Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanırım bu topikte herkes tanıdığına cevap veriyor. 3 tane soru sordum ama kimse ilgilenmedi Neyse allah hayırlı haberler nasip etsin hayırlı günler.
Tatlım yazdım ya, bizim topikte olmaz öyle şey herkes çalışıyor, ben çalışmıyorum bugün de hiç bir işim yok, müsait olduklarında onlarda kendi fikirlerini yazarlar sana.

Aaaa niye söylemedin şimdiye kadar otel foto muhabbetinden çıkarmalıydım aslında, ay ne güzel olurdu, hangi oteldesin ya da hangi ilçede otel ismi vermen sakıncalıdır belki
Canım merkezde yaşıyorum ben sen neresindesin Antalya nın? Ben kaçırmışım senin burada yaşadığın kısmını istanbul dasin saniyodum yoksa yazmam mı

Çok Tatlısın sağol canım ya evet bi silkelenip kendime gelmem gerek evet ya çok şükür herşey yolunda gidiyor inşallah sonuna kadar da öyle olur yaaa galiba ikisini de istiyorum kaç gündür belki de bunu düşünüyorum hayırlsı allahtan nasibimizden ötesi olmayacak ya ben hergün yürürdüm aslımda ama Ramazan dolayısıyla bide çok sıcak burası eşim oruç açınca hiç hali kalmıyor ama ben yürüyeyim en iyisi teşekkür ederim motiven için

Sanırım bu topikte herkes tanıdığına cevap veriyor. 3 tane soru sordum ama kimse ilgilenmedi Neyse allah hayırlı haberler nasip etsin hayırlı günler.
Canım hiç öyle düşünme burası çok samimi bi ortam inan.Ama herkes çalışıyor birden gelir cevaplar bende gördüm yazmadım pek tecrübeli değilim kafa karıştırmak istemem ama senin yerinde olsam yarın sabah ilk idrarla bi denerdim. 3 gün bata demişsin yarın 2 oluyor varsa görülme ihtimali var. Burda bi arkadaş bat a 2 gün kala yapmış çıkmamış ama sonra hamile kaldığını öğrenmiş yani çıkmazsa da kırmızı lar gelene kadar umut hep var içini karartma sakın.

Canım mahsuru yoksa kaç yaşındasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…