- Konu Sahibi panic_attack
-
- #2.981
Mayıs canım yanlış yazmışımVe sen test yapmadan hala bekliyorsun, ben olsam şimdiye idrar, kan, kese muayenesine bile gitmiştim
Eşimin köyüne gittik 1 hafta kaldık test yapamadım bugün aldım yarın sabah ilk idrarla yapacağımsanırım bendee... :) 5 gün yahu nasıl sabrettin .. ben 2 günde ortalığı birbirine kattım.. :)
Bekleme sabahı yap çıkar 5 gün olmuş idrarda hcg pik olmuştur zatenEşimin köyüne gittik 1 hafta kaldık test yapamadım bugün aldım yarın sabah ilk idrarla yapacağım
Ben olsam yapardım, çıkmazsa da daha var ondan çıkmamıştır der rahatlardım11. Günğm test yapmalımıyım sizce çatlatma iğnesinden sonraki 11. Gün bu arada
Sağol cevabın için allah razı olsun. Bakayım mademBen olsam yapardım, çıkmazsa da daha var ondan çıkmamıştır der rahatlardım
gecikme olduğu için şimdi bile yapsan çıkarEşimin köyüne gittik 1 hafta kaldık test yapamadım bugün aldım yarın sabah ilk idrarla yapacağım
Tatlım yazdım ya, bizim topikte olmaz öyle şey herkes çalışıyor, ben çalışmıyorum bugün de hiç bir işim yok, müsait olduklarında onlarda kendi fikirlerini yazarlar sana.Sanırım bu topikte herkes tanıdığına cevap veriyor. 3 tane soru sordum ama kimse ilgilenmedi Neyse allah hayırlı haberler nasip etsin hayırlı günler.
Bak tabi ne kaybedeceksin çıkarsa erken mutluluk yaşarsın çıkmazsa da daha erken diyip umutla beklersin, ben öyle yapmıştım.Sağol cevabın için allah razı olsun. Bakayım madem
Canım merkezde yaşıyorum ben sen neresindesin Antalya nın? Ben kaçırmışım senin burada yaşadığın kısmını istanbul dasin saniyodum yoksa yazmam mıAaaa niye söylemedin şimdiye kadar otel foto muhabbetinden çıkarmalıydım aslında, ay ne güzel olurdu, hangi oteldesin ya da hangi ilçede otel ismi vermen sakıncalıdır belki
Yap yap bekliyoruz haberlerini. .inşallah en güzelinden. .Eşimin köyüne gittik 1 hafta kaldık test yapamadım bugün aldım yarın sabah ilk idrarla yapacağım
Çok TatlısınAaaaa ne içine kapanması tam tersi için içine sığmasın çok sağlıklı 2 bebişin rahmine yerleşmek için sabırsızlanıyor, sende de o heyecanı görmek istiyorlar, şu dönem yürüyüş yap mutlaka rahim kanlanması çok önemliymiş her akşam tak koluna kocanı 1 saat yürüyün, bak seninle ilgili hissimi söyleyim söylemeyecektim aslında etkilememek için ama dayanamıycam, sen ikisini de transfer ettireceksin ve ikiz olucak Allah’ın izniyle,(yazımdan şakın etkilenme işin gırgırındayım ben )
Canım hiç öyle düşünme burası çok samimi bi ortam inan.Ama herkes çalışıyor birden gelir cevaplarSanırım bu topikte herkes tanıdığına cevap veriyor. 3 tane soru sordum ama kimse ilgilenmedi Neyse allah hayırlı haberler nasip etsin hayırlı günler.
Canım mahsuru yoksa kaç yaşındasın?Çok Tatlısınsağol canım ya evet bi silkelenip kendime gelmem gerek evet ya çok şükür herşey yolunda gidiyor inşallah sonuna kadar da öyle olur yaaa galiba ikisini de istiyorum kaç gündür belki de bunu düşünüyorum hayırlsı allahtan nasibimizden ötesi olmayacak ya ben hergün yürürdüm aslımda ama Ramazan dolayısıyla bide çok sıcak burası eşim oruç açınca hiç hali kalmıyor ama ben yürüyeyim en iyisi teşekkür ederim motiven için
yarın 12. gün yarın yapabilirsin bence ya da bekle, çatlatma iğnesi yanıltabilir.. hakkında hayırlısı canım.11. Günğm test yapmalımıyım sizce çatlatma iğnesinden sonraki 11. Gün bu arada
ceyda düvenci de 2.yi doğurmuş gıı benim yeni haberim oldu:) 39 yaşında hamile kalmış.. 40ında da doğurmuştur muhtemelen..O kadar hamileliğe dönük yaşıyoruz ki hafiften sıyırdık, kayış koptu hepimizde bence hahah
bizim neyimiz eksik demi yaaaceyda düvenci de 2.yi doğurmuş gıı benim yeni haberim oldu:) 39 yaşında hamile kalmış.. 40ında da doğurmuştur muhtemelen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?