Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canımcıım ben adetten 2 gun once falan erken gebelıgı yaptıgım halde gorunmemıstı, onu da hatırlatayım, bekle sabret bıraz ınsallah hamılesındır gulum
dün akşam teşrif ettiler ..bi dahaki sefere inşallah..heyecan yapmadım desem yalan olur..:)

Sabrediyorm hem de hic olmadigim kadar. Ocak ayından beri her belirtide test yapan ben şimdi dünden beri sabrdiyorm

canım cok sıkma kendını yasın genc hem de baya genc, daha da yenı denemeye baslamıssın stres de bu ısı bıraz gecıktırıyor kendını sadece gebelıge odaklamamaya calıs, tecrube ıle sabıt bu ne kadar odaklanırsan o kadar kacıyor cunku bebıs. en rahat oldugun donemde kapını calıyor.

taktik süper ..bi dahakine bi şüphem olursa soluğu acilde alırım ben..

Ay ne güzel söyledin, yaş 27 bırak gitsin keyifle yap lambadaları, bak bize 40 yaşında hep hesap kitap hep vücudu dinleme hayatım boyunca hiç bu kadar rahim bölgemi dinlememiş ve hissetmemiştim, yumurtayı kaçırmamak için kocanın yakasına yapışmak, boşverrrrrrrr sal gitsin tatlım

Çok korkuyorm ya çok. Bu kadar umutlanıp da negatif görmek beni mahvediyor. En çok da esimin yüzündeki ifade beni bitiriyor.
deme öyle.. umutlu olmak lazım her zaman. resim var ama bilemedim ilk çoçuğun mu olacak? öyleyse bile bak benim yaşım 36 ve ilk çoçuk için çabalıyorum nasipse olur demeyi bilmek lazım. sen bitip mahvolursan bu stres bile bişeyleri geçiktiri zorlaştırır. rahatla bak herşey çok güzel olacak şimdi olmazsa bi dahakine inşallah...

ahhh ahhh gelsinde bebiş 99 a 100 pahalı gelmez işe koşturan bebeye de koşturur.. :)

İnşallah canım inşallah Pazartesi iğnelere başlamıştım kuzum, bugün yumurtaların gidişatına bakacaklar hepsi ilaca cvp vermiş mi boyutları ne olmuş bakılacak
maşallah onlara hepsi güzel güzel ilaca cvp verdiler ben biliyorum..hele içlerinden bir tanesi var ki oda bebişin o daha ne güzel tepkiler büyümeler gelişmeler gösterecek inşallah..:)

maşallah onlara hepsi güzel güzel ilaca cvp verdiler ben biliyorum..hele içlerinden bir tanesi var ki oda bebişin o daha ne güzel tepkiler büyümeler gelişmeler gösterecek inşallah..:)
Ağzından bal damlıyor, inşallah canım inşallah sabahın köründe kendimi dışarı attım avm de mağaza gezeyim dedim heyecandan onu bile istemedi canım, oturdum bi cafeye saatimi bekliyorum, ay keşke biriniz Antalya’da olsaydı beraber otururduk, mavitosbik vardı antalyadan o da terk etti bizi, bugün kliniğe gittiğimde mavitosbik ne yaptı nasıl iyi mi desem bilgi verirler mi acaba

Ben Antalya dayım aslında ama ahh bu iş yok mu atlayıp gelemem ki yanına ama gönlüm seninle..ama önceden bileydim ayarlardım bugün için bişeyler..

Ve sen test yapmadan hala bekliyorsun, ben olsam şimdiye idrar, kan, kese muayenesine bile gitmiştim
sanırım bendee... :) 5 gün yahu nasıl sabrettin .. ben 2 günde ortalığı birbirine kattım.. :)

Ben Antalya dayım aslında ama ahh bu iş yok mu atlayıp gelemem ki yanına ama gönlüm seninle..ama önceden bileydim ayarlardım bugün için bişeyler..
Aaaa niye söylemedin şimdiye kadar otel foto muhabbetinden çıkarmalıydım aslında, ay ne güzel olurdu, hangi oteldesin ya da hangi ilçede otel ismi vermen sakıncalıdır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…