kacıyor cunku bebıs. en rahat oldugun donemde kapını calıyor.
Çok sağol hepimiz için inşallahAllah yardımcınız olsun kızlar,umarım her şey hayırlısıyla istediğiniz gibi olur
Tatlım Salı günü rahim kalınlığına bakacak ona göre günü söyler tahmini 10 gün sonra falan inşallah hayırla sağlıkla14,45 dedi ay güzelce büyümüş olsun inşallaaah @Beste78cilekliturta_33 kuzu sen de, senin için hayırlı olan ne ise o nasip olsun kuzu 1 2 sağlıkla gelsinler de. ne zaman inşallah?
Doktorunla konuş iyice bi ama heralde senin yerinde olsam 2 sini aynı anda denerdim. Benimde yaş 36 .ikiside tutarsa tehlikeli diyorlar bizim yaş grubu için ama genede içimden 2 si bir geçerdi benim.38 canım
Aynen zeynepçim Dr ikisini koyalım diyor benimde gönlüm ikiden yana kaç gündür düşünüp duruyorum allah kısmet ederse olmazları oldurur inşallahDoktorunla konuş iyice bi ama heralde senin yerinde olsam 2 sini aynı anda denerdim. Benimde yaş 36 .ikiside tutarsa tehlikeli diyorlar bizim yaş grubu için ama genede içimden 2 si bir geçerdi benim.
ayyy keşke olabilsek birbirimizin yanında,Ağzından bal damlıyor, inşallah canım inşallahsabahın köründe kendimi dışarı attım avm de mağaza gezeyim dedim heyecandan onu bile istemedi canım, oturdum bi cafeye saatimi bekliyorum, ay keşke biriniz Antalya’da olsaydı beraber otururduk, mavitosbik vardı antalyadan o da terk etti bizi, bugün kliniğe gittiğimde mavitosbik ne yaptı nasıl iyi mi desem bilgi verirler mi acaba
Allah kabul etsin canim.Hz ibrahimin duası saffat süresi 100.ayet
Rabbi hebli mines Salih’in (ey rabbim bana salihlerden olacak bir evlat bağışla)
Kızlar bu duayı okuyorum sizde okuyun
5 gündür test yapmadın mıMrb kızlar benimde bat 13 mayıs tı ama bugünle 5 gündür gecikmem var inşallah hepimiz hayırlı müjdeler alırız
evet kuzuum biz şanslıyız..görüşürüz beraber gideriz kısmetsee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?